Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2010)
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 46
Περιμενετε 3 μερουλες... Η 5 μερουλες... Υπομονη...
μλκια μου που το ειπα... Απλα το εμαθα και ειπα να το πω... Αλλα δε το πιστευω και εγω! Παρασκευη να περιμενουμε αποτελεσματα... Ο ιδιος που μου ειπε για τα μορια μου ειπε και για παρασκευη!vagsxal έγραψε:Με 2320 επαθα συγκοπη ρε σταθη. Μακαρι να ειναι πιο χαμιλα Η βαση
Καλησπέρα παιδια... Στην προηγουμενη προκηρυξη λιγες μερες πριν βγουν τα αποτελεσματα με πηραν τηλεφωνο απο το Α. Τ. Της περιοχης μου και μ ενημερωσαν οτι ισοβαθμω σε μορια με αλλους υποψηφιους και αμα θελω να κατεβω Αθηνα και να παραστω στην διαδικασια αναρτησης των πινακων και ο λογος ηταν οπως μου ειπαν η διαφανεια...
Τελικα οντως ισοβαθμουσα αλλα σε θεσεις πολυ μακρυα απο την βαση της κατηγοριας μου... Οποτε μπορει να αρχισαν να ενημερωνουν για πιθανες ισοβαθμιες αλλα ειναι απολυτως βεβαιο πως ουτε οι ιδιοι οι αστυνομικοι γνωριζουν σε ποια θεση ισοβαθμει ο καθενας... Απλα γινεται για λογους διαφανειας οπως προειπα...
Τελικα οντως ισοβαθμουσα αλλα σε θεσεις πολυ μακρυα απο την βαση της κατηγοριας μου... Οποτε μπορει να αρχισαν να ενημερωνουν για πιθανες ισοβαθμιες αλλα ειναι απολυτως βεβαιο πως ουτε οι ιδιοι οι αστυνομικοι γνωριζουν σε ποια θεση ισοβαθμει ο καθενας... Απλα γινεται για λογους διαφανειας οπως προειπα...
δεν υπαρχει λογος να σε παρουν αρχικα αν ισοβαθμεις... Πρεπει να γινει μια συγκεκριμενη διαδικασια συγκρισης στα μορια... Και αν υπαρχει παντου ισοβαθμια απολυτηριο. Πολυτεκνεια κτλ... Τοτε σε ενημερωνουν για την ισοβαθμια και οτι πρεπει να γινει κληρωση!ΜΙΛΤΟΣ έγραψε:Καλησπέρα παιδια... Στην προηγουμενη προκηρυξη λιγες μερες πριν βγουν τα αποτελεσματα με πηραν τηλεφωνο απο το Α. Τ. Της περιοχης μου και μ ενημερωσαν οτι ισοβαθμω σε μορια με αλλους υποψηφιους και αμα θελω να κατεβω Αθηνα και να παραστω στην διαδικασια αναρτησης των πινακων και ο λογος ηταν οπως μου ειπαν η διαφανεια...
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 273
Πλέον μετράνε λιγότερο από 10 μέρες οπότε υπομονή παιδιά
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 256
Αντε να δουμε ρε μαγκες! Μακη καλημερα...
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
Μακη καλημερα λεει. Χαχααχ
Πρωτη φορα γραφω εδω, πιστευω οτι η βαση για α θα ειναι περιπου οπως του 2008 δηλαδη,2170 περιπου ηταν, αρα 2170 Απο αλλαγες που εγιναν, θα κυμανθει μεταξυ 2280-2380 το πολυ, το 2008 οι αιτησεις για α ηταν 7160, παντως τα αποτελεσματα δε βγαινουν αυτη τη βδομαδα. Σιγουρα αυτο.
Εχετε ακουσει περιπου ποσες αιτησεις εχουν γινει κ ποσες για καθε κατηγορια; Οχι ραδιο αρβυλα. για να υπολογησω τις πιθανοτητες μου...
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 46
αι παλι τα ιδια. Μακη πες μας ποτε βγαινουν τα αποτελεσματα σε παρακαλω.χρηστος έγραψε:Πρωτη φορα γραφω εδω, πιστευω οτι η βαση για α θα ειναι περιπου οπως του 2008 δηλαδη,2170 περιπου ηταν, αρα 2170 Απο αλλαγες που εγιναν, θα κυμανθει μεταξυ 2280-2380 το πολυ, το 2008 οι αιτησεις για α ηταν 7160, παντως τα αποτελεσματα δε βγαινουν αυτη τη βδομαδα. Σιγουρα αυτο.
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 256
Χρηστο σε παω. Φαινεσαι καλο παιδι, δεν πιστευω να εχεις κανεναν μακη γνωστο σου ομως; Εδω θα τα χαλασουμε! Για την β τι εχεις να πεις ομως; Περιμενω μνμ σου.
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 136
Αντε ρε παιδια ποτε Θα βγουν να δουμε τι θα γινει!
nikoslok έγραψε:Αντε ρε παιδια ποτε Θα βγουν να δουμε τι θα γινει!
Υπομονή. Πλέον δν απομένουν πολλές μέρες μέχρι τα αποτελέσματα.
Γεια σας παιδια ακουσατε τπτ για αποτελεσματα και βασεις; Εγω εχω 2.450 ειπαρχει ελπιδα; Καλη επιτυχια σε ολους!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες