Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
sta8hsss
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 366

Δημοσίευση από sta8hsss »

bonito έγραψε:Σταθη εγω που εχω 2470 ειμαι στην βαση βαλε και τις ισοβαθμιες... Χααχχαχαχαχαχαχα Μακελειο! Λες και βγαινει ο καλυτερος παικτης στο virtual pro 3!(για οσους το θυμουντε!)
μεσα κι εσυ με τα δυο ποδια... Ρε ηρεμηστε λιγο... Που θα ειναι 2500 η βαση... Πω πω! Αν δεν το ηξερα αυτο το forum καλυτερα θα ημουν πιο ηρεμος... Εδω θα δουμε στην λιστα με του επιτυχοντες το ονομα μας και θα λεμε αποκλειετε αφου στο forum μου ελεγαν οτι δεν εχω ελπιδες εκει θα φτασουμε!Εικόνα
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 256

Δημοσίευση από δημητρης25 »

greek army φτιαξε θεμα! πιστευω 8648 στην β κ ολοι κ οι αλλοι Α. Τι λετε κ εσεις; Ας χαλαρασουμε λιγο ομως παιδια, μονο νουμερα ειναι! Με τρομαζουν κ εμενα, δεν υπαρχει χρονος για απογοητευση! Θα κανουμε σαν κυριες; Μεγαλα παιδια ειμαστε. Αλλοι εχουν οικογενειες κ υποχρεωσεις μην μας παρει απο κατω τωρα! Εδω ειναι που περιμενουμε θαυματα! Ειναι 14648 αιτησεις κ ακομη κατι μεσα μου εμενα μου λεει οτι μπορει να ειμαι μεσα 1 πιθανατητα στις 14648.8α μπορουσε να μην υπαρχει τιποτα αλλα υπαρχει αυτη η 1! Καντε το ιδιο! Πιστεψτε.
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
PETRAN
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 126

Δημοσίευση από PETRAN »

Δεν εχεις αγχος αλλα φουντωνεις με το παραμικρο! Δεν σε ειπα μη λογικο αδελφε. Απλα οι βασεις οντως θα ειναι Υψηλες. Γνωμη μου
Γιωργος1988
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από Γιωργος1988 »

Φιλε γκρικ αρμι εγω σημερα γραφτηκα επειδη εμαθα αυτα αν βλεπω τετοια παλικαρια να κραζουν δεν θα ξαναστειλω λογικο ειναι! Δεν καταλαβα καλα αυτο που ειπε ο σταθης για φαπες δεν καταλαβα?
Γιώργος2730

Δημοσίευση από Γιώργος2730 »

Χαλαρωστε, θα βρεθουμε στη σχολη και θα γελαμε με ολα αυτα ρεεεεεεε!

PETRAN
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από PETRAN »

Μην τρελενεσαι ρε γιωργο. Ειπες την γνωμη σου η αυτο που εμαθες κ τελος. Γραψε οταν θες κ οτι θες σε λογικ απαντα πλαισια κ μην το τραβας αλλο
sta8hsss
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

PETRAN έγραψε:Δεν εχεις αγχος αλλα φουντωνεις με το παραμικρο! Δεν σε ειπα μη λογικο αδελφε. Απλα οι βασεις οντως θα ειναι Υψηλες. Γνωμη μου
ε οταν εχω εγω 2520 και μου λες μην παιρνω και ορκο αυτο ειναι λογικο που λες εσυ! Τεσπα το θεμα ειναι οτι λες συνεχεια την γνωμη σου και στο καθενα ξεχωριστα... Και το βλεπω κι εγω που δεν με ενδιαφερει, αν θες να λες την γνωμη σου τοσο συχνα στελνε pm τοσο δυσκολο ειναι!
Γιωργος1988
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από Γιωργος1988 »

Νομιζα σε μενα οτι το ελεγε...
PETRAN
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από PETRAN »

Αλλος απο δω που εχει 3000μορια κ πηγε κ ολας στην σχολη!
nic007
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 228

Δημοσίευση από nic007 »

Τωρα μπορει να μαλωνουν μερικοι μεταξυ τους αλλα στην σχολη θα ειναι τοσο χαρουμενοι που περασν ολοι τους και ετσι θα γινουν ολοι φιλοι... !Εικόνα
Άβαταρ μέλους
asimike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 172

Δημοσίευση από asimike »

sta8hsss έγραψε:
asimike έγραψε:
Γιωργος1988 έγραψε:Τι λετε ρε πατε καλα ολοι; Μεσα απο την επιτροπη θα περασουν τα μορια οι αιτησεις εχουν ελενχει και ξερουν τα μορια! Ρε μην τρεφεστε με ψευτικες ελπιδες αντρες δεν ειστε γιατι δεν βλεπετε την αληθεια! Εγω φταιω που ασχοληθηκα μαζι σας σημερα! Καλη επιτυχια σε ολους!
λοιπον ακου! Οι αιτησεις πανε στην ΓΑΔΑ, οκ. Εκει ελεγχονται οσο αφορα αν ειναι οκ με διπλωματα πιστοποιητικα τυπου Α κλπ κλπ αν δν ειναι οκ στελνονται πισω στο τμημα φωναζουν τον υποψηφιο και την διορθωνουν και επιστρεφουν ΓΑΔΑ! Ο υπαστυνομος που ασχολειται με το ολο σκηνικο απλα θα εχει μια ιδεα για τις βασεις! Αυτος και μονο απο το οτι βλεπει! Απο εκει φευγουν και πανε υπουργειο οπου και γινεται η επιτροπη και βγαινουν τα μορια! Ετσι φιλε Γιωργο για να ξερεις τι παιζει και να ξερεις οτι τις βασεις παιζει ακομα να μην τις ξερει κανενας! Οκ;
αυτα που μας λες φιλτατε πες τα πρωτα στον εαυτο σου που τρελενεσαι και μετα σε μας... Γιατι με τοσο αγχος που εχεις δεν σε βλεπω καλα! Ηρεμησες καθολου ρε τρελιαρη! Θα σε τρελανω στη φαπα στη σχολη... Για να καταλαβεις τι τραβηξαμε Με σεναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα
αχαχα μακαρι ρε Σταθη... Και θα κατσω να τις φαω... Χαχαχαχ Προσεχε ειμαι μαχιμος χαχαχα
ΕΛΛΑΣ
sta8hsss
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

asimike έγραψε:
sta8hsss έγραψε:
asimike έγραψε:
Γιωργος1988 έγραψε:Τι λετε ρε πατε καλα ολοι; Μεσα απο την επιτροπη θα περασουν τα μορια οι αιτησεις εχουν ελενχει και ξερουν τα μορια! Ρε μην τρεφεστε με ψευτικες ελπιδες αντρες δεν ειστε γιατι δεν βλεπετε την αληθεια! Εγω φταιω που ασχοληθηκα μαζι σας σημερα! Καλη επιτυχια σε ολους!
λοιπον ακου! Οι αιτησεις πανε στην ΓΑΔΑ, οκ. Εκει ελεγχονται οσο αφορα αν ειναι οκ με διπλωματα πιστοποιητικα τυπου Α κλπ κλπ αν δν ειναι οκ στελνονται πισω στο τμημα φωναζουν τον υποψηφιο και την διορθωνουν και επιστρεφουν ΓΑΔΑ! Ο υπαστυνομος που ασχολειται με το ολο σκηνικο απλα θα εχει μια ιδεα για τις βασεις! Αυτος και μονο απο το οτι βλεπει! Απο εκει φευγουν και πανε υπουργειο οπου και γινεται η επιτροπη και βγαινουν τα μορια! Ετσι φιλε Γιωργο για να ξερεις τι παιζει και να ξερεις οτι τις βασεις παιζει ακομα να μην τις ξερει κανενας! Οκ;
αυτα που μας λες φιλτατε πες τα πρωτα στον εαυτο σου που τρελενεσαι και μετα σε μας... Γιατι με τοσο αγχος που εχεις δεν σε βλεπω καλα! Ηρεμησες καθολου ρε τρελιαρη! Θα σε τρελανω στη φαπα στη σχολη... Για να καταλαβεις τι τραβηξαμε Με σεναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα
αχαχα μακαρι ρε Σταθη... Και θα κατσω να τις φαω... Χαχαχαχ Προσεχε ειμαι μαχιμος χαχαχα
αχαχαχαχ μακαρι να εισαι... Για να Το ευχαριστηθω... Εικόνα
PETRAN
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από PETRAN »

Παιδια τα αθληματα ηταν ευκολα πως τα ειδατε; Οι υγεονομικες καλα; !
sta8hsss
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

PETRAN έγραψε:Παιδια τα αθληματα ηταν ευκολα πως τα ειδατε; Οι υγεονομικες καλα;
να σαι καλα που εχεις και χιουμορ και μας εκανες και γελασαμε... Εικόνα
PETRAN
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από PETRAN »

Εμα... Μπηκατε κ ολας! Εχουμε δρομο ακομη ρεεε μεχρι την σχολη. Μακαρι να εισαστε μεσα αλλα περιμενετε.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης