Παίζουν και άλλα πραγματα ρόλο. Για να καταλάβεις θα σου δώσω ένα παράδειγμα. Πέρσι ο δελφός μου έκανε τα χαρτιά του και είχε περίπου 1900 μορια και η σειρά κατάταξης του Ήταν περίπου 800ος. Αν τα έκανε φέτος τα μόρια του θα ήταν 2100 (λόγω αλλαγής μοριων ειδικών δυνάμεων και διπλωμάτων.) που σημαίνει οτι αν οι βάσεις είναι περίπου οσο και οι περσινές την ιδια θέση δεν θα είχε?nic007 έγραψε:ειναι πολλα παιδια που παιζουν ρολο.taspo έγραψε:Φίλε Νίκο σωστός ο συνηρμός που κάνεις αλλα οχι και αυτά που λές. Δεν παίζουν ρόλο ποσα άτομα κάνουν αιτήσεις αλλά πόσα μόρια έχουν και ποιοι ειναι αυτοί που κάνουν τις αιτήσεις. Μπορεί να κάνουν 20.000 αιτήσεις και η βάση να είναι 1800 μορια. Μπορεί ομως να γίνουν και 1.000 αιτήσεις και η βάση να είναι 2400. Κανείς δεν μπορεί να τα υπολογίσει. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν έχουν κάνει και πτυχιούχοι ΑΕΙ (που συνεπάγεται υψηλό απολυτήριο, δηλαδή πολλά μόρια) μακάρι να πέσεις μέσα σε αυτά που λές. Μακάρινικος έγραψε: Υπολογίζεται ότι περίπου 13.000 άτομα δήλωσαν συνολικά υποψήφιοι για να καταλάβουν τις 500 θέσεις ειδικών φρουρών... Σημειώνεται ότι τον προηγούμενο χρόνο ήταν υποψήφια περίπου 14.000 άτομα για την κάλυψη 1.500 το βημα Ειδατε νικ007 και σταθης που οι αιτησεις ηταν παρσι 14000 σου λεω ρε φιλε μου τα ψαχνω εδω και ενα χρονο εχω παρη ντοκτορατο στα μορια λολλλλλ Και οταν λετε οτι διαφωνητε σε μερικα απο αυτα που λεω να λετε σε τη παρακαλω καλη τυχη!
και οι πτυχιοχοι αει και τει φιλε μου δεν ειναι απολυτο οτι θα εχουν ενα ψηλο απολυτηριο.
Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2010)
800ος σε ποια κατηγορια;taspo έγραψε:Παίζουν και άλλα πραγματα ρόλο. Για να καταλάβεις θα σου δώσω ένα παράδειγμα. Πέρσι ο δελφός μου έκανε τα χαρτιά του και είχε περίπου 1900 μορια και η σειρά κατάταξης του Ήταν περίπου 800ος. Αν τα έκανε φέτος τα μόρια του θα ήταν 2100 (λόγω αλλαγής μοριων ειδικών δυνάμεων και διπλωμάτων.) που σημαίνει οτι αν οι βάσεις είναι περίπου οσο και οι περσινές την ιδια θέση δεν θα είχε;nic007 έγραψε:ειναι πολλα παιδια που παιζουν ρολο.taspo έγραψε:Φίλε Νίκο σωστός ο συνηρμός που κάνεις αλλα οχι και αυτά που λές. Δεν παίζουν ρόλο ποσα άτομα κάνουν αιτήσεις αλλά πόσα μόρια έχουν και ποιοι ειναι αυτοί που κάνουν τις αιτήσεις. Μπορεί να κάνουν 20.000 αιτήσεις και η βάση να είναι 1800 μορια. Μπορεί ομως να γίνουν και 1.000 αιτήσεις και η βάση να είναι 2400. Κανείς δεν μπορεί να τα υπολογίσει. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν έχουν κάνει και πτυχιούχοι ΑΕΙ (που συνεπάγεται υψηλό απολυτήριο, δηλαδή πολλά μόρια) μακάρι να πέσεις μέσα σε αυτά που λές. Μακάρινικος έγραψε: Υπολογίζεται ότι περίπου 13.000 άτομα δήλωσαν συνολικά υποψήφιοι για να καταλάβουν τις 500 θέσεις ειδικών φρουρών... Σημειώνεται ότι τον προηγούμενο χρόνο ήταν υποψήφια περίπου 14.000 άτομα για την κάλυψη 1.500 το βημα Ειδατε νικ007 και σταθης που οι αιτησεις ηταν παρσι 14000 σου λεω ρε φιλε μου τα ψαχνω εδω και ενα χρονο εχω παρη ντοκτορατο στα μορια λολλλλλ Και οταν λετε οτι διαφωνητε σε μερικα απο αυτα που λεω να λετε σε τη παρακαλω καλη τυχη!
και οι πτυχιοχοι αει και τει φιλε μου δεν ειναι απολυτο οτι θα εχουν ενα ψηλο απολυτηριο.
περασε το παιδι;
Στην Α΄ κατηγορία. Όχι τον έκοψαν στα ιατρικά γιατί είχε λάμα στο πόδι και θα τα ξανακάνει φέτος.nic007 έγραψε:800ος σε ποια κατηγορια;taspo έγραψε:Παίζουν και άλλα πραγματα ρόλο. Για να καταλάβεις θα σου δώσω ένα παράδειγμα. Πέρσι ο δελφός μου έκανε τα χαρτιά του και είχε περίπου 1900 μορια και η σειρά κατάταξης του Ήταν περίπου 800ος. Αν τα έκανε φέτος τα μόρια του θα ήταν 2100 (λόγω αλλαγής μοριων ειδικών δυνάμεων και διπλωμάτων.) που σημαίνει οτι αν οι βάσεις είναι περίπου οσο και οι περσινές την ιδια θέση δεν θα είχε;nic007 έγραψε:ειναι πολλα παιδια που παιζουν ρολο.taspo έγραψε:Φίλε Νίκο σωστός ο συνηρμός που κάνεις αλλα οχι και αυτά που λές. Δεν παίζουν ρόλο ποσα άτομα κάνουν αιτήσεις αλλά πόσα μόρια έχουν και ποιοι ειναι αυτοί που κάνουν τις αιτήσεις. Μπορεί να κάνουν 20.000 αιτήσεις και η βάση να είναι 1800 μορια. Μπορεί ομως να γίνουν και 1.000 αιτήσεις και η βάση να είναι 2400. Κανείς δεν μπορεί να τα υπολογίσει. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν έχουν κάνει και πτυχιούχοι ΑΕΙ (που συνεπάγεται υψηλό απολυτήριο, δηλαδή πολλά μόρια) μακάρι να πέσεις μέσα σε αυτά που λές. Μακάρινικος έγραψε: Υπολογίζεται ότι περίπου 13.000 άτομα δήλωσαν συνολικά υποψήφιοι για να καταλάβουν τις 500 θέσεις ειδικών φρουρών... Σημειώνεται ότι τον προηγούμενο χρόνο ήταν υποψήφια περίπου 14.000 άτομα για την κάλυψη 1.500 το βημα Ειδατε νικ007 και σταθης που οι αιτησεις ηταν παρσι 14000 σου λεω ρε φιλε μου τα ψαχνω εδω και ενα χρονο εχω παρη ντοκτορατο στα μορια λολλλλλ Και οταν λετε οτι διαφωνητε σε μερικα απο αυτα που λεω να λετε σε τη παρακαλω καλη τυχη!
περασε το παιδι;
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 4
Παιδιά αρχές Οκτωβρίου βγένουν τα αποτελέσματα; Ξέρετε τίποτα;
οχι δεν ξερουμε τιποτα ισως βγουν τελη σεπτεμβριου ισως αρχες οκτωμβριου ισως και μετα τις εκλογεςnandy24 έγραψε:Παιδιά αρχές Οκτωβρίου βγένουν τα αποτελέσματα;Ξέρετε τίποτα;
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 4
Ουφ θα σκάσουμε μέχρι τότε... Ο ανηψίος μου δήλωσε οπότε θα σκάσει όλη Την οικογένεια μέχρι να βγούν...
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 18
καλημερα.. μπηκα στην περσινη προκυρηξη και ειδα πως το 30% δηλ τους επιτυχωντες τους καλεσαν ολους για τα ψυχοτεχνικα κτλ... επισης μετα καλεσαν και αλλα 111 ατομα οι οποιοι ηταν βαση πινακα κατω απο το 30% , αλλα καλεσαν και αυτους , οποτε πιστευω και επιλαχων να εισαι και να ανηκεις στο 30% κ τελευταιος να εισαι στην καταταξη εχεις πολλες ελπιδες... καλη επιτυχια ισως να κανω λαθος... απλα γραφω μια αποψη
μακαρι να ειναι ετσι οπως τα λες φιλε μου μα που το ξερεις οτι τους καλεσαν και αυτους;ΔΕΑ ΔΗΜΗΤΡΗΣ έγραψε:καλημερα. Μπηκα στην περσινη προκυρηξη και ειδα πως το 30% δηλ τους επιτυχωντες τους καλεσαν ολους για τα ψυχοτεχνικα κτλ... Επισης μετα καλεσαν και αλλα 111 ατομα οι οποιοι ηταν βαση πινακα κατω απο το 30%, αλλα καλεσαν και αυτους, οποτε πιστευω και επιλαχων να εισαι και να ανηκεις στο 30% κ τελευταιος να εισαι στην καταταξη εχεις πολλες ελπιδες... Καλη επιτυχια ισως να κανω λαθος... Απλα γραφω μια αποψη
πως μπορουμε να το δουμε και εμεις αυτο;
αξιος αξιος ο μοναδικος που ζηταει γυγνωμη για μα λα κια που εχει πει μπραβο φιλε
ειδες που δεν συμφωνουσα μαζι σου... Τωρα ειμαι σε ολα μαζι σου!νικος έγραψε:Και συγνωμη χανα για το λαθος για περσι

στα δυο πρωτα... Ισως που ειπες ναι... Αλλα οχι μετα τις εκλογες! Σε καμμια περιπτωση! Βαρια - βαρια στο πρωτο 10ημερο του οκτωβριου... Αλλα πιστευω μεχρι τελος σεπτεμβριου να ξερουμε!nic007 έγραψε:οχι δεν ξερουμε τιποτα ισως βγουν τελη σεπτεμβριου ισως αρχες οκτωμβριου ισως και μετα τις εκλογεςnandy24 έγραψε:Παιδιά αρχές Οκτωβρίου βγένουν τα αποτελέσματα;Ξέρετε τίποτα;
μακαρι φιλε μου αλλα πολλα ακουγονται...sta8hsss έγραψε:στα δυο πρωτα... Ισως που ειπες ναι... Αλλα οχι μετα τις εκλογες! Σε καμμια περιπτωση! Βαρια - βαρια στο πρωτο 10ημερο του οκτωβριου... Αλλα πιστευω μεχρι τελος σεπτεμβριου να ξερουμε!nic007 έγραψε:οχι δεν ξερουμε τιποτα ισως βγουν τελη σεπτεμβριου ισως αρχες οκτωμβριου ισως και μετα τις εκλογεςnandy24 έγραψε:Παιδιά αρχές Οκτωβρίου βγένουν τα αποτελέσματα;Ξέρετε τίποτα;
και εγω δεν το πιστευω για μετα τις εκλογες αλλα;
τι να κανουμε... !
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 256
Αριθμός ρεκόρ στις αιτήσεις για θέσεις Ειδικών Φρουρών Περισσότεροι από 13.000 είναι οι υποψήφιοι που υπέβαλαν αίτηση για πρόσληψη στο σώμα των Ειδικών Φρουρών της ΕΛΑΣ.
Τα συμπεράσματα δικά σσς.Ο αριθμός αυτός εξέπληξε τους αξιωματικούς της ΕΛΑΣ, οι οποίοι δεν περίμεναν τόσο μεγάλη συμμετοχή εξαιτίας των τραγικών περιστατικών που έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα με θύματα αστυνομικούς, όπως, για παράδειγμα, στο Α. Τ. Αγίας Παρασκευής.
Zougla.gr
...
εφημεριδα ειναι... Και ως γνωστο γραφουν οτι πουλαει! Οποτε ψευτιες... Δεν ειναι κανεις σε θεση να ξερει ακομα ποσες ειναι οι αιτησεις... Δεν αντιλεγω οτι ειναι 13000... Αλλα δε το ξερει κανεις ακομα!δημητρης25 έγραψε:Αριθμός ρεκόρ στις αιτήσεις για θέσεις Ειδικών Φρουρών Περισσότεροι από 13.000 είναι οι υποψήφιοι που υπέβαλαν αίτηση για πρόσληψη στο σώμα των Ειδικών Φρουρών της ΕΛΑΣ.Τα συμπεράσματα δικά σσς.Ο αριθμός αυτός εξέπληξε τους αξιωματικούς της ΕΛΑΣ, οι οποίοι δεν περίμεναν τόσο μεγάλη συμμετοχή εξαιτίας των τραγικών περιστατικών που έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα με θύματα αστυνομικούς, όπως, για παράδειγμα, στο Α. Τ. Αγίας Παρασκευής.
Zougla.gr
...
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 136
sta8hsss έγραψε:εφημεριδα ειναι... Και ως γνωστο γραφουν οτι πουλαει! Οποτε ψευτιες... Δεν ειναι κανεις σε θεση να ξερει ακομα ποσες ειναι οι αιτησεις... Δεν αντιλεγω οτι ειναι 13000... Αλλα δε το ξερει κανεις ακομα!δημητρης25 έγραψε:Αριθμός ρεκόρ στις αιτήσεις για θέσεις Ειδικών Φρουρών Περισσότεροι από 13.000 είναι οι υποψήφιοι που υπέβαλαν αίτηση για πρόσληψη στο σώμα των Ειδικών Φρουρών της ΕΛΑΣ.Τα συμπεράσματα δικά σσς.Ο αριθμός αυτός εξέπληξε τους αξιωματικούς της ΕΛΑΣ, οι οποίοι δεν περίμεναν τόσο μεγάλη συμμετοχή εξαιτίας των τραγικών περιστατικών που έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα με θύματα αστυνομικούς, όπως, για παράδειγμα, στο Α. Τ. Αγίας Παρασκευής.
Zougla.gr
...
οσες και να ειναι οι αιτησεις δεν ξερουμε μορια καθε χρονο ετσι ειναι Και βλεπουμε Τις περισσοτερες με μορια κατω απο 2000 θα δουμε...

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: niasimas και 6 επισκέπτες