Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2010)
Καποιοι εδω μου φαινεται μας δουλευουν κανονικοτατα
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 256
2880 στην β... Ειδικες δυναμεις, ολα τα διπλωματα. Αγγλικα-γαλλικα κ λιγα τουρκικα. Εσυ?
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
Ρε παιδια τι γινετε τι ειναι αυτα που ακουμε εγω εχω 2660 στην β και τρεμει το φιλοκαρδι μου με αυτα που βλεπω... Και ακομα δεν ξερω αν ειμαι μεσα η οχι.
ΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑχα πεθαινω!δημητρης25 έγραψε:2880 στην β... Ειδικες δυναμεις, ολα τα διπλωματα. Αγγλικα-γαλλικα κ λιγα τουρκικα. Εσυ;
-
- Ταξίαρχος
Μην φοβασαι εχουμε καλη παρεα κ για την επομενη αδελφε! Καλα θα περασουμε μεχρι τοτε!
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 1
Μια ζωη τα ιδια. Μην ακουτε κανεναν. Και εγω που ακουγα με ειχαν κατααγχωσει ειμουν σιγουρος οτι δεν θα μπω αστυφυλακων και δευτερα μπενω στη σχολη.tsv έγραψε:Καποιοι εδω μου φαινεται μας δουλευουν κανονικοτατα
-
- Ταξίαρχος
Μπραβο αδελφε, καλη δυναμη!
για εμενα το λες αυτο;PETRAN έγραψε:Καλημερα. Απο εβδομαδα να περιμενουμε παιδια! Δυστυχως αυτη την εβδομαδα πολυ χλωμο! Ο αλλολς λεει 2810 στην Β! Κ εγω λεω 2700 στην Α! Ασε μας ρε μεγαλε!
ΕΛΛΑΣ
Αδερφε εμενα ειναι η τριτη φορα και τελευταια λογω ηλικιας ειμαι 28 μακαρι να μπορουσα να ημουν 2 χρονια μικροτερος...
και ποσα μορια εχεις φιλε?stiou έγραψε: Αδερφε εμενα ειναι η τριτη φορα και τελευταια λογω ηλικιας ειμαι 28 μακαρι να μπορουσα να ημουν 2 χρονια μικροτερος...
stamatis12 έγραψε:Η κοπελα μου εχει 2860 τι λετε θα μπει και αυτη ; Στην β
αμα εχει η κοπελα σου τοσα μορια, και γω ειμαι ο batman. Ελεος μερικοι. Ποσο μυαλο εχετε για να λετε μπαρουφες ρε ***** το;
για πες μας πως τα μαζεψε;
να υποθεσω εχει βγαλει 19-20 απολυτηριο, ειναι πολυτεκνη και εχει ολα τα διπλωματα
συγνωμη αλλα μεγαλη μουφα
πες μας το ονομα της να τη βρουμε στους πινακες επιτυχοντων αν ειναι. Αλλιως δε σε πιστευει κανεις
-
- Ταξίαρχος
repainer γιατι εισαι τοσο επιθετικος φιλε; Με την κοπελα ειμασταν μαζι στο μεγαλο πευκο.289 σειρα! Μακη την λενε! Ξεκολλα. Αληθεια λεει το παιδι!
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 14
Ωραιος χαχαχα
δημητρης25 έγραψε:repainer γιατι εισαι τοσο επιθετικος φιλε; Με την κοπελα ειμασταν μαζι στο μεγαλο πευκο.289 σειρα! Μακη την λενε! Ξεκολλα. Αληθεια λεει το παιδι!
ε μα ρε δημητραρε! Ο καθενας παιζει με τη νοημοσυνη και την αγωνια μας
-
- Ταξίαρχος
batman εγω ειμαι ρε. Ο spaiderman, καλα εισαι; Ακου πως εχω το πραγμα στο μυαλο μου... Εχθες το βραδυ ο μακης ειχε ξαπλωσει απο νωρις. Αγκαλια με το αρκουδακι του σκεφτοταν τη θα μας πει σημερα! Λιγο πριν την ανατολη του ηλιου του ηρθε η ιδεα! Λεει μεσα του "χαχαχα, θα τους πω για την κοπελα μου κ θα με πιστεψουν" κουλουριαστικε μετα στο σεντονι του κ κοιμηθηκε. Μετα νωρις το πρωι ηρθε η ωρα που πεταξε την πατατα του κ κρυφτηκε! Ρε ουστ... Κ εζησαν αυτη καλα κ εμεις καλυτερα! Μακη ελα αυριο παλι. Ραντεβου το πρωι!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες