Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2010)
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 46
Για ποιο λογο ;

-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 256
bonito φιλε μου τωρα καταλαβες οτι δεν θελουν κυριες σε αυτη την προκηρυξη; Γι'αυτο ανεβασαν μορια σε μηχανη κ ειδικες δυναμεις!
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
δεν ξεχωριζουν αντρες και γυναικες... Αν οι γυναικες εχουν τα απαιτουμενα μορια, οχι τατουαζ, υψος 1,70 και περασουν ολα τα τεστ, θα περασουν κανονικα στην σχολη.electrolisa έγραψε:Εμαθα σημερα απο ανωτερο αξιοματικο της ελ. Ας οτι "το κακο ειναι οτι θα παρουν λιγα ατομα, αλλα το καλο ειναι οτι εχουν κανει πολλες γυναικες τα χαρτια τους οι οποιες φυσικα και δεν θα προτιμιθουν". Παιδια ανεβασαν τις ειδ δυναμεις και τους εφ. Αξ. Για καποιο λογο. Τα μορια μετρανε σε ενα 80% αλλα δεν ειναι το παν. Να δειτε που θα καλεσουν πολλους επιλαχοντες στο τελος.
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 24
Μα δεν θελουν να παρουν γυναικες γι'αυτο ανεβασαν τα μορια ειδικες και μηχανες! Σε αυτο που σου ειπε εχει ενα δικιο γιατι απο τις 14000 αιτησεις περιπου ειναι και παρα πολλες γυναικες με λιγα μορια που δεν θα μπουν! Μη σου πω οτι στο τμημα μου ειδα και 10 κοπελες! Οτι του λενε και αυτου νου μας λεει που ξερεται οτι ειναι αληθεια και δεν πεφτει εξω
-
- Υπολοχαγός
Ναι ναι και θα δεις μεσα καμια "κυρια" μεσα που εκανε εφ. Αξιωματικος και θα σε πω εγω που θα τρεξεις να κρυφτεις... Χαχαχαχαχαχα Ουυυυυστ!
- electrolisa
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 14
bonito ο λογος ειναι οτι οσοι ειναι απο ειδ δυναμεις,θεωρητικα ειναι μαχημια και εχουν και μια σχετικη εκπαιδευση σε οπλα κλπ.nic007 συμφωνω σε αυτο που λες, απλα μου το ειπε με την εννοια οτι δεν θα χαρηστουν, οχι οτι θα τις κοψουν χωρις λογο.
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 24
Μπορει να ισχυει αυτο με προιγουμενες χρονιες!
-
- Υπολοχαγός
Καταλαβα electrolisa, εγω λεω μη δεις κανα γκει με 2900 μορια να σου λεει οτι εκανε εφ. Στις ειδικες δυναμεις να σου πεσουν τα μαλλια... :) Χαχχαχααχα
καλα λες θεωριτικα γιατι ολοι μας εχουμε δει παλικαρια εφ. Η στις ειδ. Δυναμεις να εχουν Ι 738...
καλα λες θεωριτικα γιατι ολοι μας εχουμε δει παλικαρια εφ. Η στις ειδ. Δυναμεις να εχουν Ι 738...
- electrolisa
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 14
Το ξερω μαν, ειναι τραγικο. Τεσπα αυτο ειχα να πω. Τωρα για αλλη μια φορα "θα δουμε σε λιγες μερες, καντε υπομονη ως τοτε".
Γιωργος1988 έγραψε:Μα δεν θελουν να παρουν γυναικες γι'αυτο ανεβασαν τα μορια ειδικες και μηχανες! Σε αυτο που σου ειπε εχει ενα δικιο γιατι απο τις 14000 αιτησεις περιπου ειναι και παρα πολλες γυναικες με λιγα μορια που δεν θα μπουν! Μη σου πω οτι στο τμημα μου ειδα και 10 κοπελες! Οτι του λενε και αυτου νου μας λεει που ξερεται οτι ειναι αληθεια και δεν πεφτει εξω
ειναι πολυς κοσμος που εκανε τα χαρτια του χωρις να γνωριζει κατι γυρω απο το θεσμο των ΕΦ, και που απλα εκαναν τα χαρτια τους γτ διαβασαν μια εφημεριδα οι ιδιοι οι οι μπαρμπαδες τους και τους ειπαν ''δε πας και συ να κανεις τα χαρτια σου; Που ξερεις;
καθε χρονο νομιζω οτι κανουν πιο πολλα ατομα στηνΒ κατηγορια... Αν κανω λαθος διορθωστε με!Γιωργος1988 έγραψε:Παλικαρι θυμησου οτι αυτος μας ειχε παραμυθιασει για το ποτε θα βγει η προκυρηξη! Συνδικαλιστης ειναι δεν ειναι κανενας σημαντικος! Απλη λογικη ειναι 100 ατομα και θα εκαναν 7000 κοντα τα χαρτια τους μην τρελαθουμε!
Ναι Στάθη έχεις δίκιο, για τα τρία τελευταία χρόνια που υπάρχουν λεπτομερή στοιχεία, οι υποψήφιοι από την Β κατηγορία πάντα είναι λίγο Περισσότεροι.
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 136
ετσι ειναι παντα ηταν πιο πολλα ατομα στην β απλα φετος λογο τον επαλ ισως να ηταν και στα ιδια αλλα τελικα αποδειχτηκε οτι Δεν ηταν τοσο πολλα ατομα απο επαλ...sta8hsss έγραψε:καθε χρονο νομιζω οτι κανουν πιο πολλα ατομα στηνΒ κατηγορια... Αν κανω λαθος διορθωστε με!Γιωργος1988 έγραψε:Παλικαρι θυμησου οτι αυτος μας ειχε παραμυθιασει για το ποτε θα βγει η προκυρηξη! Συνδικαλιστης ειναι δεν ειναι κανενας σημαντικος! Απλη λογικη ειναι 100 ατομα και θα εκαναν 7000 κοντα τα χαρτια τους μην τρελαθουμε!
αγχωνομασταν χωρις κανενα λογο... Και το ΕΠΑΛ και το ΕΠΑΛ και τωρα με το ΕΠΑΛ... Και τελικα τα ιδια... Αντε να δουμε και τις βασεις τωρα!nikoslok έγραψε:ετσι ειναι παντα ηταν πιο πολλα ατομα στην β απλα φετος λογο τον επαλ ισως να ηταν και στα ιδια αλλα τελικα αποδειχτηκε οτι Δεν ηταν τοσο πολλα ατομα απο επαλ...sta8hsss έγραψε:καθε χρονο νομιζω οτι κανουν πιο πολλα ατομα στηνΒ κατηγορια... Αν κανω λαθος διορθωστε με!Γιωργος1988 έγραψε:Παλικαρι θυμησου οτι αυτος μας ειχε παραμυθιασει για το ποτε θα βγει η προκυρηξη! Συνδικαλιστης ειναι δεν ειναι κανενας σημαντικος! Απλη λογικη ειναι 100 ατομα και θα εκαναν 7000 κοντα τα χαρτια τους μην τρελαθουμε!
Καλησπερα αλανια! Τι κανουμε; Γεια σου ρε Σταθη! Οι υποψηφιοι στην Β κατηγορια ηταν παντα περισοτεροι κατα ενα 20% απο την Α! Φιλε εσυ που σε καποια σελιδα αναφερεις οτι θα βγουν την Παρασκευη ξερεις κατι η απλα το λες σαν υποθεση; Κατι μου λεει μεσα μου οτι η βαση θα ειναι 2300! Αντε να δουμε!22 του μηνος αυριο...
ΕΛΛΑΣ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες