Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
LEW
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από LEW »

sta8hsss έγραψε:
bonito έγραψε:
sta8hsss έγραψε:
LEW έγραψε: αλανια οι αιτησεις ειναι 12000 και ακομα τις ελεγχουν... Δεν ξερω ποτε θα βγουν αποτελεσματα αλλα αυτο που ειπα ισχυει 1000%. Κολωνακι speaking και ο νοων νοειτο!

αντε παλι... Τι να πω! Θα δουμε... Εικόνα
εγω δεν σχολιαζω αλλο... Με τα αποτελεσματα παλι... Αντε και καλη τυχη μαγκες...

...
κι εγω το ιδιο... Και καλο θα ηταν ολοι να μην ξανα πουμε για αποτελεσματα. Ας περιμενουμε να δουμε!

ειδατε αδελφια δεν ειπα ουτε για βασεις ουτε για μορια ουτε ποτε θα αναρτηθουν τα αποτελεσματα ουτε τιποτα τετοιο... αυτα δεν τα ξερει Κ Α Ν Ε Ι Σ !!! Ειπα οι αιτησεις 12000 και ακομα τις ελεγχουν κατι που ισχυει χωρις καμια αμφιβολλια να το ξερετε.. καλη επιτυχια σε ολους μας ρε μαγκες

George Salonica
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 36

Δημοσίευση από George Salonica »

Αλλα λεει η θεια μου και αλλα ακουνε τα αυτια μου... τι να πιστεψω
sta8hsss
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 366

Δημοσίευση από sta8hsss »

George Salonica έγραψε:Αλλα λεει η θεια μου και αλλα ακουνε τα αυτια μου... Τι να πιστεψω
τα ματια σου... Μολις τα δεις... Θα πιστεις! Γιατι αλλιως δε παει αλλο!Εικόνα
stiou
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από stiou »

Καποιος καλοθελητης χρησημοποιησε το username μου για να σας θολωσει τα νερα τα πιο πανω σχετικα με αποτελεσματα στις 3 δεν τα εγραψα εγω απλα καποιος θελει να σπηλιωσει το ονομα μου.

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 273

Δημοσίευση από Greek_Army »

stiou έγραψε:Καποιος καλοθελητης χρησημοποιησε το username μου για να σας θολωσει τα νερα τα πιο πανω σχετικα με αποτελεσματα στις 3 δεν τα εγραψα εγω απλα καποιος θελει να σπηλιωσει το ονομα μου.

1) το γνωρίζω αγαπητέ μην ανησυχείς, αυτός νομίζει ότι με κοροιδεύει σήμερα προς το παρόν έχει γράψει σαν μηνάς σαν στιου και σαν μακης1984.Εικόνα
2) επίσης ο σταμάτης12 γράφει και σαν λάκης.Εικόνα

...
sta8hsss
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 366

Δημοσίευση από sta8hsss »

Greek_Army έγραψε:
stiou έγραψε: Καποιος καλοθελητης χρησημοποιησε το username μου για να σας θολωσει τα νερα τα πιο πανω σχετικα με αποτελεσματα στις 3 δεν τα εγραψα εγω απλα καποιος θελει να σπηλιωσει το ονομα μου.

1) το γνωρίζω αγαπητέ μην ανησυχείς, αυτός νομίζει ότι με κοροιδεύει σήμερα προς το παρόν έχει γράψει σαν μηνάς σαν στιου και σαν μακης1984.Εικόνα
2) επίσης ο σταμάτης12 γράφει και σαν λάκης.Εικόνα

...
αντε να δουμε... Τρεις λαλουν εδω μεσα με τα ζωακια που εχουμε μπλεξει!Εικόνα
valantis315
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από valantis315 »

stiou έγραψε:Καποιος καλοθελητης χρησημοποιησε το username μου για να σας θολωσει τα νερα τα πιο πανω σχετικα με αποτελεσματα στις 3 δεν τα εγραψα εγω απλα καποιος θελει να σπηλιωσει το ονομα μου.

Για να σπηλώσει το nickname σου ΕικόναΕικόνα
...
George Salonica
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 36

Δημοσίευση από George Salonica »

Συγχωρεμενος τοτε
nikoslok
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 136

Δημοσίευση από nikoslok »

Εχουν να κωψουν οι ψυχολογοι μιλουνια... Αχαχαχαχχαααχαχαχαχαχ γρεεκ αρμυ δεν μπορει να γινει κατι γιαυτο να μην γραφουν Οτι θελουν ρε ***** το το φορουμ πριν κανα μηνα 2 ηταν μια χαρα!
George

Δημοσίευση από George »

Αρα ρε παιδια προς το παρων το μονο που μπορουμε να πιστεψουμε ειναι αυτα που εχει πει ο κΝτουμας. Δηλαδη ο καθενας απο εμας μπορει να παρει στο Υπουργειο και να μαθει και δεν θα μπορουσε αυτος και μας τα μετεφερε λαθος;
PETRAN
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 126

Δημοσίευση από PETRAN »

Βλεπω οταν βγουν τα αποτελεσματα ολοι εδω μεσα να εχουμε ψυχοτετοια προβληματα με αυτα που τραβαμε απο τους ''μακηδες'' ! Γιαυτο κ εγω επισης οπως ο φιλος παραπανω, τα παραταω κ ξαναγραφω μονο σε αναγκη η στην ανακοινωση των αποτελεσματων. Καλη επιτυχεια σε ολους κ καλη δυναμη. Οσοι μεινουμε απ'έξω ξερετε. Εχει ο θεος. Καλο βραδυΕικόνα
nikoslok
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 136

Δημοσίευση από nikoslok »

Εικόνα
PETRAN έγραψε:Βλεπω οταν βγουν τα αποτελεσματα ολοι εδω μεσα να εχουμε ψυχοτετοια προβληματα με αυτα που τραβαμε απο τους ''μακηδες'' ! Γιαυτο κ εγω επισης οπως ο φιλος παραπανω, τα παραταω κ ξαναγραφω μονο σε αναγκη η στην ανακοινωση των αποτελεσματων. Καλη επιτυχεια σε ολους κ καλη δυναμη. Οσοι μεινουμε απ'έξω ξερετε. Εχει ο θεος. Καλο βραδυΕικόνα
και εγω τελος! Τα ξανα λεμε στα αποτελεσματα... ΕικόναΕικόνα

χρηστος

Δημοσίευση από χρηστος »

Εγω που ειχα ρωτησει ποτε θα βγουν μου ειχαν πει οχι αυτη τη βδομαδα που μας περασε, και το ειχα αναφερει στο φορουμ, λογικα την αλλη, γενικα στο φορουμ ειναι ατομα που παιζουνε, και λενε πραγματα τα οποια δεν ισχυουν για να γελανε, ειναι καποιοι οι οποιοι θελουν να ενημερωσουν σωστα απο αυτα που πραγματικα τους ειπαν και ας μη βγουν, γιατι κατι να αλλαξε, πλεον εδω μεσα δε μπορεις να πιστεψεις κανεναν, και να λεει αληθεια δε πιστευεις πλεον, υπομονη την αλλη βδομαδα, και κατι τελευταιο πολλα πλαστα χαρτια εχουν ανακαλυψη.
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 256

Δημοσίευση από δημητρης25 »

Θα κανετε την χαρη στον καθε ***** που ακουει στο ονομα "μακης" την χαρη ρε;
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
stamatis12
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από stamatis12 »

Θα μπορουσες διαχειρηστη να το ψαξεις λιγο καλυτερα το θεμα, ουδεποτε δεν θα επαιζα με την αγωνια των ανθρωπων εδω μεσα. Λεγοντας οτι ασυναρτησια σκεφτομουν...
(επίσης ο σταμάτης12 γράφει και σαν λάκης.) αυτο δεν ισχυει με την καμια και μπορεις να το ελεγνξεις !
Πως το λες οταν δεν εχεις στοιχεια επανω σου ;
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 13 επισκέπτες