Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 273

Δημοσίευση από Greek_Army »

nic007 έγραψε:
Greek_Army έγραψε:Για το 2ο σκέλος συμφωνώ κανείς δεν μπορεί να ξέρει την βάση
ποιο ειναι το δευτερο σκελος;
η β κατηογρια;

για τον αριθμό και για την σιγουριά που λέει

nic007
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 228

Δημοσίευση από nic007 »

Ειναι νωρις ακομαγια να ξερουμε...
πως μερικα ατομα ειναι τοσο κοντα στον προεδρο ειδικων φρουρων... Που τους λεει οτι η βαση θα ειναι 2280 μορια...
και αλλα ατομα παιρνουν λεει το ελευθερο απο τον προεδρο να γραφουν συμβουλες.
επειτα ο προεδρος εγραψε και ενα like this σε ολη την υποθεση...
δεν καταλαβαινω ειλικρινα...
και μιλαμε για το ατομο που εδω μεσα στο foroum ειχε αναφεριε τα 2854 μορια με τρια διαφορετικα ονοματα, αν θελετε κοιταξτε στην σελιδα του fb
PETRAN
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 126

Δημοσίευση από PETRAN »

Συγνωμη αλλα εγω το θεωρω προσβλητικο οταν βγαινει καποιος κ λεει ο γιοτας ο ενας ο βλακας ο αλλος κ τετοια. Ας ειχε τα μορια ο καθενας να εμπαινε! Οπως στρωνουμε κοιμομαστε! Αυτο παει στον φιλο που βριζει τους παντες κ η ελισαβετ τον συγχαιρει λες κ αν μπει αυτη κ καθεται ολη μερα στο γραφειο χωνοντας συναδελφους ειναι καλυτερη.
Taspo

Δημοσίευση από Taspo »

Blackhawk έγραψε: MΆγκες αν πάντως είναι αλήθεια αυτο για το οτι η βαση ειναι 2280... Σημαινει οτι οι επιλαχώντες θα είναι ο 520... Στα 2100 σίγουρα ε; Τι λέτε; Ποιά είναι η άποψη σας ρε παιδιά... Το λέω για να δώσουμε και λίγο ελπίδες σε μας τους επιλαχώντες ! Αμαρτία είναι... Για κάποιους ειναι η τελευταια φορα που τα κάνουν (82') και ελπίζουν έστω και στους επιλαχώντες! Προσωπική μου πάντως άποψη είναι θα τους πάρει όλους τους επιλαχώντες... Υπάρχουν πολλά Γιωτόμπαλα εκεί έξω με 2400 εως 2800... Με 103 κιλά ... Τατουάζ στο μισο χέρι και στο μισό μπουτι... Και στην ψυχοτεχνική ερώτηση "Πως θα αντιδρουσατε σε εναν οικογενειακό διαπληκτισμό ... " θα απαντήσουν... " Θα τραβήξω το όπλο και θα τους καθαρίσω γιατι ενοχλούν την πολυκατοικία". Εγώ αυτά πιστεύω γιατι τα είδα και απο προηγούμενες προκυρήξεις! ...
φίλε Blackhawk κανείς δεν μπορεί να ξέρει με σιγουριά. Αν δεις την περσινή προκυρηξη θα δεις ότι ο 400ος είχε 2060 μόρια.200 θέσεις πιο κάτω η διάφορα ήταν μόνο 70 μόρια! Αλλά και πάλι δεν είναι κάτι σίγουρο. Επειδή είναι ήδη αρκετά υψηλά τα νούμερα δεν μπορείς να ξέρεις αν θα είναι μεγαλύτερη η διάφορα, γιατί όσο οιο κάτω πέφτουν τα μόρια τόσο μεγαλώνουν οι ισοβαθμιες. Σε καταλαβαίνω πάντως και σου λέω ότι το μόνο που μπορείς να κανείς είναι υπομονή και να έχεις πίστη.
PETRAN
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από PETRAN »

Εγω πλεον δεν πιστευω τιποτα. Ακομη κ η λιστα νικ007 που εφτιαξες δεν ξερουμε αν εχει πραγματικα μορια. Παει το ψεμα γονα που λενε στο χωριο μου
sta8hsss
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 366

Δημοσίευση από sta8hsss »

PETRAN έγραψε:Πες τα γιατι εμενα λενε πως τους ειρωνευομαι οταν λεω οτι ειναι ραδιαρβυλα αφτα που τους λενε. Υπομονη 10 μερες το πολυ κ θα δεις την βαση
γιατι τι πιστευεις εσυ για την βαση;
nic007
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από nic007 »

PETRAN έγραψε:Εγω πλεον δεν πιστευω τιποτα. Ακομη κ η λιστα νικ007 που εφτιαξες δεν ξερουμε αν εχει πραγματικα μορια. Παει το ψεμα γονα που λενε στο χωριο μου
και εγω εχω αρχισει να μην πιστευω τιποτα... Να σου πω τι εχω αρχισει απο χθες να πιστευω;
ιδιως ατομα σαν το παιδι που εμπαινε εδω με τα 2854 μορια... Και την πολυ ανωριμη συμπεριφορα... Αμφισβητω πλεον για ενα ατομο τετοιο αν τα μορια του εινα τοσα που λεει...
sta8hsss
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Greek_Army έγραψε:Λέμε κάθε μέρα να είστε ψύχραιμοι και να μην τσακώνεστε και μία φορά δεν έχει γίνει αυτό. Λες και είστε παιδάκια.
δεν τσακωνομαστε... Απλα πλησιαζουν οι μερες και το αγχος μεγαλωνει και ακουμε και διαφορα και δε ξερουμε τι να πιστεψουμε... Υ. Γ δεν εχω ουτε αγχος ουτε ακουω πολλα Ουτε δε ξερω τι να πιστεψω, για τους αλλους λεω!
PETRAN
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από PETRAN »

Στο λεω εγω πως σιγουρα δεν ειναι! Γιαυτο κατσε μην δεις καμια βαση στα 2550.
nic007
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από nic007 »

PETRAN έγραψε:Εγω πλεον δεν πιστευω τιποτα. Ακομη κ η λιστα νικ007 που εφτιαξες δεν ξερουμε αν εχει πραγματικα μορια. Παει το ψεμα γονα που λενε στο χωριο μου
η λιστα που εκανα μου πηρε 4 νυχτες και αρκετη δουλεια...
γραφε στο τετραδιο, σημειωνε μορια, βαλε με σειρα... Κατι ψυχοφθορο...
ηλιστα ομως και βεβαια δεν ειναι τιποτα.
απολυτω τιποτα παρα μονο μια μικρη γευση και στο περιπου...
να φανταστεις πως ατομα που εγραφαν τον μαρτιο και τον απριλιο οτι εχουν διπλωμα αυτοκινητου μονο και δεν αναφεραν καν μοτοσυκλετας και εδιναν ας πουμε απο 1800 μορια, εγω εβαζα + 100 με την ιδεα οτι μπορει να πηραν επαγγελματικο +300 με την ιδεα οτι εβγαλαν κ της μοτοσυκλετας.
PETRAN
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από PETRAN »

Α ωραια. Τους ανεβασες λιγο.Εικόνα. Καλα εκανες για να συγκρινουμε με το υψηλοτερο.
PETRAN
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από PETRAN »

Α! Κ η προσπαθεια σου αυτη ηταν πολυ καλη
sta8hsss
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

PETRAN έγραψε:Στο λεω εγω πως σιγουρα δεν ειναι! Γιαυτο κατσε μην δεις καμια βαση στα 2550.
δεν υπαρχει περιπτωση ουτε 1 στο 10000000000 να ειναι εκει πανω η βαση! Αλλα υπομονη και θα δουμε!
PETRAN
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από PETRAN »

Που εννοεις?
PETRAN
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από PETRAN »

Εσυ μιλας μαλλον για Α κ εμεις για ΒΕικόνα
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες