Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2010)
Εσυ nic007?
καλα μορια ειναι τωρα τι να πω φιλε μου θα υπαρξουν και πολλες ισοβαθμιες σιγουρα. Μακαρι να περασεις.nikosz έγραψε:2400 στην α. Αλλα η αισιοδιξια μου εχει παει περιπατο
Εγω 2641 μορια εχω στην β κατηγορια φιλε.
Καλη επιτυχια κ σε εσενα συνονοματε
Οκ γκρει κσυμφωνω απο την περιοχη παρακολουθω το φορουμ δεν ειμαι κανας τυχαιος αλλα πες μου ειλικρινα ποιος περιμενε περισι οτι θα επερνε απο 1860 ε;
Το οτι αυχηθηκα αυτες οι δυο κατηγοριες δεν σημενει πως απαρετητα θα παει απο 2200 κ πανω αλλιος τοτε να μην τα κανει κανεις οσοι ειναι κατω απο 2200

Δεν ειπαμε να μην κανει καποιος τα χαρτια του φιλε...
αλλα με τοσα λιγα μορια με τοσες λιγες θεσεις και με τοσες πολλες αιτησεις...
τι περιμενεις;
εξαλλου δεν ηταν δυσκολο να παρει αμεσως αμεσως μερικα μορια καποιος...
ενα επαγγελματικο διπλωμα και ενα μοτοσυκλετας τακ... !
ανεβαινει απο 400 μορια...
θεωρεις πιστευεις οτι ειναι λιγοι που το εκαναν αυτο;
εγω νομιζω πολλοι.
τι περιμενεις;
εγω νομιζω πολλοι.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 273
nic007 έγραψε:Δεν ειπαμε να μην κανει καποιος τα χαρτια του φιλε...
τι περιμενεις;
εγω νομιζω πολλοι.
πάρα πολλοί ακόμα και με δανεικά.
Τπ δεν θελω να ερθω σε ριξει με κανεναν δεν ειναι σκοπος μου αυτος απλα ας μην βιαζομαστε Κ περισι πηρε 1300 α κατηγ με τον τελευταιο 1860μορια κ με 1500 χιλιαδες ετησεις αν δεν κανω λαθος κ μην ξεχναται πως εχει παρει κ αεροπορια κ σξ κ πν πριν 3 μηνες κ κατι τελευταιο ο αλλος που εχει 16 και ανω απολιτηριο δεν περιμενει την προκυριξη των εφ οσοι ασχολουνται οι περισοτεροι ειναι χαμηλοβαθμοι ας με διαψευσει καποιος ελαχιστει ειναι αυτη απο το ενιαιο λυκειο με μεγαλο απολυτηριο κ μην μου πειτε για το επαλ γιατι απο φετος υσχυει αυτο κ ακομα ουτε φανταροι δεν εχουν παει αυτη ειναι η γνωμη μου μαγκες
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 273
Δεν θα λέμε κάθε 2 μέρες τα ίδια
πρωτο σου λαθος:1200 πηρε απο την α κατηγορια και οχι 1300...aris έγραψε:Τπ δεν θελω να ερθω σε ριξει με κανεναν δεν ειναι σκοπος μου αυτος απλα ας μην βιαζομαστε Κ περισι πηρε 1300 α κατηγ με τον τελευταιο 1860μορια κ με 1500 χιλιαδες ετησεις αν δεν κανω λαθος κ μην ξεχναται πως εχει παρει κ αεροπορια κ σξ κ πν πριν 3 μηνες κ κατι τελευταιο ο αλλος που εχει 16 και ανω απολιτηριο δεν περιμενει την προκυριξη των εφ οσοι ασχολουνται οι περισοτεροι ειναι χαμηλοβαθμοι ας με διαψευσει καποιος ελαχιστει ειναι αυτη απο το ενιαιο λυκειο με μεγαλο απολυτηριο κ μην μου πειτε για το επαλ γιατι απο φετος υσχυει αυτο κ ακομα ουτε φανταροι δεν εχουν παει αυτη ειναι η γνωμη μου μαγκες
δετερο σου λαθος: Οι αιτησεις που εγιναν περσυ ηταν 10000 και εμπαινε ενας στους 7 και δεν ηταν οι αιτησεις 1500 χιλιαδες οπως λες... !
Φετος παιδια θα ειναι 1 στους 30 χαλαρα με 15000 αιτησεις και 500 ατομα
Μπραβο τωρα που βρηκες τα λαθοι κερδισες μια θεση στους 400 εισαι γατονι νικο κ πολοι ασχοληθηκα με το θεμα εγω ουτος σι αλλος μεσα ειμαι 

Απο που ως που ρα αρι εισαι μεσα εγω με 2425 μορια και δεν κοιμαμε τα βραδια Α κατηγωρια γιατι δεν μας λες τα μορια σου
ΠΕΓΓΗ στην 203 σελιδα να λες στην κατηγωρια που ανικεις γιατι αν ειχες 18,8 στην α κατηγωρια θα ειχες μπει αστροναυτης η γιατρος μαλλον του τεε θα εισαι και αρι παλη στηνν 203 σελιδα ολο αερολογιες λες παλη οχι ο #370 με 2060 αλλα ο #400 με 2060 σε παρακαλω οταν μιλας μην λες -=-=--
Τασο απο ενιαιο ειμαι προτων δευτερων απολυτηριο 15,6 ειδικες δυναμης δοκιμος επαγγελματικο γ μηχανης ειναι καλα τα μορια μου για πες δεν χερω

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες