Λουφα στις Ειδικές δυνάμεις

Πληροφορίες για τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές, ΟΥΚ, ΕΤΑ, ελεύθεροι σκοπευτές, εκπαίδευση και προϋποθέσεις κατάταξης
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Κατάλαβα θα περάσω καλα ! Εικόνα
Green Berets
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Green Berets »

Αυτο εξαρταται απο την νοοτροπια που θα εχεις...
ολοι τα ιδια περνουν αλλα αλλιως τα βιωνουν!Εικόνα

Και φυσικα εξαρταται απο το που θα πας, ποιους θα εχεις
πανω απο το κεφαλι σου κτλ.
Anonymous

έχω κάνει λίγο προπόνηση στην πίεση, πειθαρχία (μιας και τα καλοκαιρια στην δουλειά ο father δεν έδινε άδεια ούτε μία μέρα :P )Ωστόσο κατα την διάρκεια σχολείου και πρόσφατα πανεπιστημίου είναι ολα πολύ χαλαρά :P.

Fυσικα την πραγματική πιεση και πειθαρχια θα την βρω στον στρατο, αλλα πιστευω πως με το πίσμα μου θα αντεξω :P.

Δεν έχω πρόβλημα με αγγαρίες (να κάνω δουλειά του παλιού) αλλά είμαι σίγουρος πως θα αντιδράσω σε καψώνια του στυλ εξομολογηση σε λάμβα (γενικα ότι μειώνει την αυτοεκτιμησή μου )

Αντε να δουμε σε 1 μήνα :) γαμώτο και περιμένω και το χαρτι... ΑΠο το στρατολογικο μου λένε το στειλαν και στο αστυνομικο τμήμα μου λενε δεν πηραν τπτ
Legion
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 3
Επάγγελμα: XARAKIRI
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Legion »

XAXA την εξομολογηση παρτην στην πλακα βαλε την φαντασια σου να δουλεψει, πλακα θα εχει ρε με αυτα ανχωνεστε νεοι...

Όποιος ξεχνάει την ιστορία του είναι υποχρεωμένος να την ξαναζήσει. (Σανταγίανα Ισπανός Φιλόσοφος)₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪
DM90
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από DM90 »

John έγραψε:έχω κάνει λίγο προπόνηση στην πίεση, πειθαρχία (μιας και τα καλοκαιρια στην δουλειά ο father δεν έδινε άδεια ούτε μία μέρα :P )Ωστόσο κατα την διάρκεια σχολείου και πρόσφατα πανεπιστημίου είναι ολα πολύ χαλαρά :P.

Fυσικα την πραγματική πιεση και πειθαρχια θα την βρω στον στρατο, αλλα πιστευω πως με το πίσμα μου θα αντεξω :P.

Δεν έχω πρόβλημα με αγγαρίες (να κάνω δουλειά του παλιού) αλλά είμαι σίγουρος πως θα αντιδράσω σε καψώνια του στυλ εξομολογηση σε λάμβα (γενικα ότι μειώνει την αυτοεκτιμησή μου )

Αντε να δουμε σε 1 μήνα :) γαμώτο και περιμένω και το χαρτι... ΑΠο το στρατολογικο μου λένε το στειλαν και στο αστυνομικο τμήμα μου λενε δεν πηραν τπτ

μάλλον θα δείς τα πράγματα με καινούργια όψη όταν μπείς..
tzikass
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από tzikass »

Τι ειδους εξομολογηση ειναι αυτη; Εικόνα
DM90
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από DM90 »

tzikass έγραψε:Τι ειδους εξομολογηση ειναι αυτη;

Εικόνα
Anonymous

DM90 είμαι σίγουρος για αυτό :) για αυτό διάλεξα Ε. Δ. αλλιώς θα πήγαινα πεζικο να χάσω 1 χρόνο από την ζωή μου :P. Απλά ακόμα δεν ξέρω πόσο αλλάγμένη θα είναι η καινούργια όψη :)

Legion κι εγώ έτσι πιστεύω να κάνω :) απλα δεν θέλω να πώ χειρώτερες περιπτώσεις.

Να ρωτήσω κάτι παιδιά από όταν αποστέλεται το χαρτία από το στρατοδικείο παρουσιάζομαι σε 1 μήνα ; (γιατι μου είπαν το έχουν στειλει από Δευτέρα αλλά στο αστυνομικό τμήμα μου λένε δεν έχει έρθει ακόμα τπτ) για να μετράω μέρες !!! :)
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από dimitris mak »

DM90 έγραψε:
tzikass έγραψε:Τι ειδους εξομολογηση ειναι αυτη;

Εικόνα
Εικόνα ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΕΔΩ;Εικόνα
Anonymous

Α ρε γαμωτο πως αλλαζουνε τα πραγματα μεσα σε λιγο καιρο.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες