Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
ΔΙΑΣ

Δημοσίευση από ΔΙΑΣ »

Περιμενα μεγαλυτερο αριθμο αιτησεων ομολογω να πω!
νικος

Δημοσίευση από νικος »

Δεν ισχυει που λεει οτι ειναι τριπλασιος αριθμος περσι γιναν πιο πολλες Η βαση θα ηταν σε κινδηνο αν ηταν περισοτερες απο περσι Δηλαδη 15 Η 16 χιλιαδες Δεν σημαινει τιποτα και 1500 ατομα Να επερνε στις 13000 ατομα θα ειχαν πιθανοτητες να μπουν αυτη με τα λιγα μορια Αυτη που ειναι να μπουν δεν διατρεχουν κινδηνο στα πολλα μορια διλαδη απο 2300-2400 την γλητωσαμε Εγω εχω 2425 Καλη τυχη 15 και σημερα περιπου

νικος

Δημοσίευση από νικος »

Υπολογίζεται ότι περίπου 13.000 άτομα δήλωσαν συνολικά υποψήφιοι για να καταλάβουν τις 500 θέσεις ειδικών φρουρών... Σημειώνεται ότι τον προηγούμενο χρόνο ήταν υποψήφια περίπου 14.000 άτομα για την κάλυψη 1.500 το βημα Ειδατε νικ007 και σταθης που οι αιτησεις ηταν παρσι 14000 σου λεω ρε φιλε μου τα ψαχνω εδω και ενα χρονο εχω παρη ντοκτορατο στα μορια λολλλλλ Και οταν λετε οτι διαφωνητε σε μερικα απο αυτα που λεω να λετε σε τη παρακαλω καλη τυχη!

ZEBRAS
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από ZEBRAS »

Σωστοσ ο νικοσ

taspo

Δημοσίευση από taspo »

νικος έγραψε: Υπολογίζεται ότι περίπου 13.000 άτομα δήλωσαν συνολικά υποψήφιοι για να καταλάβουν τις 500 θέσεις ειδικών φρουρών... Σημειώνεται ότι τον προηγούμενο χρόνο ήταν υποψήφια περίπου 14.000 άτομα για την κάλυψη 1.500 το βημα Ειδατε νικ007 και σταθης που οι αιτησεις ηταν παρσι 14000 σου λεω ρε φιλε μου τα ψαχνω εδω και ενα χρονο εχω παρη ντοκτορατο στα μορια λολλλλλ Και οταν λετε οτι διαφωνητε σε μερικα απο αυτα που λεω να λετε σε τη παρακαλω καλη τυχη!

Φίλε Νίκο σωστός ο συνηρμός που κάνεις αλλα οχι και αυτά που λές. Δεν παίζουν ρόλο ποσα άτομα κάνουν αιτήσεις αλλά πόσα μόρια έχουν και ποιοι ειναι αυτοί που κάνουν τις αιτήσεις. Μπορεί να κάνουν 20.000 αιτήσεις και η βάση να είναι 1800 μορια. Μπορεί ομως να γίνουν και 1.000 αιτήσεις και η βάση να είναι 2400. Κανείς δεν μπορεί να τα υπολογίσει. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν έχουν κάνει και πτυχιούχοι ΑΕΙ (που συνεπάγεται υψηλό απολυτήριο, δηλαδή πολλά μόρια) μακάρι να πέσεις μέσα σε αυτά που λές. Μακάρι
nic007
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 228

Δημοσίευση από nic007 »

taspo έγραψε:
νικος έγραψε: Υπολογίζεται ότι περίπου 13.000 άτομα δήλωσαν συνολικά υποψήφιοι για να καταλάβουν τις 500 θέσεις ειδικών φρουρών... Σημειώνεται ότι τον προηγούμενο χρόνο ήταν υποψήφια περίπου 14.000 άτομα για την κάλυψη 1.500 το βημα Ειδατε νικ007 και σταθης που οι αιτησεις ηταν παρσι 14000 σου λεω ρε φιλε μου τα ψαχνω εδω και ενα χρονο εχω παρη ντοκτορατο στα μορια λολλλλλ Και οταν λετε οτι διαφωνητε σε μερικα απο αυτα που λεω να λετε σε τη παρακαλω καλη τυχη!

Φίλε Νίκο σωστός ο συνηρμός που κάνεις αλλα οχι και αυτά που λές. Δεν παίζουν ρόλο ποσα άτομα κάνουν αιτήσεις αλλά πόσα μόρια έχουν και ποιοι ειναι αυτοί που κάνουν τις αιτήσεις. Μπορεί να κάνουν 20.000 αιτήσεις και η βάση να είναι 1800 μορια. Μπορεί ομως να γίνουν και 1.000 αιτήσεις και η βάση να είναι 2400. Κανείς δεν μπορεί να τα υπολογίσει. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν έχουν κάνει και πτυχιούχοι ΑΕΙ (που συνεπάγεται υψηλό απολυτήριο, δηλαδή πολλά μόρια) μακάρι να πέσεις μέσα σε αυτά που λές. Μακάρι
ειναι πολλα παιδια που παιζουν ρολο.
και οι πτυχιοχοι αει και τει φιλε μου δεν ειναι απολυτο οτι θα εχουν ενα ψηλο απολυτηριο.

nikoslok
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 136

Δημοσίευση από nikoslok »

Εγω γιατι πιστευω οτι ειναι πολλες 13000 ρε παιδια εμενα μου φενεται; Αλλα αν ειχαν γινει οντος περιση 15000 καλα ειμαστε πιστευω...
nic007
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από nic007 »

nikoslok έγραψε:Εγω γιατι πιστευω οτι ειναι πολλες 13000 ρε παιδια εμενα μου φενεται; Αλλα αν ειχαν γινει οντος περιση 15000 καλα ειμαστε πιστευω...
φιλε θελεις την γνωμη μου;
μην πιστευεις τι λεει ενα φυλλο εφημεριδας. Οτι εφημεριδα και ειναι αυτη. Στην δημοσιογραφια αρεσει το σκανδαλο να σκανδαλιζουν κοσμο. Βεβαια μπορει και να εγιναν τοσες. Μα ο κ. Ντουμας ειπε μολις χθες μαλιστα: Ο αριθμος των αιτησεων που εχουν γινει ειναι 9.200.
μεχρι και την 17 του μηνος που θα καταθεσουν ορισμενοι υποψηφιοι καποια δικαιολογητικα... Δεν θα ξερουμε τον αριθμο αιτησεων...
κ ο κ. Ντουμας ειναι μεσα στα πραγματα.
εγραψε το βημα κατι και ψαρωσαμε.

nic007
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από nic007 »

nikoslok έγραψε:Εγω γιατι πιστευω οτι ειναι πολλες 13000 ρε παιδια εμενα μου φενεται; Αλλα αν ειχαν γινει οντος περιση 15000 καλα ειμαστε πιστευω...
νικο 10.000 εγιναν περσυ.
το θυμαμαι καλα που ελεγε 1 στους 7 θα μπει.
διαιρεσε το 10000 δια του 1500 ατομα και θα δεις
nikoslok
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 136

Δημοσίευση από nikoslok »

nic007 έγραψε:
μην πιστευεις τι λεει ενα φυλλο εφημεριδας. Οτι εφημεριδα και ειναι αυτη. Στην δημοσιογραφια αρεσει το σκανδαλο να σκανδαλιζουν κοσμο. Βεβαια μπορει και να εγιναν τοσες. Μα ο κ. Ντουμας ειπε μολις χθες μαλιστα: Ο αριθμος των αιτησεων που εχουν γινει ειναι 9.200.
μεχρι και την 17 του μηνος που θα καταθεσουν ορισμενοι υποψηφιοι καποια δικαιολογητικα... Δεν θα ξερουμε τον αριθμο αιτησεων...

νομιζω οτι αυτες οι αιτησεις ειναι αυτες που εχουβ φτασει απο τα τμηματα Μεχρι τωρα αλλα Μπορει τα τμηματα να εχουν κιαλες Που αυτος ο αριθος δεν ξερουμε Ποιος ειναι δλδ ποσες εχουν μηνει ακομα στα τμηματα... Εγω αυτο καταλαβα απο τα λεγομενα του μπορει να κανω και και λαθος
nic007
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από nic007 »

nikoslok έγραψε:
nic007 έγραψε:

νομιζω οτι αυτες οι αιτησεις ειναι αυτες που εχουβ φτασει απο τα τμηματα Μεχρι τωρα αλλα Μπορει τα τμηματα να εχουν κιαλες Που αυτος ο αριθος δεν ξερουμε Ποιος ειναι δλδ ποσες εχουν μηνει ακομα στα τμηματα... Εγω αυτο καταλαβα απο τα λεγομενα του μπορει να κανω και και λαθος
αυτο καταλαβα και εγω ακριβως απο τον κ. Ντουμα. Οτι αυτες εχουν ελεγχθει οι 9200.
αλλα και μια εφημεριδα μιλα πολυ χοντρικα.
νικος

Δημοσίευση από νικος »

10657 Συγνωμη μαγκες αυτος ηταν ο ακριβης περσινος αριθμος Οτι ειναι να γινει θα γινει τωρα

ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΒΗΜΑ 1.) δεν γιναν 14000 περσι γιναν 10657 2.) λεει φετος γιναν 13000 απο που το συμπερενει αυτο αφου ο ντουμας ειπε οχι οτι ελενχθηκαν αλλα οτι αχουν παει στη αστ. Διευθ.9200 και +4 μερες να ερθουν αυτες που λοιπουν δικαιολ. Ποσες ειναι αυτες; Το βημα αποδεδιχμενα σεναριολογη και ψευδετε αλλα μαγκες σας το λεω η βαση θα ειναι εκει στα 2250-2300 Οτι ειναι απο εκει και πανω ειναι σιγουρα στους πρωτους 100

νικος

Δημοσίευση από νικος »

Και συγνωμη χανα για το λαθος για περσι
nic007
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από nic007 »

νικος έγραψε:10657 Συγνωμη μαγκες αυτος ηταν ο ακριβης περσινος αριθμος Οτι ειναι να γινει θα γινει τωρα

ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΒΗΜΑ 1.) δεν γιναν 14000 περσι γιναν 10657 2.) λεει φετος γιναν 13000 απο που το συμπερενει αυτο αφου ο ντουμας ειπε οχι οτι ελενχθηκαν αλλα οτι αχουν παει στη αστ. Διευθ.9200 και +4 μερες να ερθουν αυτες που λοιπουν δικαιολ. Ποσες ειναι αυτες; Το βημα αποδεδιχμενα σεναριολογη και ψευδετε αλλα μαγκες σας το λεω η βαση θα ειναι εκει στα 2250-2300 Οτι ειναι απο εκει και πανω ειναι σιγουρα στους πρωτους 100

μην ασχολιομαστε με εφημεριδες πια... !
να κοιταξουμε να μπουμε και να μην ξανααγορασουμε ποτε εφημεριδες... !
χαχαχα
nic007
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από nic007 »

Παιδια εγω πιστευω οτι και φετος γυρω εκει στις 10000 θα ειναι οιαιτησεις με 11000 το πολυ
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες