Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2010)
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 256
Αμα ειναι αληθεια ολα αυτα με το που βγουν τα αποτελεσματα παω να κανω χαρακιρι!
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
ποσα εχεις?δημητρης25 έγραψε:Αμα ειναι αληθεια ολα αυτα με το που βγουν τα αποτελεσματα παω να κανω χαρακιρι!
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 256
2610 στην β. Το πηρα αποφαση! Η οριακα μεσα η οριακα εξω. Τα εκανα τα χαρτια μου κ ειμαι με ψηλα το κεφαλι ακομη! Εαν δεν μπω τωρα θα μπω του χρονου.
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
vagsxal έγραψε:δημητρης25 έγραψε:Ρε δεν σου κανει εντυπωση; Κανενας δεν εχει γραψει παλι στο forum για τιποτα, εστω μια ερωτηση κ σημερα ολοι θυμηθηκαν να το κανουν κ μονο για να ενημερωσουν; Καλη ορεξη για το κουτοχορτο!
πες τα ρε μητσο... Καποιοι παιζουν με τα νευρα και την αγωνια μας!
αυτο που δεν καταλαβαινετε ειναι πως όλους τους καλούνε σε περιπτωση ισοβαθμίας, ΟΧΙ μονο αυτους που ειναι κοντα στη βάση, και στην πρωτη θεση να ισοψιφουν με 3.000 μωρια παλι θα τους καλέσουν για να αναρτηθουν τα ονοματα με τη σωστη σειρα!
Σωστο η λαθος δεν θα το κρινω εγω, ανουσιο θα εεγα αλλα έστι εχουν τα πραγματα...
... καπου στο ποσοστο για τους επιλαχοντες πρπει ν κανεις λαθος,80% για Α και 20% για Β
Οσο για τους εγκυρους που λενε οτι εχουν βγει τα αποτελεσματα να μαθουν πως αν ειχε γινει ιδι αυτο θα μας ειχαν παρει τηλεφωνο για να παρσουσιαστουμε οσοι θελουμε στην κληρωση των ισοβαθμιων, που θα υπερχουν παααρα πολλες...
φίλε μην μπερδεύεις τους επιτυχόντες Με τους επιλαχόντες
...
φίλε εισαι σιγουρος για το 30% γαι Α Και 20% για Β ;
κ εγω ετσι το βλεπωδημητρης25 έγραψε:2610 στην β. Το πηρα αποφαση! Η οριακα μεσα η οριακα εξω. Τα εκανα τα χαρτια μου κ ειμαι με ψηλα το κεφαλι ακομη! Εαν δεν μπω τωρα θα μπω του χρονου.
Ο σταθης που ειναι;
Παιδια μην λετε πραγματα που δεν ειπωθηκαν. Δεν ειμαι με κανεναν, απλα αυτο που ειπε ο μακης το απογευμα, ειναι οτι και καλα στο τμημα που πηγε, ειδε και ενα παιδι με πανω απο 2400 τον οποιο τον καλεσανε να τον ενημερωσουν για ισοβαθμια δεν ανεφερε οτι η βαση θα ειναι πανω απο 2400. Αυτο ετσι απλα για να ξερουμε τι λεμε
Ναι ρε συ αυτο σημαινει οτι η βαση ειναι εκειγια αυτο γινετε η κληρωση. Ετσι το αντιλαμβανομαι εγω.
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 44
Πως τυχενει ολοι αυτοι που γραφουν αυτες τις παπα@@ες να μην ειναι ενεργα μελοι; Γιατι πολυ απλα αν ηταν ενεργα μελοι θα φαινοταν και ποσα ποστ εχουν κανει παλιοτερα! Ειναι ψευτες παιδια! Οπιος θελει ας γινει μελος και μετα ας γραψει
- electrolisa
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 14
Ζεβρας απλα η κληρωση γινεται Για τη σειρα που θα εχει ο καθενας και σε περιπτωση που κρινεται απαραιτητο να αποριγθει ο ενας απο την τελευταια θεση, αλλα αν διαβασεις την προκηρυξη, θα δεις οτι πρεπει να σπασει ο διαολος το ποδαρι του για να εχεις τα ιδια κριτιρια με τον αλλο, οχι απλως ενα απολυτηριο. Πανε κ αλλα μετα.
Ρε παιδια χαλαροστε. Για να βγει η τελικη σειρα ολων πρεπει να γινουν και καποιες κληρωσεισ. Η κληρωση δεν εχει σχεση με την βαση. Μπορει να παρουν τηλ και καποιον για να παει για κληρωση εστω και αν εχει 1000 μορια. Και αυτο γινεται επειδη δημοσιευονται τα μορια ολλων και οχι μονο αυτων που περασαν
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 44
Υπαρχει λογος να το κανουν αυτο και σε ατομα που ειναι 1500 θεση δλδ; Ποιο το κερδος αυτου νου που ειναι 1501 θεση με αυτον που ειναι 1500;
εδω ειμαι αγορι μου... Λοιπον ακου την γνωμη μου! Πιστευω οτι θα ειναι οντως ψηλα... Η ***** βαση! Αλλα απ την αλλη δεν στεκει να ειναι τοσο ψηλα... Εγω αυτο που εμαθα και μην Αρχισετε να κραζετε... ΠΑΛΙ! Απο την ΓΑΔΑ απο εναν μπατσο που η γυναικα του ειναι στο τμημα καταμετρησης... Και αυτος στο τμημα της περιοχης μου, μου ειπε οτι η βαση ειναι 2400 και οτι ειναι αληθεια... Τον πιστευω... Τωρα θα δουμε! Μακαρι να ειναι σαλια... Και να ειμαι ψευτης!panos1986 έγραψε:Ο σταθης που ειναι;

Δεν ειναι θεμα κερδους ειναι απλα τυπικο διαδικαστικο θεμα. Απο την στιγμη που δημοσιευονται τα μορια ολλων οσων κανουν τα χαρτια τους πρεπει η τελικη καταταξη να ειναι 100% ακριβησ
οχι βεβαια... Κανουν στους επιτυχοντες... Στο ποσοστο των επιλαχοντων και σε αλλο ενα ποσοστο μην τυχον κοπουν ολοι οι επιλαχοντες... Και αυτο γινετε για να τους εχουν ετοιμους οταν και αμα ειναι να τους φωναξουν!basilis.lok έγραψε:Υπαρχει λογος να το κανουν αυτο και σε ατομα που ειναι 1500 θεση δλδ; Ποιο το κερδος αυτου νου που ειναι 1501 θεση με αυτον που ειναι 1500;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 12 επισκέπτες