Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
sakis

Δημοσίευση από sakis »

Παιδια την αλλη δευτερα που ληγει η προθεσμια θα μας πει κανεις ποσες αιτησεις εγιναν; Ξερει κανεις ποσες εγιναν στην περσινη;
ΒΑΣΙΛΗΣ

Δημοσίευση από ΒΑΣΙΛΗΣ »

Τι γινετε ρε παιδια; Ολοι απο οτι ακουω στην β πανω απο 2600 εχουν... να δουμε στο τελος το ποσο θα αληθευει αυτο για να δουμε...
αλεξ

Δημοσίευση από αλεξ »

Παιδια 23180 στιν α ειμαι μεσα;
johnakos

Δημοσίευση από johnakos »

Παιδια 23180 στιν α ειμαι μεσα;
Μεσα εισαι κομαντο μου... Μεσα εισαι
aris

Δημοσίευση από aris »

Δεν καταλαβαινω τοσο κουφο ειναι να εχουν πανω απο 2600 πολυ στην β κατηγορια απεναντιας ειναι ξεφτιλα μορια αν αναλογιστει κανεις οτι με τα παλια δεδομενα ηταν 2400.

NIKOΣ Α/Β ε.α.

Δημοσίευση από NIKOΣ Α/Β ε.α. »

Παιδιά αν προσέξατε από τους πρώτους 1000 επιλαχόντες της περσινής προκηρυξης [από α/α 1200 έως α/α 2200 ] μόνο οι 400 είχαν Εφ. Αξ. Η Ε. Δ. Οι υπόλοιποι φυσικά δεν μπορούν να τα αποκτήσουν φέτος.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 273

Δημοσίευση από Greek_Army »

NIKOΣ Α/Β ε. Α. έγραψε:Παιδιά αν προσέξατε από τους πρώτους 1000 επιλαχόντες της περσινής προκηρυξης [από α/α 1200 έως α/α 2200 ] μόνο οι 400 είχαν Εφ. Αξ. Η Ε. Δ. Οι υπόλοιποι φυσικά δεν μπορούν να τα αποκτήσουν φέτος.

ξέρεις πόσες σειρές στρατού απολύθηκανε; Ξέρεις πόσοι δόκιμοι δεν είχανε προλάβει να κάνουνε τα χαρτιά τους Μην μιλάμε με υποθέσεις όμως
tazz
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από tazz »

Παιδια γεια σας, ειμαι καινουριος εδω μεσα, μολις τωρα μπηκα σε αυτο το φορουμ ψαχνωντας να δω τι γινεται με τους ειδικους φρουρους και βλεπωντας τις συζητησεις σας θα ηθελα να κανω μια ερωτηση και αν γνωριζει καποιος να με βοηθησει! Καταρχας δεν εχω ακομα καταλαβει τι ειναι Αυτες οι κατηγοριες Για τις οποιες μιλατε αυτοι που εχετε κανει τα χαρτια σας για ειδικοι φρουροι; Γιατι λετε παντα εγω ειμαι στην α' Κατηγορια και εγω στην Β΄κατηγορια; Εγω μαλλον εχω μεινει πολυ πισω ρε παιδια τι να πω, κα δεν ξερω σε ποια κατηγορια ακομα ανηκω... Το μονο που ξερω ειναι οτι εχω 5 μορια απο εφεδρος αξιωματικοσ, αλλα 5 απο ειδκων δυναμεων,1 απο το διπλωμα αυτοκινητου και 3 επειδη ειμαι απο πολυτεκνη οικογενεια. Δηλαδη 14 στο συνολο! Αυτο δεν σημαινει οτι εχω 1400 μορια; Απο εκει και περα δεν ξερω αυτα τα μορια τωρα θεωρουνται πολλα η λιγα; Ειναι σιγουρος οτι θα μπω, γιατι εδω ολοι μου λενε οτι ειναι πολλα. Αλλα τωρα στο φορουμ βλεπω αλλα! Βεβαια πρεπει πρωτα να καταλαβω σε ποιον πινακα εντασσομαι... Ποιος θα βοηθησει ρε παιδια;

...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Σάβ Σεπ 04, 2010 9:34 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
marios mp
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 56

Δημοσίευση από marios mp »

Τι λυκειο τελειωσες;

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

tazz έγραψε:Παιδια γεια σας, ειμαι καινουριος εδω μεσα, μολις τωρα μπηκα σε αυτο το φορουμ ψαχνωντας να δω τι γινεται με τους ειδικους φρουρους και βλεπωντας τις συζητησεις σας θα ηθελα να κανω μια ερωτηση και αν γνωριζει καποιος να με βοηθησει! Καταρχας δεν εχω ακομα καταλαβει τι ειναι Αυτες οι κατηγοριες Για τις οποιες μιλατε αυτοι που εχετε κανει τα χαρτια σας για ειδικοι φρουροι; Γιατι λετε παντα εγω ειμαι στην α' Κατηγορια και εγω στην Β΄κατηγορια; Εγω μαλλον εχω μεινει πολυ πισω ρε παιδια τι να πω, κα δεν ξερω σε ποια κατηγορια ακομα ανηκω... Το μονο που ξερω ειναι οτι εχω 5 μορια απο εφεδρος αξιωματικοσ, αλλα 5 απο ειδκων δυναμεων,1 απο το διπλωμα αυτοκινητου και 3 επειδη ειμαι απο πολυτεκνη οικογενεια. Δηλαδη 14 στο συνολο! Αυτο δεν σημαινει οτι εχω 1400 μορια; Απο εκει και περα δεν ξερω αυτα τα μορια τωρα θεωρουνται πολλα η λιγα; Ειναι σιγουρος οτι θα μπω, γιατι εδω ολοι μου λενε οτι ειναι πολλα. Αλλα τωρα στο φορουμ βλεπω αλλα! Βεβαια πρεπει πρωτα να καταλαβω σε ποιον πινακα εντασσομαι... Ποιος θα βοηθησει ρε παιδια;

1400 μόρια, πες μας και τι λύκειο τελείωσες και με τι βαθμό και θα σου πούμε

...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Σάβ Σεπ 04, 2010 9:34 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΝΙΚΟΣ Α/Β ε.α.

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ Α/Β ε.α. »

Greek_Army έγραψε:
NIKOΣ Α/Β ε. Α. έγραψε:Παιδιά αν προσέξατε από τους πρώτους 1000 επιλαχόντες της περσινής προκηρυξης [από α/α 1200 έως α/α 2200 ] μόνο οι 400 είχαν Εφ. Αξ. Η Ε. Δ. Οι υπόλοιποι φυσικά δεν μπορούν να τα αποκτήσουν φέτος.

ξέρεις πόσες σειρές στρατού απολύθηκανε; Ξέρεις πόσοι δόκιμοι δεν είχανε προλάβει να κάνουνε τα χαρτιά τους Μην μιλάμε με υποθέσεις όμως

Ποτέ δε μιλώ υποθετικά αλλά με συγκεκριμένα στοιχεία και δεδομένα. Ευνόητο δε σε όλους ότι αναφέρομαι στους υπόλοιπους 600 από τους 1000 επιλαχόντες πέρσι. Ευχαριστώ.

marios mp
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Ρε παλικαρι ειναι και ολοκληρο κατεβατο... Τουλαχιστον η να απαντας χωρις σχολια η καθολου και ειδικοτερα σε κοπελες σεβασμο
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

marios mp έγραψε:Ρε παλικαρι ειναι και ολοκληρο κατεβατο... Τουλαχιστον η να απαντας χωρις σχολια η καθολου και ειδικοτερα σε κοπελες σεβασμο

Φίλε μην το συνεχίζεις, δεν ψάχνουμε Για λεβέντες εδώ μέσα
...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Σάβ Σεπ 04, 2010 9:53 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
marios mp
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Τεσπα το θεμα μας αλλο ειναι...
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

ΝΙΚΟΣ Α/Β ε. Α. έγραψε:
Greek_Army έγραψε:

Ποτέ δε μιλώ υποθετικά αλλά με συγκεκριμένα στοιχεία και δεδομένα. Ευνόητο δε σε όλους ότι αναφέρομαι στους υπόλοιπους 600 από τους 1000 επιλαχόντες πέρσι. Ευχαριστώ.

οκ. Πάντως μην βασίζεσαι στους περσινούς επιλαχόντες
...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Σάβ Σεπ 04, 2010 10:18 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες