Παιδια καλησπερα! Εχω και εγω το ονειρο να μπω στην αστυνομια λογο το οτι ηταν και ο πατερας μου αστυνομικος και απο μικρο παιδι τον θαυμαζα! Δυστηχως ομως δεν ειχα μυαλο για γραμματα γιατι αλητευα και και δουλευα κ δεν μπορεσα να δωσω πανεληνιες. Τα χαρτια μου τα εκανα και αν και εχω λιγα μορια εχω αυτοπεπιθηση και δινω μια στισ χιλιες πιθανοτητες να μπω. Θελω να μην απογοητεβεστε και να ξερετε οτι η ζωη ειναι μπροστα μας οσοι δεν μπητε να βαλεται στοχο να γινεται ατομα σωστα ευκαταστατα και να βοηθατε τον συνανθρωπο σας ακομα και ας μην ειστε μπατσοι. Οσοι μπητε να κοιταξετε να μην την δειτε και να ειστε ωραιοι με τον κοσμο γιατι οι πολιτικοι μας εχουνε φτασει να μισουμε ο ενας τον αλλο. Οσο για τα μορια θα σας πω που θα κοιμανθουν και δεν θα ξανααπαντησω σε τιποτα.2250-2300 στο 80/100 και 2450-2500 στο 20/100 βαση των προιγουμενον προκυρηξεων και βαση μαθηματικης ακριβιας. Λοιπον καλο βραδυ και θα παρακολουθω την συζητηση σας αλλα χωρις να μιλαω.
DeLvIsOn έγραψε:Παιδια καλησπερα! Εχω και εγω το ονειρο να μπω στην αστυνομια λογο το οτι ηταν και ο πατερας μου αστυνομικος και απο μικρο παιδι τον θαυμαζα! Δυστηχως ομως δεν ειχα μυαλο για γραμματα γιατι αλητευα και και δουλευα κ δεν μπορεσα να δωσω πανεληνιες. Τα χαρτια μου τα εκανα και αν και εχω λιγα μορια εχω αυτοπεπιθηση και δινω μια στισ χιλιες πιθανοτητες να μπω. Θελω να μην απογοητεβεστε και να ξερετε οτι η ζωη ειναι μπροστα μας οσοι δεν μπητε να βαλεται στοχο να γινεται ατομα σωστα ευκαταστατα και να βοηθατε τον συνανθρωπο σας ακομα και ας μην ειστε μπατσοι. Οσοι μπητε να κοιταξετε να μην την δειτε και να ειστε ωραιοι με τον κοσμο γιατι οι πολιτικοι μας εχουνε φτασει να μισουμε ο ενας τον αλλο. Οσο για τα μορια θα σας πω που θα κοιμανθουν και δεν θα ξανααπαντησω σε τιποτα.2250-2300 στο 80/100 και 2450-2500 στο 20/100 βαση των προιγουμενον προκυρηξεων και βαση μαθηματικης ακριβιας. Λοιπον καλο βραδυ και θα παρακολουθω την συζητηση σας αλλα χωρις να μιλαω.
στην Α κατηγορια τα πηγες πολυ καλα... Στην Β επεσες πολυ εξω! Μην απαντησεις... Απλα στο λεω! Καλη σου επιτυχια!