Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2010)
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 36
Μη μου ανεβαζετε την πιεση ξερουμε κατι για την β?
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 273
George Salonica έγραψε:Μη μου ανεβαζετε την πιεση ξερουμε κατι για την β;
όλες είναι απόψεις κανείς δεν ξέρει κάτι σίγουρο αφού ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία οπότε χαλάρωσε
...
Ακριβως το αντιθετο! Για να βγουν τα αποτελεσματα πρεπει να γινουν οι κληρωσεις!
-
- Επιλοχίας
Δεν μπορω να κοιμηθω τι να χαλαρωσοο εχτες μου ανεβηκε η πιεση 12
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 136
Ηρεμια ρε παιδια εγραψε ενας κατι και εγινε @@@@@@ που να βγουν κιολας...
-
- Επιλοχίας
Δε, μας λενε και ποτε βγαινουν τι πραμα ειναι και αυτοι... στο περιμενε. λες και ειμαι σε μια σταση και περιμενο το κολολεωφορειο και δεν ερχετε
- electrolisa
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 14
Το trolling Παει συννεφο εδω περα. Αν εμπιστευεστε τον καθε ενα με το καθε τι που γραφει χωρις να το εχετε δει εσεις οι ιδιοι Και το χειροτερο, αν σας κανει ανω-κατω... Αστα να πανε.
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 256
Εγω πιστευω οτι πρεπει πρωτα να ανακοινωθουν τα αποτελεσματα για να ενημερωθουν ολοι οι υποψηφιοι κ μετα να ξεκινησουν κληρωσεις κ παει λεγοντας! Επιλεκτικα τωρα δεν πιστευω οτι εχει γινει κατι κ οτι καποιος-καποιοι μας κανουν πλακα εδω περα! Γνωμη μου. Προεργασια κανουν; Σε προετοιμαζουν; Λαλακιες.
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
Καλημερα παιδια θυμηθητε οτι η α κατηγορια θα εχει βαση 2280 και η β 2680 ... Μεχρι την δευτερα αναμενονται τα αποτελεσματα... Καλη επιτυχια σε ολους ους υποψηφιους !
Καλημερα nic007, οτι θεση κ να εισαι γινεται κληρωση για να ειναι οι πινακες ακριβεις. Κ στο τελος νομιζω να εισαι παλι πρεπει να υπαρχει η απολυτη σειρα
Ρε μην πιστευεται κανεναν εδω μεσα ολοι λενε οτι τους κατεβει! Αν δεν ανακοινωθουν τα αποτελεσματα δεν καλουν για ισοβαθμιες! Λογικο ειναι! Μπαινει ο καθε μαλ ακας εδω μεσα κ λεει οτι γουσταρει σπαζοντας τα νευρα σε ολους! Ουτε καν αν εγινε ο αριθμος 14600+ των αιτησεων δεν ξερουμε! Καλημερα. Παει κ το σημερα. Αντε να δουμε αυριο!
οχι φιλες δες αποτελεσματα περσυνα... Και κοιτα μερικους που εχουν ισοβαθμια (αλλα ειναι στους επιτυχοντες), για ποιο λογο να γινει κληρωση για αυτα τα ατομα;nikosz έγραψε:Καλημερα nic007, οτι θεση κ να εισαι γινεται κληρωση για να ειναι οι πινακες ακριβεις. Κ στο τελος νομιζω να εισαι παλι πρεπει να υπαρχει η απολυτη σειρα
τωρα αν εσυ π. Χ. Εισαι ο γιωργος και εχεις 2500 και ο γιαννης εχει επισης 2500 και ο γιαννης ειναι στην θεση 40 αλλα εσυ στην θεση 41... Αυτο δεν ξερω πως γινεται, αλλα δε νομιζω να ειναι τοσο σημαντικο...
το καλυτερο πρωινο που ακουσα... ! Σωστα εχεις δικιο... Ακομα και για τις αιτησεις δεν ξερουμε αν οντως ειναι 14500...PETRAN έγραψε:Ρε μην πιστευεται κανεναν εδω μεσα ολοι λενε οτι τους κατεβει! Αν δεν ανακοινωθουν τα αποτελεσματα δεν καλουν για ισοβαθμιες! Λογικο ειναι! Μπαινει ο καθε μαλ ακας εδω μεσα κ λεει οτι γουσταρει σπαζοντας τα νευρα σε ολους! Ουτε καν αν εγινε ο αριθμος 14600+ των αιτησεων δεν ξερουμε! Καλημερα. Παει κ το σημερα. Αντε να δουμε αυριο!
Καλημερα παιδες... Κανενα νεο Για βασεις ακουστηκε;
κοιπον ο κολλητος μου ειναι ειδικος φρουρος κ ισοβαθμουσε με αλλον εναν στην σειρα 23 - 24 αλλα τους καλεσαν ομως για κληρωση... Μιλαω για παλια προκυρηξη μην παρεξηγηθω.nic007 έγραψε:οχι φιλες δες αποτελεσματα περσυνα... Και κοιτα μερικους που εχουν ισοβαθμια (αλλα ειναι στους επιτυχοντες), για ποιο λογο να γινει κληρωση για αυτα τα ατομα;nikosz έγραψε:Καλημερα nic007, οτι θεση κ να εισαι γινεται κληρωση για να ειναι οι πινακες ακριβεις. Κ στο τελος νομιζω να εισαι παλι πρεπει να υπαρχει η απολυτη σειρα
τωρα αν εσυ π. Χ. Εισαι ο γιωργος και εχεις 2500 και ο γιαννης εχει επισης 2500 και ο γιαννης ειναι στην θεση 40 αλλα εσυ στην θεση 41... Αυτο δεν ξερω πως γινεται, αλλα δε νομιζω να ειναι τοσο σημαντικο...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες