Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
PETRAN
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 126

Δημοσίευση από PETRAN »

Δεν υπαρχει ουτε 1 στο 1000000 να μεινεις εκτος οσο κ να ανεβει η βαση! Πανω απο 2300 θα ειναι δυσκολο να μεινετε εκτος στην Α'! Ποσο μαλλον εσυ που εχεις πανω απο 2400!
sta8hsss
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 366

Δημοσίευση από sta8hsss »

panos1986 έγραψε:
sta8hsss έγραψε:
nic007 έγραψε:Μη μαλωνετε ρε παιδια το φορουμ ειναι φιλικο με λαες σχεσεις και να ανταλασσουμε αποψεις
και οσο πλησιαζουν τα αποτελεσματα να δεις τι θα γινεται... !
Σταθη πολυ αγχος ολοι μας... Πως τα βλεπεις;
αυτο βλεπω κι εγω... Εγω λεω... Τσαμπα αγχωνομαστε... Ακουμε πολλα τα οποια δε πρεπει καν να δινουμε σημασια! Απο δευτερα θα μαθουμε κατι πιο σιγουρο παντως!
PETRAN
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 126

Δημοσίευση από PETRAN »

Μα ετσι ειναι. Ειναι αδυνατο να ανεβει η βση πανω απο 2350 το πολυ σε Α'! Δεν γινεται με τιποτα πιστευω! Η Β ειναι που μας κανει νερα κ πιστευω πως θα ειναι πανω απο 2600-50! Μακαρι να μην ειναι ετσι για το καλο ολων μας
sta8hsss
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

δημητρης25 έγραψε:Το θεμα ειναι οτι εχουν κανει τα χαρτια τους, εχει περασει μια εβδομαδα κ δεν ξερουν σε πια κατηγορια τα εκαναν. Δεν σου φαινετε περιεργο αυτο φιλε λοκ; Ειναι 100% κ μονο για να σπανε το ηθικο κ τα νευρα. Σε εμενα το πετυχαν
ρε ξεκολλα... Με τον καθε χαζο που μπαινει εδω μεσα για να παιξει! Χαλαρωσε ρε φιλε και απλα κοροιδευε τους! Σιγα μην μας χαλασει και η διαθεση για ζωα!
sta8hsss
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

asimike έγραψε:
nikoslok έγραψε:Το πολυ 1000 ατομα Ξερουν τι παιζει Και τι ακριβωσ γινετε καθε χρονια... Ολοι οι αλλοι... Τα κανουν απλα για να τα κανουν
ε ναι για αυτο και εχουν γινει 15000++ αιτησεις... Τωρα το ποσοι εχουβ ασχοληθει... Γνωμη μου οτι ειναι λιγοι... Οπως πχ ρωταγα στο τμημα τα μορια των αλλων που ηταν εκει και ο αλλος επειδη ηταν ε. Δ (εφεδρος) νομιζε οτι επαιρνε 1000 μορια... Δν ειπα τιποτα τοτε αλλα καταλαβα τι παιζει... Και η κουτση Μαρια σε αυτη την προκυρηξη εκανε τα χαρτια της... Και ακους το κλασικο τα εκανα και εγω... Τι εχω να χασω; Οποτε Eazy dudes...
ετσι μπραβο... Τωρα μιλας λογικα!Εικόνα
Άβαταρ μέλους
asimike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 172

Δημοσίευση από asimike »

sta8hsss έγραψε:
asimike έγραψε:
nikoslok έγραψε:Το πολυ 1000 ατομα Ξερουν τι παιζει Και τι ακριβωσ γινετε καθε χρονια... Ολοι οι αλλοι... Τα κανουν απλα για να τα κανουν
ε ναι για αυτο και εχουν γινει 15000++ αιτησεις... Τωρα το ποσοι εχουβ ασχοληθει... Γνωμη μου οτι ειναι λιγοι... Οπως πχ ρωταγα στο τμημα τα μορια των αλλων που ηταν εκει και ο αλλος επειδη ηταν ε. Δ (εφεδρος) νομιζε οτι επαιρνε 1000 μορια... Δν ειπα τιποτα τοτε αλλα καταλαβα τι παιζει... Και η κουτση Μαρια σε αυτη την προκυρηξη εκανε τα χαρτια της... Και ακους το κλασικο τα εκανα και εγω... Τι εχω να χασω; Οποτε Eazy dudes...
ετσι μπραβο... Τωρα μιλας λογικα!Εικόνα
αχαχα α ρε Σταθη παλι καλα που εισαι και εσυ εδω...
ΕΛΛΑΣ
Άβαταρ μέλους
asimike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από asimike »

Κατι ακομα να ρωτησω. Οταν λεμε οτι η βαση π. Χ θα ειναι 2350 σε Α. Δηλαδη ο τελευταιος θα μπει με 2350;
ΕΛΛΑΣ
sta8hsss
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

asimike έγραψε:Κατι ακομα να ρωτησω. Οταν λεμε οτι η βαση π. Χ θα ειναι 2350 σε Α. Δηλαδη ο τελευταιος θα μπει με 2350;
ο 400ος θα εχει 2350... Που θα ειναι και η βαση!Εικόνα
Άβαταρ μέλους
asimike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από asimike »

sta8hsss έγραψε:
asimike έγραψε:Κατι ακομα να ρωτησω. Οταν λεμε οτι η βαση π. Χ θα ειναι 2350 σε Α. Δηλαδη ο τελευταιος θα μπει με 2350;
α οκ. Ενταξει. Ο 400ος θα βαλει το οριο της βασης... Δν μπορω να περιμενω αλλο! Και ακομα εχει 18 ο μηνας...
...
ΕΛΛΑΣ
sta8hsss
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

asimike έγραψε:
sta8hsss έγραψε:
α οκ. Ενταξει. Ο 400ος θα βαλει το οριο της βασης... Δν μπορω να περιμενω αλλο! Και ακομα εχει 18 ο μηνας...
...
ρε συ χαλαρωσε θα εχουμε νεοτερα Πιο νωρις πιστευω... Μεσα στην βδομαδα κατι εγκυρο θα μαθουμε!
alexUnder

Δημοσίευση από alexUnder »

Ως την ωρα η βαση στην α κατηγορια ειναι 2280 και οι περισσοτερες αιτησεις εχουν ελεγχθει το ειπε εγκυρη πηγη απτο facebook
sta8hsss
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

alexUnder έγραψε:Ως την ωρα η βαση στην α κατηγορια ειναι 2280 και οι περισσοτερες αιτησεις εχουν ελεγχθει το ειπε εγκυρη πηγη απτο facebook
μακαρι... Να πεσουμε και μεσα στις Προβλεψεις μας!Εικόνα
Άβαταρ μέλους
asimike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από asimike »

alexUnder έγραψε:Ως την ωρα η βαση στην α κατηγορια ειναι 2280 και οι περισσοτερες αιτησεις εχουν ελεγχθει το ειπε εγκυρη πηγη απτο facebook
Ε θα παει 2300+ ...
ΕΛΛΑΣ
Γιωργος2730

Δημοσίευση από Γιωργος2730 »

Μπορει οντως να ειναι ετσι... Αλλα ποσο εγκυρη πηγη εχεις φιλαρακι; Συγνωμη που ειμαι καχυποπτος, αλλα πισω απο μια οθονη, ο καθενας μπορει να πει οτι θελει.
alexUnder

Δημοσίευση από alexUnder »

Γιωργος2730 έγραψε:Μπορει οντως να ειναι ετσι... Αλλα ποσο εγκυρη πηγη εχεις φιλαρακι; Συγνωμη που ειμαι καχυποπτος, αλλα πισω απο μια οθονη, ο καθενας μπορει να πει οτι θελει.

1.) 2280 stin a kathgwria magkes molis mou to eipe o xadelfos mou axiwmatikos stin gada astynomos A gia extes to apogeuma 2.) kai mou eipe tis pio polles aithseis tis exoun ellenxi apo tin arxh pou pigenan sthn athina giati otan ekanes ta xartia sou 3.) eprepe o axiwmatikos na tis steilei pano tin epomenh mera ... wste ama htan kapies lathos na tous pernan thl gia na pane na tis diorthosoun ama lew psemata na me diapseusei o kyrios doumas... Αυτο το μηνυμα εστηλε ενας στην ομαδα των ειδικων φρουρων πιστευω λεει την αληθεια
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες