φιλε Δημητρη... ! το 14.648 αιτησεις που λες νομιζεις, ειπε ο κ. Ντουμας οτι εγιναν τοσες... ! το 8.000 αιτησεις στην β... Που το εμαθες; Γιατι κανεις δεν αναφερε ποσες αιτησεις εγιναν στην β... ! Απλα ειπαν οτι οι πιο πολλες αιτησεις εγιναν στην β.
nikoslok έγραψε:Ο ντουμας το ειπε για τις αιτησεις δεν ειμαι μυθος...
φιλε Νικο... ! Αν διαβασεις καλα... Θα δεις οτι δεν αμφισβητω το ποσες αιτησεις εγιναν, αλλα ειπα στο Δημητρη παραπανω, οτι πουθενα ομως δεν ακουστηκε για τις 8000 στην β που ειπε. Ξερουμε ολοι μας οτι εγιναν περισσοτερες στην β. Φιλοικα και απλα για την αποφυγη της ραδιοαρβυλας... !
δημητρης25 έγραψε:Μεχρι τοτε θα εχω ξεκινησει ψυχοφαρμακα ρε!
ελα να σε κερασω ενα καφε σαλονικη να δεις πως χαλαρωνεις... Αιντε, μην ειστε ηττοπαθεις... Εχει ο θεος, ολα καλα θα πανε με τις βασεις... Και να μην πανε για καποιο λογο θα εχει γινει...
δημητρης25 έγραψε:Μεχρι τοτε θα εχω ξεκινησει ψυχοφαρμακα ρε!
ελα να σε κερασω ενα καφε σαλονικη να δεις πως χαλαρωνεις... Αιντε, μην ειστε ηττοπαθεις... Εχει ο θεος, ολα καλα θα πανε με τις βασεις... Και να μην πανε για καποιο λογο θα εχει γινει...
Ο κ ντουμας σε τηλ που τον πηραν ειπε για 8000 τοσο στην β και Οι υπολειπες στην α πριν κατι μερες... Αλλα τι ψαχνουμε τωρα απλα περιμενουμε δεν πανα εγιναν και πιο πολλες η Πιο λιγες ...
nikoslok έγραψε:Ο κ ντουμας σε τηλ που τον πηραν ειπε για 8000 τοσο στην β και Οι υπολειπες στην α πριν κατι μερες... Αλλα τι ψαχνουμε τωρα απλα περιμενουμε δεν πανα εγιναν και πιο πολλες η Πιο λιγες...
α οκ δεν ηξερα δεν ειχε ειπωθει καπου οτι ειχε πει ο κ. Ντουμας για 8000+ στην β.
Κατι ποιο επίσημο απ τις @@ που λέει ο Ντουμας δεν έχουμε; Και κατι ακομα! Αν η βάση ειναι 2300 πχ. Μην νομιζουν πως όσοι έχουν 2300 θα ειναι μέσα, υπάρχει πιθανότητα και ισοβαθμούνε 100 άτομα με αυτά τα μώρια οπότε κάποιοι θα μείνουν απ΄εξω δυστιχως. Επειδ βέπω καποιουσ να ελπιζουν γαι επιλαχόντες έχουντας λιγότερα μόρια απο την βάση! Δεν λέω πως δεν υπάρχει ελπίδα αλλα τπτ δεν ειναι σιγουρο!Η γνώμη για βάσεις σε Α θα ειναι κάτω απο 2200 και σε Β κατω απο 2600