που εισαι εσυ ρε; Τι κανεις; Πως εισαι σημερα?asimike έγραψε:Καλησπερα αλανια! Τι κανουμε; Γεια σου ρε Σταθη! Οι υποψηφιοι στην Β κατηγορια ηταν παντα περισοτεροι κατα ενα 20% απο την Α! Φιλε εσυ που σε καποια σελιδα αναφερεις οτι θα βγουν την Παρασκευη ξερεις κατι η απλα το λες σαν υποθεση; Κατι μου λεει μεσα μου οτι η βαση θα ειναι 2300! Αντε να δουμε!22 του μηνος αυριο...
Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2010)
ελα ΚΨΜsta8hsss έγραψε:που εισαι εσυ ρε; Τι κανεις; Πως εισαι σημερα;asimike έγραψε:Καλησπερα αλανια! Τι κανουμε; Γεια σου ρε Σταθη! Οι υποψηφιοι στην Β κατηγορια ηταν παντα περισοτεροι κατα ενα 20% απο την Α! Φιλε εσυ που σε καποια σελιδα αναφερεις οτι θα βγουν την Παρασκευη ξερεις κατι η απλα το λες σαν υποθεση; Κατι μου λεει μεσα μου οτι η βαση θα ειναι 2300! Αντε να δουμε!22 του μηνος αυριο...
ΕΛΛΑΣ
Σημερα με φτιαξατε λιγο, ειπατε η βάση στην Α θα ειναι λιγο ποιο κατω απο περσυ (που ηταν 2060), και οτι στην Β γήνοντε πάντα περισσοτερες αιτησεις (λογικο γτ απο ΤΕΕ δεν πας σχολη αστυφιλακων), βάλε και το γεγονος πωσ στην Α θα ανηκουν και οι περισσοτερεσ γυναικες! ελπιζω να ειναι χαμηλη η βάση στην Α :)
Απο ενιαιο 2300 απο τεε 2700. Αυτο ακουσα. Πηγη δεν αποκαλυπτω αλλα σας εγγυομαι πως ειναι πολυ αξιοπιστη. Μη με βρησεται και μη με αποπαρεται οσοι δεν τα εχεται αυτα τα μορια. Εγω το λεω για να φυγει το αγχος στους εχωντες τα μορια αυτα. Να ειστε καλα και να μην απογοητευοντε οσοι δεν μπουν.
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 256
Αν ειναι σωστες οι πληροφοριες τοτε στην Α μπαινει 1 στους 17, ενω στην Β 1 στους 80 :/
αυτο το εμαθα κι εγω σημερα... Αλλα δε ξερω την εγκυροτητα! Παντως ακριβως το ιδιο μου ειπαν...2300 Α και 2700 Β... Τωρα θα δουμε!μακης έγραψε:Απο ενιαιο 2300 απο τεε 2700. Αυτο ακουσα. Πηγη δεν αποκαλυπτω αλλα σας εγγυομαι πως ειναι πολυ αξιοπιστη. Μη με βρησεται και μη με αποπαρεται οσοι δεν τα εχεται αυτα τα μορια. Εγω το λεω για να φυγει το αγχος στους εχωντες τα μορια αυτα. Να ειστε καλα και να μην απογοητευοντε οσοι δεν μπουν.
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 136
Σε ολους το ιδιο λενε λετε να ειναι αληθεια; Και εγω αυτο ξερω!
-
- Ταξίαρχος
Αμα ειναι οντως ετσι ουτε σαν επιλαχων δεν ειμαι.
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 136
Ποσα εχεις;
-
- Ταξίαρχος
sta8hsss έγραψε:αυτο το εμαθα κι εγω σημερα... Αλλα δε ξερω την εγκυροτητα! Παντως ακριβως το ιδιο μου ειπαν...2300 Α και 2700 Β... Τωρα θα δουμε!μακης έγραψε:Απο ενιαιο 2300 απο τεε 2700. Αυτο ακουσα. Πηγη δεν αποκαλυπτω αλλα σας εγγυομαι πως ειναι πολυ αξιοπιστη. Μη με βρησεται και μη με αποπαρεται οσοι δεν τα εχεται αυτα τα μορια. Εγω το λεω για να φυγει το αγχος στους εχωντες τα μορια αυτα. Να ειστε καλα και να μην απογοητευοντε οσοι δεν μπουν.
2300 για α' ακριβως η πανω κατω;23502380 κτλ
Για την β ρε παιδια ειναι σιγουρο αυτο 2700; Ουτε πανω ουτε κατω?
καλως τον... ! Πρωι πρωι μεσα ε; Εγω ετυχε να ειμαι απο ταξιδι και ετσι δεν εχω κοιμηθει... Δεν ξερουμε ακομα τις βασεις φιλε μου.stiou έγραψε:Για την β ρε παιδια ειναι σιγουρο αυτο 2700; Ουτε πανω ουτε κατω;

λιγο λιγοτερο απο 2300... Τωρα τι να σου πω... Μπορει να ειναι και μλκιες... !vagsxal έγραψε:sta8hsss έγραψε:αυτο το εμαθα κι εγω σημερα... Αλλα δε ξερω την εγκυροτητα! Παντως ακριβως το ιδιο μου ειπαν...2300 Α και 2700 Β... Τωρα θα δουμε!μακης έγραψε:Απο ενιαιο 2300 απο τεε 2700. Αυτο ακουσα. Πηγη δεν αποκαλυπτω αλλα σας εγγυομαι πως ειναι πολυ αξιοπιστη. Μη με βρησεται και μη με αποπαρεται οσοι δεν τα εχεται αυτα τα μορια. Εγω το λεω για να φυγει το αγχος στους εχωντες τα μορια αυτα. Να ειστε καλα και να μην απογοητευοντε οσοι δεν μπουν.
2300 για α' ακριβως η πανω κατω;23502380 κτλ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες