η προσπαθεια μετραει... Μακαρι να τα καταφερεις!δημητρης25 έγραψε:Αυριο θα κανω μια προσπαθεια να μαθω απο πρωτο χερι. Δεν ξερω εαν εχουμε αποτελεσμα ομως!
Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2010)
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 256
Αυριο το πρωι μεχρι τις 12 μαγκες θα εχω κανει ποστ.
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 14
Ρε παιδια με αυτα που διαβάζω δεν ξέρω τι να πιστέψω!!! Δηλαδή με 2160 στην Α' μένουμε απέξω;
Εδω μενουμε εμεισ με 2380
εδω μενουμε εμεισ με 2380Blackhawk έγραψε:Ρε παιδια με αυτα που διαβάζω δεν ξέρω τι να πιστέψω! Δηλαδή με 2160 στην Α' μένουμε απέξω;
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Δεν νομίζω φίλε μου να μένεις απέξω με 2400 ... Σιγά ποιά που θα πάνε αυτες οι βάσεις! Όπως είπε ο φίλος παραπάνω φέτος τα απολυτήρια θα είναι χαμηλά! Μην κλεγόμαστε και με 2400 απλα και μόνο για να ακούσουμε την επιβαιβέωση!

-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Blackhawk έγραψε:Δεν νομίζω φίλε μου να μένεις απέξω με 2400 ... Σιγά ποιά που θα πάνε αυτες οι βάσεις! Όπως είπε ο φίλος παραπάνω φέτος τα απολυτήρια θα είναι χαμηλά! Μην κλεγόμαστε και με 2400 απλα και μόνο για να ακούσουμε την επιβαιβέωση!
και στο φινάλε αν όπως γράφεις στο Nickname σου εισαι το 1986... Σε παίρνει για πολλά ακόμα... Νεο! Τι να πούνε κι άλλοι που θα είναι η τελευταια τους προκύρηξη και ήλπιζαν σε 1500 άτομα και με 2000 μόρια ήταν εξασφαλισμένοι και ήρθε η 500 και κάτσαμε στο άξονα όλοι! Γι αυτο μην κλάιγεσαι οτι εισαι έξω! Εχεις ευκαιρίες...
κ εγω 2380 εχω κ εχω απογοητευτει... ειναι η τελευταια μου ευκαιρια.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
ZEBRAS έγραψε:κ εγω 2380 εχω κ εχω απογοητευτει... Ειναι η τελευταια μου ευκαιρια.
Εισαι μέσα 1000% με 2380 στην Α' ///Το υπογράφω εγώ! ΔΕΝ παίζει η βάση να είναι πιο ψηλά... Εγω στα 2200 την κόβω την βάση για τον τελευταίο! Μετα πάμε για επιλαχόντες... Όπου πιστευω θα μπουν οι 50 πρώτοι... Γιατι τώρα με τον Δ. Μ. Σ. Θα κόψουν κώλους! Βάλε και κανένα ΤΑτουάζ. Βάλε και κάποιον που δεν θα βγάλει το 1000... ΑΙΣΙΟΔΟΞΩ! ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ!
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 256
Παιδες ηρεμα. Την περιμενουμε την προκηρυξη τοσο καιρο.1-2 εβδομαδες εμειναν! Υπαρχουν ανθρωποι δυστυχος την βρισκουν με το να λενε λογια του αερα! Βλεπουν τους προβληματισμους μας, βλεπουν το ανχος μας κ γραφουν παπατζες αυτο ειναι αρρωστια κ εχουν σοβαρο εγκεφαλικο προβλημα. Ολοι πηγαμε στρατο κ ξερουμε τι παει να πει ραδιο αρβυλα!
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
Blackhawk... Γουσταρω που σε ολα εισαι μεσα... Και εχεις σε ολα δικιο!Blackhawk έγραψε:ZEBRAS έγραψε:κ εγω 2380 εχω κ εχω απογοητευτει... Ειναι η τελευταια μου ευκαιρια.
Εισαι μέσα 1000% με 2380 στην Α' ///Το υπογράφω εγώ! ΔΕΝ παίζει η βάση να είναι πιο ψηλά... Εγω στα 2200 την κόβω την βάση για τον τελευταίο! Μετα πάμε για επιλαχόντες... Όπου πιστευω θα μπουν οι 50 πρώτοι... Γιατι τώρα με τον Δ. Μ. Σ. Θα κόψουν κώλους! Βάλε και κανένα ΤΑτουάζ. Βάλε και κάποιον που δεν θα βγάλει το 1000... ΑΙΣΙΟΔΟΞΩ! ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ!

περιμενουμε Μητσαρα!δημητρης25 έγραψε:Αυριο το πρωι μεχρι τις 12 μαγκες θα εχω κανει ποστ.

Γιατι φιλε ποτε εισαι γεννημενος; Εχοθμε τα ιδια μορια καλης μας επιτυχια
γιατι ποτε εισαι γεννημενος; Εχουμε τα ιδια μορια. Αντε καλη μας επιτυχιαZEBRAS έγραψε:κ εγω 2380 εχω κ εχω απογοητευτει... Ειναι η τελευταια μου ευκαιρια.
καλη μας επιτυχια φιλε μου το 83 ειμαι.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες