Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 273

Δημοσίευση από Greek_Army »

γιαννης88 έγραψε:Εχετε μουρλαθει τελειως τι βασεις ειναι αυτες που λετε 2500 για α και 2800 για β ειπαμε εγιναν πολλες αιτησεις ωραια αλλα λιγα παδια εχουν τα μορια μην ακουω βλακειες! Πριν μια βδομαδα με πηραν τηλ απο το αρχηγιο λογο οτι δεν ειχα συμπληρωσει κατι σωστα και μου λεει ο υπαστυνομος εχεις 2410 για α ειναι κριμα να μεινεις απ εξω πηγαινε ξανα στο τμημα να κανεις αλλη αιτηση και τον ρωτησα και μου λεει πως ειμαι μεσα να μην ανχωνομαι τωρα μπορει να ειμαι και στην μεση μπορει και στο τελος παντως οποιος εχει 2410 και πανω ειναι μεσα! Μην λεει ο καθενας εδω μεσα οτι θελει και τρομαζετε τον κοσμο αδικα! Πιστευω πως απο την επομενη δευτερα θα ξεκινησουν να βγαζουν τα αποτελεσματα ειναι λιγα ατομα!

και επειδή είναι λίγα άτομα; Οι αιτήσεις παίζουνε ρόλο
γιαννης88

Δημοσίευση από γιαννης88 »

Παιδες πιστεψτε με φετος εχει κανει τα χαρτια και η κουτση μαρια με απο 1700 μορια μεχρι 1900 μπροστα μου τα εβλεπα! Λιγοι θα ειναι αυτοι με 3000 μορια 2900 μεχρι 2500 το πολυ 150 ατομα με 200! Αστυνομια θα μπουμε ρε παιδια οχι στα οικονομικα...

γιαννης88

Αυτο ακριβως δεν παν να εγιναν 20000 χιλιαδες αν οι περισσοτεροι ειναι απο1800 μεχρι 2000 τι να το κανω! Σωστα γκρικ αρμυ οι προβλεψεις σου πιο πανω με καθε επιφυλαξη

sta8hsss
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 366

Δημοσίευση από sta8hsss »

nic007 έγραψε:Παντως εχω αρχισει και εγω να το πιστευω πολυ πλεον οτι για α θα ειναι οι βασεις 2550 και για β 2850...
ναι σιγα μην ειναι η βαση 3500 για Α και 4200 για Β ξεκολλα ρε συ απο το αγχος σου δε ξερεις τι λες!Εικόνα
sta8hsss
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

nic007 έγραψε:Οχι δεν φαινεται καθολου πολυ οταν ειναι μονο 400 ατομα απο ολη την ελλαδα
σου εχω ξανα πει οτι δε παιζει ρολο ο αριθμος των ατομων... Ποσοι θα ειναι με 2800 Α και πανω; Για να κρατησουν ψηλα τις βασεις... Αγχονεις και τους αλλους!
γιαννης88

Οι βασεις θα ειναι 2150 για την α και 2450 για την β απο προβλεψεις του αρχηγειου
Άβαταρ μέλους
asimike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 172

Δημοσίευση από asimike »

MIXALIS έγραψε:Τελικα θελει βυσμα η οχι;

Φιλε τα εχουμε ξαναπει ψαξε καμια σελιδα πισω η μπες στο καταλληλο θεμα.
ΕΛΛΑΣ
sta8hsss
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

γιαννης88 έγραψε:Εχετε μουρλαθει τελειως τι βασεις ειναι αυτες που λετε 2500 για α και 2800 για β ειπαμε εγιναν πολλες αιτησεις ωραια αλλα λιγα παδια εχουν τα μορια μην ακουω βλακειες! Πριν μια βδομαδα με πηραν τηλ απο το αρχηγιο λογο οτι δεν ειχα συμπληρωσει κατι σωστα και μου λεει ο υπαστυνομος εχεις 2410 για α ειναι κριμα να μεινεις απ εξω πηγαινε ξανα στο τμημα να κανεις αλλη αιτηση και τον ρωτησα και μου λεει πως ειμαι μεσα να μην ανχωνομαι τωρα μπορει να ειμαι και στην μεση μπορει και στο τελος παντως οποιος εχει 2410 και πανω ειναι μεσα! Μην λεει ο καθενας εδω μεσα οτι θελει και τρομαζετε τον κοσμο αδικα! Πιστευω πως απο την επομενη δευτερα θα ξεκινησουν να βγαζουν τα αποτελεσματα ειναι λιγα ατομα!
ε ρε φιλε να και ενας λογικος ανθρωπος... Να σαι καλα ρε συ που εισαι και εσυ γιατι εμενα και τον γρεεκ δεν μας ακουνε τωρα πια... Εχουν τυφλωθει απο το αγχος και δεν ακουνε κι ολας, τιποτα!
γιαννης88

Αυτος ο νικ πρεπει απο την κρητη να ειναι και να ειχε πιει πολυ ρακι προτου τα πει αυτα! Για α απο 2300 με 2350 και β απο 2550 με 2600 και πανω! Μην τα λεμε καθε φορα! Δεν καταλαβενω κατι παρακολουθω το φορουν κανενα 2ημερο και βλεπω παλικαρια που εχουν κανει τα χαρτια τους και ρωτανε ποσα μορια εχουν τοσο δυσκολο ειναι η τοσο πολυ τους ενδιαφερει να μπουν στην αστυνομια;
γιαννης88

sta8hsss έγραψε:
ε ρε φιλε να και ενας λογικος ανθρωπος... Να σαι καλα ρε συ που εισαι και εσυ γιατι εμενα και τον γρεεκ δεν μας ακουνε τωρα πια... Εχουν τυφλωθει απο το αγχος και δεν ακουνε κι ολας, τιποτα!

Οι βασεις θα ειναι 2150 για την α και 2450 για την β απο προβλεψεις του αρχηγειου

nic007
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 228

Δημοσίευση από nic007 »

γιαννης88 έγραψε:Οι βασεις θα ειναι 2150 για την α και 2450 για την β απο προβλεψεις του αρχηγειου
χα, καλο... !
μακαρι. Για αυτο υπαρχουν 50 ατομα με 2900 και 3000 στην β και αλλα 300 ατομα με 2400 στην α;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 273

Δημοσίευση από Greek_Army »

Δεν έχετε βαρεθεί να λέτε κάθε μέρα τα ίδια; Έτσι δεν βοηθάτε τον ευατό σας. Χαλαρώστε ρε #@^&@! Τόσο δύσκολο είναι; ...
sta8hsss
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Greek_Army έγραψε:Δεν έχετε βαρεθεί να λέτε κάθε μέρα τα ίδια; Έτσι δεν βοηθάτε τον ευατό σας. Χαλαρώστε ρε #@^&@! Το τόσο δύσκολο είναι;
ελα μου ντε... Και καλα αυτοι! Οι αλλοι τι τους φταινε που τους αγχωνουν χωρις λογο! ΗΡΕΜΗΣΤΕ ολοι!
...
βαγγελης

Δημοσίευση από βαγγελης »

Γεια σας και απο εμενα και καλη επιτυχια σε ολους... Εχω 13,5 τ. Ε. Ε δηπλωμα 125 αυτοκινιτου φωρτηγου γ
εχω καμια ελπιδα για τα 100 ατομα; Ευχαριστο
sta8hsss
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

βαγγελης έγραψε:Γεια σας και απο εμενα και καλη επιτυχια σε ολους... Εχω 13,5 τ. Ε. Ε δηπλωμα 125 αυτοκινιτου φωρτηγου γ
εχω καμια ελπιδα για τα 100 ατομα; Ευχαριστο
καμμια ομως! Με τιποτα φιλε!
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες