Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2010)
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 256
repainer χαμογελασε ρε φιλε! Αμα το παιζει τρελος μια να το παιζουμε 100! Ετσι μονο θα τα παρατησει μονος του κ θα φυγει,8α παει να παιξει barbie online Κ θα ηρεμισουμε! Εγω το χαιρομαι γιατι με κανει κ ξεφευγω λιγο απο αυτη την ρουτινα της αναμονης κ το αγχος των μοριων! Θα του πω κ ευχαριστω στο τελος! Μην σπαζεστε!
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
Δικιο εχεις φιλαρακι. Ετσι κιαλλιως με αυτο το σκοπο τα γραφουν. Για να γινει σουσουρο
Με τοσες αιτησεις την βαση τιν φανταζομαι γυρω στο 2400-2500 στην α οποτε κλαφτα χαραλαμπε...
τι με τοσες αιτησεις ρε φιλε; Καθε χρονο πανω κατω τοσες γινονται... Οτι περνει 500 ατομα φετος δεν σου λεει κατι;γιαννης έγραψε:Με τοσες αιτησεις την βαση τιν φανταζομαι γυρω στο 2400-2500 στην α οποτε κλαφτα χαραλαμπε...
ΕΛΛΑΣ
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 4
Καλησπέρα παιδιά! Τόσες μέρες παρακολουθώ το διάλογο του φορουμ γιατί με ενδιαφέρουν οι βάσεις της συγκεκριμένης προκύρηξης... Εμά πραγματικά με αυτό το θέμα ''μακης'' συγχίστικα... Εδώ τα παιδία έχουν που έχουν το αγχός τους και να τους περιπέζεις και από πάνω είναι χοντρή αναισθησία... Καλή επιτυχία σε όλους
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 46
asimike έγραψε:τι με τοσες αιτησεις ρε φιλε; Καθε χρονο πανω κατω τοσες γινονται... Οτι περνει 500 ατομα φετος δεν σου λεει κατι;γιαννης έγραψε:Με τοσες αιτησεις την βαση τιν φανταζομαι γυρω στο 2400-2500 στην α οποτε κλαφτα χαραλαμπε...
οχι βεβαια... Ειναι ενας πολυ δυσκολος υπολογισμος. Μονο ο μακης ξερει να τον κανει. ΜΑΚΗΣ knows.
Στην α κατηγορια οι αιτησεις ειναι πιο λιγες απο το 08 και πιο πολλες απο το 09 αρα πανω κατω τα ιδια δεν ειναι τοσο πιο πολλες απο περισυ.
οτι παιρνει λιγα ατομα παιζει μεγαλυτερο ρολο... Απο οτι ειναι πολλες αιτησεις!γιαννης έγραψε:Με τοσες αιτησεις την βαση τιν φανταζομαι γυρω στο 2400-2500 στην α οποτε κλαφτα χαραλαμπε...
2660 στην β φιλαρακιsta8hsss έγραψε:και ποσα μορια εχεις φιλε;stiou έγραψε: Αδερφε εμενα ειναι η τριτη φορα και τελευταια λογω ηλικιας ειμαι 28 μακαρι να μπορουσα να ημουν 2 χρονια μικροτερος...
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 136
Εγω ενα εχω να πω καθε μερα βλεπω μορια μορια και Μορια και ποσα ποσα ποσα ελεος ρε παιδιααααααα ελεος το εχει βαρεθει η ψυχη μου ολο αυτο το πραγμα δεν γινετε ρε τπτ η βασεις θα ειναι αυτες α 2330 καπου εκει και β γυρο στο 2700 Μπορει και πιο κατω δεν Γινετε δεν ξεφιτρονουν μορια εχει γινει το θεμα αχρηστο πλεον 135 σελιδες με τα ιδια πραγματα εγω ενα εχω να πω δεν γινετε ενα παλικαρι που σε ολες τις προκυριξης ηταν μεσα με βαση τα 500 και τα 100 ατομα να μηνει απεξω τουλαχιστον απο μορια τα εχουμε κανει κυπριακο χαλαρωστε Με τις πηγες Και πηγες σε λιγο θα τα ξερει Ολη η ελλαδα τα μορια απο γνωστους και αξιοματικους και ταχιαρχους Εκτος απο εμας δεν γινετε αυτο... Αμα δεν ησουν μεσα με βαση τα περασμενα αποτελεσματα λογικο και Επομενο ειναι να μην εισαι μεσα και σε αυτη που ειναι πιο δυσκολα... Τα μορια δεν γενιουνται... Θα βγει και θα ηρεμησουν ολα δεν κερδιζει κανεις τπτ με το να γραφει καθε μερα ειναι τοσο η βαση οχι ειναι τοσο γιαυτο μπαινουν και οι καμενοι και γελανε με την παρτη μας μας πετανε μια μλκια και εμεις σαν ψαρουκλες που ειμαστε τα τρωμε οχι Δεν παει ετσι Εχεις καλα μορια θα μπεις δεν υπαρχει περιπτωση δεν εχεις δεν μπαινει ουτε η βαση μπορει να παει στο 2100 για να μπεις ουτε στο 2500 στην β Ειναι αδυνατο... Ηρεμηστε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε ολα καλα Πανε βλεπω και παιδια με μορια οπως πχ ο σταθης και ανχωνονται τι ανχωνεσε ρε φιλε με 2520! Ελεος τα μορια δεν τα πουλανε στην λαικη κερδιζονται με κοπο και ολοι εχουμε κουραστη η και πληρωσει για αυτα...
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 136
Αποψη μου οποιος εχει 2400 και πανω στην α και 2700 και πανω στην β ειναι μεσα μπορει να μπουν και με λιγοτερα μορια Αλλα πανω απο αυτα τα μορια ειναι μεσα 1000% ...
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 36
Αντα αμα περασουμε τα μορια μετα θα εχουμε αλλο αγχος τα αθληματαα ελπιζω να ειναι ελαστικοι αφου ειμαστε λιγα ατομα και γινετε χαμος με τις υψηλεσ βασεις.
φιλαρακι μου δεν αγχωνομαι για τα μορια μου... Ελεος αμα μεινω εξω με 2520 μορια ε τοτε τι να πω... Καλα τα λες... Παντως! ...nikoslok έγραψε:Αποψη μου οποιος εχει 2400 και πανω στην α και 2700 και πανω στην β ειναι μεσα μπορει να μπουν και με λιγοτερα μορια Αλλα πανω απο αυτα τα μορια ειναι μεσα 1000% ...
δεν νομιζω να ειναι ελαστικοι φετος που γινετε χαμος... Θα πεσουν κεφαλακια μπολικα... Γι αυτο φωναζω τοσες μερες... Προπονηση και αγιος ο θεος... Για μην περιμενουμε να ειναι ελαστικοι και για να μην εχουμε αναγκη κανεναν να μας περασει και να κανει τα στραβα ματια!George Salonica έγραψε:Αντα αμα περασουμε τα μορια μετα θα εχουμε αλλο αγχος τα αθληματαα ελπιζω να ειναι ελαστικοι αφου ειμαστε λιγα ατομα και γινετε χαμος με τις υψηλεσ βασεις.

-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 36
Εγω πηγα και σημεραα και καταφερα και το αλμα εις μηκος που δεν μπορουσα εφαγα και χωμα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες