Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2010)
Καπιος αγραψε στο facebook οτι η βαση στην Α ειναι 2600 και μετα το εσβησε, θελω να διαψευσω κατηγωριματικα διοτι δεν ισχυει κατι τετοιο 100% ειναι 2280 +10-10 ΤΕΛΟΣ και αυτο γινεται διοτι τα απολητυρια ενιαιου ειναι χαμηλα φετος λογο απιδη δεν ειναι φετος απο 1981 αλλα απο 1982 ποθ τα απολ. Ειναι μαζι με πανελληνιες και καταχωριθηκαν πολλα 11,12,13,14. Επισης καποιος ειπε οτι εγω ειπα για Β ειναι 2900 και αυτο το διαψευδω διοτι εγω δεν εχω τετοιες πληροφοριες γιατι δεν με ενδιαφερει η Β αλλα θα ενδιφερθω να μαθω διοτι πολλη ανησυχουν.
χριστος χριστου έγραψε:Καπιος αγραψε στο facebook οτι η βαση στην Α ειναι 2600 και μετα το εσβησε, θελω να διαψευσω κατηγωριματικα διοτι δεν ισχυει κατι τετοιο 100% ειναι 2280 +10-10 ΤΕΛΟΣ και αυτο γινεται διοτι τα απολητυρια ενιαιου ειναι χαμηλα φετος λογο απιδη δεν ειναι φετος απο 1981 αλλα απο 1982 ποθ τα απολ. Ειναι μαζι με πανελληνιες και καταχωριθηκαν πολλα 11,12,13,14. Επισης καποιος ειπε οτι εγω ειπα για Β ειναι 2900 και αυτο το διαψευδω διοτι εγω δεν εχω τετοιες πληροφοριες γιατι δεν με ενδιαφερει η Β αλλα θα ενδιφερθω να μαθω διοτι πολλη ανησυχουν.
Μακαρι ρε χρηστο να μαθεις κατι... Στο περιπου... Να ξερουμε που παταμε... Για β κατηγορια λεω...
μεσα επεσες... Αυτο ακριβως επιθυμω...ΔΗΜΗΤΡΗΣ82 έγραψε:Ρε παιδια μη λεμε συνεχεια τα ιδια τι 2900 ρε πατε καλα; Δεν μπορει να γινει αυτο με τιποτα, ουτε 2800 0υτε 2700. Τ Ε Λ Ο Σ.
Σταθη χρονια πολλα ρε φιλε, οτι επιθυμεις. Που ειμαι σιγουρος τι θα ειναι.

ευχαριστουμε χρηστο.χριστος χριστου έγραψε:Καπιος αγραψε στο facebook οτι η βαση στην Α ειναι 2600 και μετα το εσβησε, θελω να διαψευσω κατηγωριματικα διοτι δεν ισχυει κατι τετοιο 100% ειναι 2280 +10-10 ΤΕΛΟΣ και αυτο γινεται διοτι τα απολητυρια ενιαιου ειναι χαμηλα φετος λογο απιδη δεν ειναι φετος απο 1981 αλλα απο 1982 ποθ τα απολ. Ειναι μαζι με πανελληνιες και καταχωριθηκαν πολλα 11,12,13,14. Επισης καποιος ειπε οτι εγω ειπα για Β ειναι 2900 και αυτο το διαψευδω διοτι εγω δεν εχω τετοιες πληροφοριες γιατι δεν με ενδιαφερει η Β αλλα θα ενδιφερθω να μαθω διοτι πολλη ανησυχουν.
αν ποτε γραψαμε οτι καποιος ειχε πει για β οτι ειναι 2900, δεν γραψαμε οτι το ειχες πει εσυ...
απλα για τα 2900 το ειχε γραψει παιδι στο φεις που ειναι ειδικος φρουρος στη γαδα... Βλεπουμε... !
Ποτε θα εχουμε ενα πλανο των βασεων που να στεκει ρε παιδια; Αλλα λεει ο ενας αλλα ο αλλος.
Παιδια δυστηχως οι προβλεψεις καποιων για υψηλες βασεις επιβεβαιωνονται. Ατομο το οποιο βρισκεται στην επιτροπη των δικαιολογητικων μου ειπε οτι η βαση για την κατηγορια α θα ειναι περιπου στα 2500 μορια. Αριθμος συνολικων αιτησεων περιπου 14000. Απο κει και περα αυτο που απομενει ειναι να δουμε τι σειρα απο κει και κατω θα εχουν τα ατομα που συγκεντρωνουν λιγοτερα μορια, ετσι ωστε να εχουν ελπιδες σαν επιλαχοντες. Παντως προσωπικα εχω περιεργια να δω τι στο καλο μορια εχουν ολοι αυτοι και αν ειναι σοβαρες υποψηφιοτητες με την εννοια οτι αν πιστευουν οτι μπορουν να ανταποκριθουν στα καθηκοντα ενος ειδικου φρουρου η απλα ειδαν προκηρυξη και κανανε τα τα χαρτια τους. Αυτα μολις σημερα τα εμαθα και επειδη παρακολουθω και εγω Το εν λογο μπλοκ εδω και δυο βδομαδες εχοντας και γω αγχος σχετικα με τα ποτελεσματα σας τα γραφω. Εγω συγκεντρωνω 2227 μορια στην α κατηγορια και μολις ακουσα για την βαση επαψα να εχω καθε ελπιδα. Συγνωμη αν στεναχωρω μερικους! Τα συμπερασματα δικα σας!
ευχαριστουμε, καλες οι πληροφοριες σου.KOSTAS έγραψε:Παιδια δυστηχως οι προβλεψεις καποιων για υψηλες βασεις επιβεβαιωνονται. Ατομο το οποιο βρισκεται στην επιτροπη των δικαιολογητικων μου ειπε οτι η βαση για την κατηγορια α θα ειναι περιπου στα 2500 μορια. Αριθμος συνολικων αιτησεων περιπου 14000. Απο κει και περα αυτο που απομενει ειναι να δουμε τι σειρα απο κει και κατω θα εχουν τα ατομα που συγκεντρωνουν λιγοτερα μορια, ετσι ωστε να εχουν ελπιδες σαν επιλαχοντες. Παντως προσωπικα εχω περιεργια να δω τι στο καλο μορια εχουν ολοι αυτοι και αν ειναι σοβαρες υποψηφιοτητες με την εννοια οτι αν πιστευουν οτι μπορουν να ανταποκριθουν στα καθηκοντα ενος ειδικου φρουρου η απλα ειδαν προκηρυξη και κανανε τα τα χαρτια τους. Αυτα μολις σημερα τα εμαθα και επειδη παρακολουθω και εγω Το εν λογο μπλοκ εδω και δυο βδομαδες εχοντας και γω αγχος σχετικα με τα ποτελεσματα σας τα γραφω. Εγω συγκεντρωνω 2227 μορια στην α κατηγορια και μολις ακουσα για την βαση επαψα να εχω καθε ελπιδα. Συγνωμη αν στεναχωρω μερικους! Τα συμπερασματα δικα σας!
Τωρα μας εκανες την καρδια περιβολι!2280+- 10 λεει ο ενας 2600 ο αλλος 2500 ο παραλλος... Ειλικρινα τι να πω; ... Οτι να΄ναι! Ποιος να πιστεψεις και ποιον οχι; ΔΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!KOSTAS έγραψε:Παιδια δυστηχως οι προβλεψεις καποιων για υψηλες βασεις επιβεβαιωνονται. Ατομο το οποιο βρισκεται στην επιτροπη των δικαιολογητικων μου ειπε οτι η βαση για την κατηγορια α θα ειναι περιπου στα 2500 μορια. Αριθμος συνολικων αιτησεων περιπου 14000. Απο κει και περα αυτο που απομενει ειναι να δουμε τι σειρα απο κει και κατω θα εχουν τα ατομα που συγκεντρωνουν λιγοτερα μορια, ετσι ωστε να εχουν ελπιδες σαν επιλαχοντες. Παντως προσωπικα εχω περιεργια να δω τι στο καλο μορια εχουν ολοι αυτοι και αν ειναι σοβαρες υποψηφιοτητες με την εννοια οτι αν πιστευουν οτι μπορουν να ανταποκριθουν στα καθηκοντα ενος ειδικου φρουρου η απλα ειδαν προκηρυξη και κανανε τα τα χαρτια τους. Αυτα μολις σημερα τα εμαθα και επειδη παρακολουθω και εγω Το εν λογο μπλοκ εδω και δυο βδομαδες εχοντας και γω αγχος σχετικα με τα ποτελεσματα σας τα γραφω. Εγω συγκεντρωνω 2227 μορια στην α κατηγορια και μολις ακουσα για την βαση επαψα να εχω καθε ελπιδα. Συγνωμη αν στεναχωρω μερικους! Τα συμπερασματα δικα σας!
ΕΛΛΑΣ
πανω απο 2300 δεν ειναι... Και δεν πα να λετε οτι θελετε... Και οι υπολοιποι οτι θελετε πιστεψτε... Αντε γιατι μου εχετε σπασει τα νευρα! Με τον καθενα που ξερει σιγουρα τα μορια!asimike έγραψε:Τωρα μας εκανες την καρδια περιβολι!2280+- 10 λεει ο ενας 2600 ο αλλος 2500 ο παραλλος... Ειλικρινα τι να πω; ... Οτι να΄ναι! Ποιος να πιστεψεις και ποιον οχι; ΔΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!KOSTAS έγραψε: Παιδια δυστηχως οι προβλεψεις καποιων για υψηλες βασεις επιβεβαιωνονται. Ατομο το οποιο βρισκεται στην επιτροπη των δικαιολογητικων μου ειπε οτι η βαση για την κατηγορια α θα ειναι περιπου στα 2500 μορια. Αριθμος συνολικων αιτησεων περιπου 14000. Απο κει και περα αυτο που απομενει ειναι να δουμε τι σειρα απο κει και κατω θα εχουν τα ατομα που συγκεντρωνουν λιγοτερα μορια, ετσι ωστε να εχουν ελπιδες σαν επιλαχοντες. Παντως προσωπικα εχω περιεργια να δω τι στο καλο μορια εχουν ολοι αυτοι και αν ειναι σοβαρες υποψηφιοτητες με την εννοια οτι αν πιστευουν οτι μπορουν να ανταποκριθουν στα καθηκοντα ενος ειδικου φρουρου η απλα ειδαν προκηρυξη και κανανε τα τα χαρτια τους. Αυτα μολις σημερα τα εμαθα και επειδη παρακολουθω και εγω Το εν λογο μπλοκ εδω και δυο βδομαδες εχοντας και γω αγχος σχετικα με τα ποτελεσματα σας τα γραφω. Εγω συγκεντρωνω 2227 μορια στην α κατηγορια και μολις ακουσα για την βαση επαψα να εχω καθε ελπιδα. Συγνωμη αν στεναχωρω μερικους! Τα συμπερασματα δικα σας!
εμενα μου κανει εντυπωση πως κατι φιλοι σαν εσενα, οταν γραφουν κατι τετοιο, οτι εχουν μια γνωριμια και τους το ειπε καποιος... Για ποιο λογο εξαφανιζονται απο το φορουμ μετα;KOSTAS έγραψε:Παιδια δυστηχως οι προβλεψεις καποιων για υψηλες βασεις επιβεβαιωνονται. Ατομο το οποιο βρισκεται στην επιτροπη των δικαιολογητικων μου ειπε οτι η βαση για την κατηγορια α θα ειναι περιπου στα 2500 μορια. Αριθμος συνολικων αιτησεων περιπου 14000. Απο κει και περα αυτο που απομενει ειναι να δουμε τι σειρα απο κει και κατω θα εχουν τα ατομα που συγκεντρωνουν λιγοτερα μορια, ετσι ωστε να εχουν ελπιδες σαν επιλαχοντες. Παντως προσωπικα εχω περιεργια να δω τι στο καλο μορια εχουν ολοι αυτοι και αν ειναι σοβαρες υποψηφιοτητες με την εννοια οτι αν πιστευουν οτι μπορουν να ανταποκριθουν στα καθηκοντα ενος ειδικου φρουρου η απλα ειδαν προκηρυξη και κανανε τα τα χαρτια τους. Αυτα μολις σημερα τα εμαθα και επειδη παρακολουθω και εγω Το εν λογο μπλοκ εδω και δυο βδομαδες εχοντας και γω αγχος σχετικα με τα ποτελεσματα σας τα γραφω. Εγω συγκεντρωνω 2227 μορια στην α κατηγορια και μολις ακουσα για την βαση επαψα να εχω καθε ελπιδα. Συγνωμη αν στεναχωρω μερικους! Τα συμπερασματα δικα σας!

-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 256
Πως ξερει μονο την μια κατηγορια ο γνωστος σου ενω απο την επιτροπη περνανε κ για την β; Θεωρησες σωστο να αναφερεις μονο την μια. Για πιο λογο; Μηπως οταν ησουν μικρος αντι να παιζεις πολεμο επαιζες με την barby σπιτι σου; Ειμαστε ανχομενοι, με την καρδια στα ποδια ολοι μας εδω αλλα δεν ειμαστε λαλακες. Αυτο να θυμαστε μερικοι!
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
ναι και ολοι εντελως τυχαια δεν ειναι μελοι... Και ολοι εντελως τυχαια παλι μαθαινουν μονο για την Α κατηγορια... Η γνωριμια τους δεν λεει και για την Β... ΕΛΕΟΣ... Τα τυπακια που δεν εχουν καμμια ελπιδα μπαινουν και γραφουν οτι θελουν!nic007 έγραψε:εμενα μου κανει εντυπωση πως κατι φιλοι σαν εσενα, οταν γραφουν κατι τετοιο, οτι εχουν μια γνωριμια και τους το ειπε καποιος... Για ποιο λογο εξαφανιζονται απο το φορουμ μετα;KOSTAS έγραψε: Παιδια δυστηχως οι προβλεψεις καποιων για υψηλες βασεις επιβεβαιωνονται. Ατομο το οποιο βρισκεται στην επιτροπη των δικαιολογητικων μου ειπε οτι η βαση για την κατηγορια α θα ειναι περιπου στα 2500 μορια. Αριθμος συνολικων αιτησεων περιπου 14000. Απο κει και περα αυτο που απομενει ειναι να δουμε τι σειρα απο κει και κατω θα εχουν τα ατομα που συγκεντρωνουν λιγοτερα μορια, ετσι ωστε να εχουν ελπιδες σαν επιλαχοντες. Παντως προσωπικα εχω περιεργια να δω τι στο καλο μορια εχουν ολοι αυτοι και αν ειναι σοβαρες υποψηφιοτητες με την εννοια οτι αν πιστευουν οτι μπορουν να ανταποκριθουν στα καθηκοντα ενος ειδικου φρουρου η απλα ειδαν προκηρυξη και κανανε τα τα χαρτια τους. Αυτα μολις σημερα τα εμαθα και επειδη παρακολουθω και εγω Το εν λογο μπλοκ εδω και δυο βδομαδες εχοντας και γω αγχος σχετικα με τα ποτελεσματα σας τα γραφω. Εγω συγκεντρωνω 2227 μορια στην α κατηγορια και μολις ακουσα για την βαση επαψα να εχω καθε ελπιδα. Συγνωμη αν στεναχωρω μερικους! Τα συμπερασματα δικα σας!τυχαιο;

Επιτελους σταματηστε τις ανακριβειες μερικοι εδω μεσα οπως και τις βλακειες με το γνωστο και εμετικο σλογκαν τυχαιο δεν νομιζω της αθλιας διαφημισης της κινητης τηλεφωνιας. Δηλαδη ελεος πια με την νεοελληνικη καταντια. Τελικα δεν βγαζει κανεις ακρη οσο εγκυρο και να ειναι ενα φορουμ οπως αυτο. Δεν μενει παρα να περιμενουμε τα αποτελεσματα αλλιως δεν βγαινει ακρη.
Παιδια την ειπιαμε την πορτοκαλαδα φετος το ιδιο εμαθα και εγω για 4800 με 2500 Περιπου Στην α και 2700 με 2750 στην β κατηγορια! Πολυ δυσκολα φετος και μου ειπαν να μετρησουμε τα μορια του 400 που περασε το 2008 συν 200 μορια πανω δυστυχως η ευτυχως αυτα εμαθα απο δυνατο στελεχος που ειναι μεσα! Δεν με αφηνει να γινω μελος γιατι δεν εχω εμαιλ και δεν ξερω να φτιαχνω δεν εχω καλη σχεση με τον υπολογιστη! Καλη επιτυχια σε ολους!
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 256
Αδελφε τωρα το πηρες χαμπαρι;
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες