spyros έγραψε:Εγω γκριικ αρμυ με 2770 στιν β θα ειμαι μεσα λες;
ναι
Στην Β κατηγορια παντως εχω δει εδω και καιρο, απο τον Ιουνιο συγκεκριμενα, τουλαχιστον 40 - 50 ατομα στο συνολο απο διαφορα φορουμ, συμπεριλαμβανομενου και αυτου, να λενε πως εχουν πανω απο 2600 - 2700 μορια... Δηλαδη ποσο θα ειναι η βαση στην Β κυριοι; Αντε να δουμε...
pagan η υπομονη ειναι αρετη. Κριμα που εγω δεν την εχω! Μονο αυτη την προκηρυξη εχω στο μυαλο μου κ κοντευω να τρελαθω. Σιγουρα ειναι κ αλλα παιδια ετσι κ μακαρι να ειμαστε ολοι τυχεροι!
spyros έγραψε:Εγω γκριικ αρμυ με 2770 στιν β θα ειμαι μεσα λες;
ναι
Στην Β κατηγορια παντως εχω δει εδω και καιρο, απο τον Ιουνιο συγκεκριμενα, τουλαχιστον 40 - 50 ατομα στο συνολο απο διαφορα φορουμ, συμπεριλαμβανομενου και αυτου, να λενε πως εχουν πανω απο 2600 - 2700 μορια... Δηλαδη ποσο θα ειναι η βαση στην Β κυριοι; Αντε να δουμε...
δημητρης25 έγραψε:pagan η υπομονη ειναι αρετη. Κριμα που εγω δεν την εχω! Μονο αυτη την προκηρυξη εχω στο μυαλο μου κ κοντευω να τρελαθω. Σιγουρα ειναι κ αλλα παιδια ετσι κ μακαρι να ειμαστε ολοι τυχεροι!
Ακριβως madmimi, η υπομονη ειναι αρετη! Υπομονη για του χρονου λοιπον (αν βγει προκηρυξη μεσα στο 2011) !
δημητρης25 έγραψε:srv εδω ειμαστε! Δεν χανομαστε! Με καταλαβενεις κ σε καταλαβενω! Μακαρι να μπουμε με αυτη ομως! Δεν συμφωνεις;
Το θεμα ειναι να συμφωνουν και οι ''θειες δυναμεις'', γιατι μονο με την επεμβαση και την βοηθεια αυτων θα ειμαι μεσα εγω προσωπικα . Μακαρι φιλε μου... !
Ρε εδω μεσα καποιοι ειστε πολυ καμμενοι ρε ακου εκει να κοπουνε οι αλλοι για να μπουνε οι επιλαχοντες. Οχι ρε φιλε ποτε να μην μπεις. Αν δεν εχεις Τα μορια ποτε μην σωσεις. Αντε μπραβο εδω μεσα. Οποιοι εχουν πολλα μορια κ αξιζουν να περασουν.
Εγω κ ο σπυρος κατι σου ειπαμε πριν καιρο! Μεχρι την τελευταια ημερα, μεχρι την τελευταια στιγμη πρεπει να περιμενεις τα παντα! Απογοητευση η αποτελεσμα! Παω αυριο να αναψω καμια λαμπαδα κ εγω. καλο βραδυ κυριοι!
δημητρης25 έγραψε:Εγω κ ο σπυρος κατι σου ειπαμε πριν καιρο! Μεχρι την τελευταια ημερα, μεχρι την τελευταια στιγμη πρεπει να περιμενεις τα παντα! Απογοητευση η αποτελεσμα! Παω αυριο να αναψω καμια λαμπαδα κ εγω. καλο βραδυ κυριοι!
Καλα, σιγουρα... Αναψε και για μενα κανα κερακι των 10 cent, και αν περασω θα σου κερασω 1 κασα μπυρες . Καλη σου νυχτα φιλε μου!
akis έγραψε:Ρε εδω μεσα καποιοι ειστε πολυ καμμενοι ρε ακου εκει να κοπουνε οι αλλοι για να μπουνε οι επιλαχοντες. Οχι ρε φιλε ποτε να μην μπεις. Αν δεν εχεις Τα μορια ποτε μην σωσεις. Αντε μπραβο εδω μεσα. Οποιοι εχουν πολλα μορια κ αξιζουν να περασουν.
Το οτι ειναι καποιος επιλαχον δεν σημαινει οτι δεν εχει και μορια. Και τα αθληματα ειναι βασικα για να μπεις, μην ξεχνας δεν μιλαμε για μια οποιαδηποτε δουλεια.