στην Α' εισαι Γιωργο;Γιώργος έγραψε:Παντως Επειδη ειμαι τερμα αγχωμενος και θελω να πω τον πονο μου καπου... Ρε παιδια ειλικρινα, παρ'ολες τις παπατζες που λεω περι αξιοκρατιας και διαφανειας, κατα καιρους στο forum... Λετε να παιχτει καμμια λαδια, και να τρεχουμε μετα; Τα μορια μου ειναι υπεραρκετα,2730, δεν ανησυχω για το αν θα ειμαι μεσα, ανησυχω για το μαμημενο συστημα μας...
Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2010)
Ναι φιλε, στην Α κατηγορια.sta8hsss έγραψε:στην Α' εισαι Γιωργο;Γιώργος έγραψε:Παντως Επειδη ειμαι τερμα αγχωμενος και θελω να πω τον πονο μου καπου... Ρε παιδια ειλικρινα, παρ'ολες τις παπατζες που λεω περι αξιοκρατιας και διαφανειας, κατα καιρους στο forum... Λετε να παιχτει καμμια λαδια, και να τρεχουμε μετα; Τα μορια μου ειναι υπεραρκετα,2730, δεν ανησυχω για το αν θα ειμαι μεσα, ανησυχω για το μαμημενο συστημα μας...
Καλησπερα σε ολους!!! Τα εχω δωσει κ γω τα χαρτια μ αν κ το βλεπω χλωμο γιατι εχω 2510 στην β. Αν δεν κανω λαθος μπορουν να δηλωσουν οσοι ειναι γεννημενοι απο 1-1-82. Εγω ειμαι 8-7-83. Θα εχω δηλαδη ακομα μια ευκαιρια του χρονου αν βγει προκυρηξη; Καλη επιτυχια σε ολους...
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 273
sokratis έγραψε:Καλησπερα σε ολους! Τα εχω δωσει κ γω τα χαρτια μ αν κ το βλεπω χλωμο γιατι εχω 2510 στην β. Αν δεν κανω λαθος μπορουν να δηλωσουν οσοι ειναι γεννημενοι απο 1-1-82. Εγω ειμαι 8-7-83. Θα εχω δηλαδη ακομα μια ευκαιρια του χρονου αν βγει προκυρηξη; Καλη επιτυχια σε ολους...
ναι θα έχεις
ναιο μονο που πρεπει να κανεις... Ειναι να παρακαλας να βγαλει και του χρονου... Και να μαζεψεις αν εχεις περιθωριο και αλλα μορια να εισαι πιο ανετος! ...sokratis έγραψε:Καλησπερα σε ολους! Τα εχω δωσει κ γω τα χαρτια μ αν κ το βλεπω χλωμο γιατι εχω 2510 στην β. Αν δεν κανω λαθος μπορουν να δηλωσουν οσοι ειναι γεννημενοι απο 1-1-82. Εγω ειμαι 8-7-83. Θα εχω δηλαδη ακομα μια ευκαιρια του χρονου αν βγει προκυρηξη; Καλη επιτυχια σε ολους...
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 273
TEO έγραψε:Που λετε να κυμανθουν οι βασεισ;
ε δεν θα λέμε κάθε μέρα τα ίδια, σε προηγούμενες σελίδες υπάρχουνε απόψεις από πολλά παιδιά διάβασε
απο το αγχος τωρα θα ρωταμε τα ιδια... Σε προηγουμενες σελιδες το εχουμε αναλυσει αρκετες φορες... Τα ιδια πιστευουμε ακομα...Greek_Army έγραψε:TEO έγραψε:Που λετε να κυμανθουν οι βασεισ;
ε δεν θα λέμε κάθε μέρα τα ίδια, σε προηγούμενες σελίδες υπάρχουνε απόψεις από πολλά παιδιά διάβασε
Ρε σταθης τι ειναι αυτα που λενε παραπανω οτι εχουνε πληροφοριες οτι τα μορια στην α θα ειναι 2500 κ στην β 2800. Εχω 2380 στην α κ ειμαι χαλια ψυχολογια
ελεος... Χαλαρωσε! Ραδιο αρβυλα ειναι ολα! Δε μπορουμε ακομα να ξερουμε τιποτα!panos1986 έγραψε: Ρε σταθης τι ειναι αυτα που λενε παραπανω οτι εχουνε πληροφοριες οτι τα μορια στην α θα ειναι 2500 κ στην β 2800. Εχω 2380 στην α κ ειμαι χαλια ψυχολογια

Εσυ τι προβλεψεις θα εκανες
οτι εχουμε πει... Δεν αλλαζει κατι! Και η γνωμη μου ειναι... Α 2250-2350 και Β 2600-2700 το πολυ... ΓΝΩΜΗ μου παντα! Δε μπορω να ξερω ουτε εγω ουτε κανεις ακομα!panos1986 έγραψε:Εσυ τι προβλεψεις θα εκανες
Ποτε λες να γνωριζουμε?
για το ποσες αιτησεις εγιναν... Πιστευω μεσα στην βδομαδα θα μαθουμε. Για τα μορια δε ξερω... Τα αποτελεσματα ευελπιστω τελος του μηνα να βγουνε! Απλα μην ακους χαζομαρες και αγχωνεσαι χωρις λογο... Ολα ειναι σκεψεις του καθενα... Που τις λεει εδω...panos1986 έγραψε:Ποτε λες να γνωριζουμε;

-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 256
Αυριο θα κανω μια προσπαθεια να μαθω απο πρωτο χερι. Δεν ξερω εαν εχουμε αποτελεσμα ομως!
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες