electrolisa έγραψε:Καλημερα παιδια και καλη επιτυχια μονο σε οσους γουσταρουν πραγματικα το επαγγελμα. Με 2120 στην Α εχω καμια πιθανοτητα; Καμια προβλεψη; Χμμμ τουλαχιστον μεσα στους πρωτους 520;
Γεια σε όλους! Πρώτη φορά σας γράφω. Δήλωσα και εγώ Ε. Φ μετά από τόσους μήνες υπομονής, μέχρι να βγει η προκήρυξη. Απλά επειδή βλέπω μόνο άντρες μήπως γνωρίζει κάποιος τί γίνεται στα μόρια σχετικά με τις γυναίκες, που κυμαίνονται; Σίγουρα θεωρώ είμαι επιλαχούσα απλά για να έχω μια ιδέα. Γιατί όλοι μιλάτε για πάνω από 2200 μόρια και εντυπωσιάζομαι... Καλή επιτυχία σε όλους εύχομαι και γρήγορα τα αποτελέσματα! ... Ευχαριστώ εξ αρχής για την οποια απάντηση.
ΑΘΗΝΑ έγραψε:Γεια σε όλους! Πρώτη φορά σας γράφω. Δήλωσα και εγώ Ε. Φ μετά από τόσους μήνες υπομονής, μέχρι να βγει η προκήρυξη. Απλά επειδή βλέπω μόνο άντρες μήπως γνωρίζει κάποιος τί γίνεται στα μόρια σχετικά με τις γυναίκες, που κυμαίνονται; Σίγουρα θεωρώ είμαι επιλαχούσα απλά για να έχω μια ιδέα. Γιατί όλοι μιλάτε για πάνω από 2200 μόρια και εντυπωσιάζομαι... Καλή επιτυχία σε όλους εύχομαι και γρήγορα τα αποτελέσματα! ... Ευχαριστώ εξ αρχής για την οποια απάντηση.
Περιση ο 370 ος μπηκε με 2060 μορια γιατι φετος να αυξηθουν τι εγινε ολοι εφ θελουν να γινουν για χαλαρωστε κ μην απελπιζεται το κοσμο αντε να πω κ εγω προσωπικη μου απωψη εκει θα κοιμανθει στα 2050 καουμποιδες μερικοι εδω μεσα
aris έγραψε:Περιση ο 370 ος μπηκε με 2060 μορια γιατι φετος να αυξηθουν τι εγινε ολοι εφ θελουν να γινουν για χαλαρωστε κ μην απελπιζεται το κοσμο αντε να πω κ εγω προσωπικη μου απωψη εκει θα κοιμανθει στα 2050 καουμποιδες μερικοι εδω μεσα
γιατί φέτος τα μόρια αυξήθηκαν σε 2 σημαντικές κατηγορίες στις ειδικές δυνάμεις και στους έφεδρους αξιωματικούς και στο δίπλωμα μοτοσικλέτας!
Χαχα, καλα λεει ο αρης τι παθατε ολοι Ε. Φ θα πατε, χαχα Ρε παιδια Α' κατηγορια με 2500μορια Τι λετε μπαινω ; Απο οτι ξερω Απο ενιαιο λυκειο (οπως ειμαι κ εγω) περνουνε 90% ενω απο τα αλλα λυκεια (τεχνικα, επαλ, κτλ) περνουνε μονο το 10% αρα αυτοι που θα μπουνε απο Β κατηγορια πρεπει να εχουνε πολλα μορια...
aris έγραψε:Περιση ο 370 ος μπηκε με 2060 μορια γιατι φετος να αυξηθουν τι εγινε ολοι εφ θελουν να γινουν για χαλαρωστε κ μην απελπιζεται το κοσμο αντε να πω κ εγω προσωπικη μου απωψη εκει θα κοιμανθει στα 2050 καουμποιδες μερικοι εδω μεσα
καλα φιλε περιμενε να δεις οτι με 2060 μορια εισαι ακυρος των τρελων ακυρων. απλα μερικα πραγματα θα πρεπει να τα γνωριζεις απο πριν ωστε να μην ενθουσιαζεσαι αδικα...
Ασκετος έγραψε:Χαχα, καλα λεει ο αρης τι παθατε ολοι Ε. Φ θα πατε, χαχα Ρε παιδια Α' κατηγορια με 2500μορια Τι λετε μπαινω ; Απο οτι ξερω Απο ενιαιο λυκειο (οπως ειμαι κ εγω) περνουνε 90% ενω απο τα αλλα λυκεια (τεχνικα, επαλ, κτλ) περνουνε μονο το 10% αρα αυτοι που θα μπουνε απο Β κατηγορια πρεπει να εχουνε πολλα μορια...