Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2010)
Γεια σας παιδια ηθελα να ρωτησω αν με 2670 εχω ελπηδες ειμαι απο την β κατηγορια
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 256
εχεις πιθανοτητες αδελφε! καλημερα
αρκετες πιθανοτητες. Αν πανε οπως τα υπολογιζουμε... Εισαι μεσα!nick the greek έγραψε:Γεια σας παιδια ηθελα να ρωτησω αν με 2670 εχω ελπηδες ειμαι απο την β κατηγορια

σχεδον καμμια ελπιδα, ειναι λιγα τα μορια σου!γιωργος έγραψε:εγω με 2400 στη β εχω καμια ελπιδα;

καλημερα. τα μορια μου ειναι 2380 στην πρωτη κατηγορισ (α). πωσ με βλεπετε; αν μπορειτε βαλτε κ εμενα στην λιστα. ευχαριστω απο τωρα
panos1986 έγραψε:παιδια ας απαντησει καποιοσ στην ερωτηση μου
μερικοι θελουν συνεχεια να τα ακουνε μου φαινεται
μηπως κανεις λαθος. ειναι η πρωτη φορα που γραφω στο φορουμ... τεσπα δεν ειμαι εδω για να ερχομαστε σε αντιπαραθεσεις. ολοι εχουμε κεινο σκοπο να γινουμε συναδελφοι
panos1986 έγραψε:μηπως κανεις λαθος. ειναι η πρωτη φορα που γραφω στο φορουμ... τεσπα δεν ειμαι εδω για να ερχομαστε σε αντιπαραθεσεις. ολοι εχουμε κεινο σκοπο να γινουμε συναδελφοι
συγνωμη ημουν και γω λιγο εριστικος
απλα θελω να πω οτι δεν εχει νοημα να ρωτας αν εισαι καλα με τοσα μορια , αφου αν γυρισεις 1- 2 σελιδες πριν θα δεις αποψεις για τα μορια
ναι Πανο κατα 99% εισαι μεσα...panos1986 έγραψε:καλημερα. τα μορια μου ειναι 2380 στην πρωτη κατηγορισ (α). πωσ με βλεπετε; αν μπορειτε βαλτε κ εμενα στην λιστα. ευχαριστω απο τωρα
ΕΛΛΑΣ
οκ θα το κοιταξω. απλα ασ εχουμε ολα τα παιδια την προσοχη μασ το αγχοσ για τα αποτελεσματα δεν αξιζει να μασ κανει να μαλωνουμε
καλησπερα... !!!
απο εβδομαδα θα εχουμε και πολλες πληροφοριες για τις βασεις.
αν και ακουγεται εντονα για την α τα 2300 και για την β τα 2700
...
απο εβδομαδα θα εχουμε και πολλες πληροφοριες για τις βασεις.
αν και ακουγεται εντονα για την α τα 2300 και για την β τα 2700
...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος yandr την Σάβ Σεπ 11, 2010 6:48 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
αντε να ερθει να δουμε τι θα δουμε κα εγω εκει πιστευω θα παιξουν οι βασεις...8000 αιτησεις περιμενουν...
ΕΛΛΑΣ
8; μακαρι αλλα λιγες μου φαινονται. ισως ισως να ειναι τοσες. πολλες που θα ακυρωσουν κιολας..asimike έγραψε:αντε να ερθει να δουμε τι θα δουμε κα εγω εκει πιστευω θα παιξουν οι βασεις...8000 αιτησεις περιμενουν...
Μην ξεφεύγετε από το θέμα παιδιά.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες