Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
nic007
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 228

Δημοσίευση από nic007 »

sta8hsss έγραψε:
Bonito έγραψε:Παναγια μου αν εχουμε ισοβαθμιες και πολλους στα 2520 στα 2470 ειμαι οριακα και θα τρεχω σε κληρωσεις;:)
στην ισοβα8μια νομιζω οτι περναει το μεγαλυτερο απολυτηριο τωρα πια... Και δεν εχει κληρωσεις... Αν δεν κανω λαθος!
σε περιπτωση ισοβαθμιας απολυτηριου παλι ομως εχει και αλλες και αλλες περιπτωσεις... Θα διαβασω καλα την προκυριξη κ θα σου πω.
για εμενα το πιο λογικο θα ηταν σε περιπτωση ισοβαθμιας να περνα ο εχωντας μεγαλυτερη ηλικια. Γνωμη μου.
γιωργος88

Δημοσίευση από γιωργος88 »

Σωστος ο νικ το πιο δικαιο ειναι αυτο! Το απολυτηριο ειναι πρωτο και μετα νομιζω η ηλικια... Αν και το αντιθετο κανονικα επρεπε να ειναι!
sta8hsss
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 366

Δημοσίευση από sta8hsss »

nic007 έγραψε:
sta8hsss έγραψε:
Bonito έγραψε:Παναγια μου αν εχουμε ισοβαθμιες και πολλους στα 2520 στα 2470 ειμαι οριακα και θα τρεχω σε κληρωσεις;:)
στην ισοβα8μια νομιζω οτι περναει το μεγαλυτερο απολυτηριο τωρα πια... Και δεν εχει κληρωσεις... Αν δεν κανω λαθος!
σε περιπτωση ισοβαθμιας απολυτηριου παλι ομως εχει και αλλες και αλλες περιπτωσεις... Θα διαβασω καλα την προκυριξη κ θα σου πω.
για εμενα το πιο λογικο θα ηταν σε περιπτωση ισοβαθμιας να περνα ο εχωντας μεγαλυτερη ηλικια. Γνωμη μου.
καλα αυτο... Ειναι θεμα μεγαλης συζητησης... ! Η οποια δεν εχει και νοημα να την κανουμε!
nic007
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από nic007 »

γιωργος88 έγραψε:Σωστος ο νικ το πιο δικαιο ειναι αυτο! Το απολυτηριο ειναι πρωτο και μετα νομιζω η ηλικια... Αν και το αντιθετο κανονικα επρεπε να ειναι!
εμενα γιατι κατι μου λεει οτι δεν ειναι καν η ηλικια σε περιπτωση ισοβαθμιας;
sta8hsss
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

nic007 έγραψε:
γιωργος88 έγραψε:Σωστος ο νικ το πιο δικαιο ειναι αυτο! Το απολυτηριο ειναι πρωτο και μετα νομιζω η ηλικια... Αν και το αντιθετο κανονικα επρεπε να ειναι!
εμενα γιατι κατι μου λεει οτι δεν ειναι καν η ηλικια σε περιπτωση ισοβαθμιας;
αν υπαρχει ισοβαθμια και στο απολυτηριο... Και ειναι ολα ιδια... Πραγμα πολυ σπανιο... Μετα μαλλον πανε σε κληρωση!
Whiteyez
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από Whiteyez »

Whiteyez έγραψε:Σε περίπτωση ισοβαθμίας προηγείται ο υποψήφιος που έχει το μεγαλύτερο βαθμό απολυτηρίου Λυκείου ή πτυχίου Τ. Ε. Λ. Ή Τ. Ε. Ε.(Β ́ κύκλου) ή ΕΠΑ. Λ. Και σε περίπτωση νέας ισοβαθμίας προηγείται ο έγγαμος ή ο τελών εν διαστάσει ή χηρεία που έχει τα περισσότερα ανήλικα τέκνα και μεταξύ αυτών που έχουν ίδιο αριθμό ανήλικων τέκνων, ο μεγαλύτερος στην ηλικία με βάση την ημερομηνία γέννησης. Αν προκύπτει νέα ισοβαθμία προηγείται ο υποψήφιος που λαμβάνει περισσότερα μόρια σε κάθε κριτήριο των περιπτώσεων (β) έως και (ε) της παραγράφου 1 κατά σειρά αναγραφής. Αν, και πάλι, προκύπτει ισοβαθμία υποψηφίων, η σειρά αυτών καθορίζεται με κλήρωση που διενεργείται από την ίδια ως άνω Επιτροπή, με μέριμνα της οποίας ειδοποιούνται να παραστούν οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι αυτοπροσώπως ή με εκπρόσωπό τους που ορίζεται με υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/1986. Η κλήρωση πραγματοποιείται ανεξαρτήτως της παρουσίας των ενδιαφερομένων ή του εκπροσώπου τους. Για το αποτέλεσμα της κλήρωσης συντάσσεται σχετικό πρακτικό.
PETRAN
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 126

Δημοσίευση από PETRAN »

Ρε γιωργο κ βονιτο γιατι δεν γινεστε μελοι να ξερουμε οτι εισαστε οκ κ δεν εχετε 10 ονοματα με διαφορετικα υψηλα μορια; ! Εικόνα
nic007
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από nic007 »

Και σε περίπτωση νέας ισοβαθμίας προηγείται ο έγγαμος ή ο τελών εν διαστάσει ή χηρεία που έχει τα περισσότερα ανήλικα τέκνα και μεταξύ αυτών που έχουν ίδιο αριθμό ανήλικων τέκνων
,(((((ο μεγαλύτερος στην ηλικία με βάση την ημερομηνία γέννησης))))).

αυτο που λεει οτι περνα ο μεγαλυτερος στην ημερομηνια γεννησης δεν ξερω αν ειναι για τον υποψηφιο η για τα τεκνα.
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 256

Δημοσίευση από δημητρης25 »

Απο εβδομαδα θα εχουμε πολλα θεματα πιστευω. Μορια-βασεις κτλ
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Ρε ολοι γαυροι εισαστε κ βλεπετε το ματς?
Άβαταρ μέλους
asimike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 172

Δημοσίευση από asimike »

δημητρης25 έγραψε:Ρε ολοι γαυροι εισαστε κ βλεπετε το ματς;
αχαχαχα εχω να ασχοληθω και να παιξω μπαλα απο 5 χρονων που ειχα μια μαλλινη με κουδουνι μεσα... Οποτε οχι δν βλεπω τον αγωνα αχαχαχα... Τις βασεις περιμενω... Εικόνα
ΕΛΛΑΣ
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Εχετε αποψε ραντεβου κ περιμενεις ρε;
ολα θα πανε καλα! Μακαρι να μην εχουν ανεβει τοσο πολυ! Ειμαστε 30 ατομα κ λεμε 30 διαφορετικα πραγματα! Καποιοι θα απογοητευτουν κ καποιοι θα ειναι μεσα κ θα γελανε! Η υπομονη ειναι αρετη. Ουτε εγω την εχω την ρουφιανα αλλα υπομονη ρε μαγκες πειτε οτι ειμαστε φανταροι ακομη μια φορα!
Άβαταρ μέλους
asimike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 172

Δημοσίευση από asimike »

δημητρης25 έγραψε:Εχετε αποψε ραντεβου κ περιμενεις ρε;
ολα θα πανε καλα! Μακαρι να μην εχουν ανεβει τοσο πολυ! Ειμαστε 30 ατομα κ λεμε 30 διαφορετικα πραγματα! Καποιοι θα απογοητευτουν κ καποιοι θα ειναι μεσα κ θα γελανε! Η υπομονη ειναι αρετη. Ουτε εγω την εχω την ρουφιανα αλλα υπομονη ρε μαγκες πειτε οτι ειμαστε φανταροι ακομη μια φορα!
Αστα να πανε ουτε γκομενα να ηταν και να τις περιμενω ετσι αλλα τι αλλο να κανω; Βγαινω εξω βολτα και σκεφτομαι αν θα ειμαι μεσα η οχι... Αστα να πανε... Μακαρι γυρω στις 27 με 30 να εχουν βγει! Τουλαχιστον να ξερουμε τι κανουμε...2410 στην Α! Και τις κοβω αν ειναι δυνατον! Και σε αλλη προκυρηξη θα ημουν μεσα με τα ματια... Και εσυ επισης στην Β!
ΕΛΛΑΣ
sta8hsss
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

δημητρης25 έγραψε:Ρε ολοι γαυροι εισαστε κ βλεπετε το ματς;
ναι... Με το ζορι να κερδισουμε τον πανσεραικο... ΕΛΕΟΣ...
PETRAN
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 126

Δημοσίευση από PETRAN »

Ασιμαικε θα ειναι απιθανο να σε πεταξουν εξω ρε συ! Κ τι να συζηταμε; Για βασεις που υπολογιζουμε στην τυχη η για μορια που οι περισσοτεροι λενε μουφες; !
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες