Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2010)
Παιδια καλησπερα... με 2.480 στη β υπαρχει ελπιδα;
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 256
tsv ειπαμε! Παμε για αγγλικα στην β κ του χρονου παλι!
εγω δεν βρηκα αλλο τροπο οσο κ να εψαξα!

Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 46
tsv υπαρχουν και καποιοι εδω μεσα ομως που δεν εχουν αυτον τον "αλλο" τροπο να ενημερωθουν... Και βασιζονται στην συζητηση... Ειτε ειναι αρβυλα ειτε οχι...
μην πιστευεις κανεναν αν δεν βγουν πρωτα τα αποτελ... Και ο φιλος που μας λεει οτι οτι απο το να καθομαστε ολη την ημερα στο ινερνετ και να περιμενουμε κατι, αυτος λεει βρηκε αλλο τροπο... ! Αν ηταν οντως ετσι, θα ελεγε ναι πηρα τηλεφωνο στο σεφεαα και μου το ειπαν αυτο. Τοσο κακο ειναι δηλαδη;bonito έγραψε:tsv υπαρχουν και καποιοι εδω μεσα ομως που δεν εχουν αυτον τον "αλλο" τροπο να ενημερωθουν... Και βασιζονται στην συζητηση... Ειτε ειναι αρβυλα ειτε οχι...
ετσι ειναι! Μην ακουτε Τιποτα! Εγω προσωπικα και που δεν εχω παρει τηλ και κανεις δν ξερει κατι, και αλλοι μαθαινουν ετσι απο το πουθενα! Οκ... Περιμενται τα αποτελεματα!nic007 έγραψε:μην πιστευεις κανεναν αν δεν βγουν πρωτα τα αποτελ... Και ο φιλος που μας λεει οτι οτι απο το να καθομαστε ολη την ημερα στο ινερνετ και να περιμενουμε κατι, αυτος λεει βρηκε αλλο τροπο... ! Αν ηταν οντως ετσι, θα ελεγε ναι πηρα τηλεφωνο στο σεφεαα και μου το ειπαν αυτο. Τοσο κακο ειναι δηλαδη;bonito έγραψε:tsv υπαρχουν και καποιοι εδω μεσα ομως που δεν εχουν αυτον τον "αλλο" τροπο να ενημερωθουν... Και βασιζονται στην συζητηση... Ειτε ειναι αρβυλα ειτε οχι...
...
ΕΛΛΑΣ
Χασαμε και τον greek army...
αχαχα που ειναι αυτο το φιντανι; Οντως χαθηκε...nic007 έγραψε:Χασαμε και τον greek army...
ΕΛΛΑΣ
-
- Ταξίαρχος
εχει παει να μαθει τις βασεις της προκυρηξης ρε γιάυτο δν ειναι μεσα!δημητρης25 έγραψε:Θα μπει ρε!

ΕΛΛΑΣ
-
- Ταξίαρχος
Στο τελος ολοι θα ξερουνε εκτος απο εμας ρε!
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 46
Παιζει μητσο να το μαθουμε απο καναν αλλο... Χαχα τελικα η επιτροπη εσυσταθειν;:)
Ρε παιδια να ρωησω κατι; Ακουσα σημερα οτι οι αιτησεισ που εγιναν ειναι 16.500 ... Ισχυει κατι τετοιο;
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 24
Δεν νομιζω να πηγαν τοσες αφου τις εχουν καταμετρησει απο τις προιγουμενες μερες και μας ειπε ακριβως ο ντουμας ποσες βγηκαν
Να ρωτησω ρε παιδια τωρα που εχει περασει λιγος καιρος και λογικα την αλλη βδομαδα θα εχουμε τα αποτελεσματα ξερετε που περιπου θα κυμανθουν οι βασεις; εχετε καμια πληροφορια;
Γεια σας παλικαρια
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες