Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Thanos

Δημοσίευση από Thanos »

αδαμαντια κανακη έγραψε:Καλησπερα σας! Ειμαι αποφοιτη λυκειου και ενδιαφερομαι να μπω στους ειδικους φρουρους. Θα ηθελα να ρωτησω κατι! Βλεπω οτι λενε καποιοι για α κατηγορια και β. Τι ακριβως ειναι αυτο; Επισης εχω απολυτηριο λυκειου 13.8,lower, και διπλωμα αυτοκινητου. Εχω καμμια ελπιδα; Σας παρακαλω οποιος μπορει να μου απαντησει! Ευχαριστω.

Από τον αριθμό των προσλαμβανομένων κατά τα ανωτέρω, ποσοστό 80%,ήτοι (400) θέσεις θα καλυφθεί Από υποψηφίους που κατέχουν οποιονδήποτε απολυτήριο τίτλο όλων των τύπων Λυκείου,(Εκκλησιαστικών, Μουσικών, Γενικών, Ενιαίων κ. Λ. Π.) περιλαμβανομένων και των απολυτηρίων Τεχνικών Επαγγελματικών Λυκείων και Ενιαίων Πολυκλαδικών Λυκείων (με κλάδο Σπουδών δέσμης και απολυτηρίωνΕΠΑ. Λ,με εξαίρεση εκείνους του Α΄Κύκλου Σπουδών Τεχνικής ΕπαγγελματικήςΕκπαίδευσης (Τ. Ε. Ε. Α΄Κύκλου), των Τεχνικών Επαγγελματικών Σχολών (Τ. Ε. Σ.), των ΕΠΑ. Σ και των Σχολών Ο. Α. Ε. Δ. Το υπόλοιπο ποσοστό 20%,ήτοι (100) θέσεις θα καλυφθεί από υποψηφίους που κατέχουν απολυτήριο τίτλο ΕνιαίουΠολυκλαδικού Λυκείου (Ε. Π. Λ.) κλάδου σπουδών που δεν αντιστοιχεί σε δέσμη,πτυχίο Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου (Τ. Ε. Λ.) ή πτυχίο Β΄κύκλου σπουδών Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (Τ. Ε. Ε. Β΄Κύκλου), πτυχίο Τεχνικού Επαγγελματικού Εκπαιδευτηρίου Β΄Κύκλου σπουδών μαθητείαςτου Ο. Α. Ε. Δ.(Τ. Ε. Ε. Β΄Κύκλου Ο. Α. Ε. Δ.), πτυχίο Ναυτικού Λυκείου ήπτυχίο ΕΠΑ. Λ.

Στην α' κατηγορια ειναι το 80% και στην β' το 20%.

Τα μορια που συγκεντρωνεις ειναι 1580. Ριξε μια ματια τις αποψεις των υπολοιπων για το τι παιζει με τις βασεις και αποφασιζεις. Και στο κατω κατω... Σκεψου οτι δεν χανεις και τιποτα να τα κανεις.

γιαννης

Δημοσίευση από γιαννης »

Παιδια καλισπερα Πιγα προχθες στο τμημα τα χαρτια μου και μου ειπε ο αξιωματικος με 2230 μορια που μαζευεις εισαι μεσα πιστευω μεχρι στιγμης εισαι ο μοναδικος με τα ποιο πολλα μορια μηλαω για α τ καβαλας παιδια μακαρι τι να πω... Πιστευω η βαση να ειναι γυρω στο 2000-2200 δεν πιστευω να παει παραπανω...
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 273

Δημοσίευση από Greek_Army »

αδαμαντια κανακη έγραψε:Καλησπερα σας! Ειμαι αποφοιτη λυκειου και ενδιαφερομαι να μπω στους ειδικους φρουρους. Θα ηθελα να ρωτησω κατι! Βλεπω οτι λενε καποιοι για α κατηγορια και β. Τι ακριβως ειναι αυτο; Επισης εχω απολυτηριο λυκειου 13.8,lower, και διπλωμα αυτοκινητου. Εχω καμμια ελπιδα; Σας παρακαλω οποιος μπορει να μου απαντησει! Ευχαριστω.

με 1580 δεν έχεις καμία ελπίδα
...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Τετ Σεπ 01, 2010 11:02 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΒΑΣΙΛΗΣ

Δημοσίευση από ΒΑΣΙΛΗΣ »

Παιδια εγω πιστευω πως φετος οι πιο πολες αιτησεις σε σχεση με τησ προηγουμενες προκυρηξεις θα γινουν α κατηγορια.
Νικος

Δημοσίευση από Νικος »

Greek Army με 2470 μορια παιζω δυνατα στην α κατηγορια;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Νικος έγραψε:Greek Army με 2470 μορια παιζω δυνατα στην α κατηγορια;

Eίσαι μέσα!
petros

Δημοσίευση από petros »

Ολοι στην Α'πανω απο 2300 ειναι μεσα greek army; ! ειναι πολλοι ρε φιλε! Οι περισσοτεροι εδω μεσα εχουν πανω απο 2300 στην Α'! Κ ποσοι ακομη που δεν μπαινουν εδω μεσα.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

petros έγραψε:Ολοι στην Α'πανω απο 2300 ειναι μεσα greek army; Ειναι πολλοι ρε φιλε! Οι περισσοτεροι εδω μεσα εχουν πανω απο 2300 στην Α'! Κ ποσοι ακομη που δεν μπαινουν εδω μεσα.

αυτή είναι η προσωπική μου εκτίμηση όποιος έχει 2300 είναι σίγουρα μέσα
vagioula20yahoo.gr
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 2
Ενδιαφέροντα: ΚΑΡΑΤΕ,ΣΤΑΔΙΟ.
Επάγγελμα: τιποτα ακομη.

Δημοσίευση από vagioula20yahoo.gr »

Εκανε κ ο αδελφος μ τα χαρτια του, ειναι 25 χρονων. Εχει 2450 μορια στ α κατηγορια. Ειναι μεσα η οχι; Λογικα περναει, ετσι δν ειναι?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

vagioula20yahoo.gr έγραψε:Εκανε κ ο αδελφος μ τα χαρτια του, ειναι 25 χρονων. Εχει 2450 μορια στ α κατηγορια. Ειναι μεσα η οχι; Λογικα περναει, ετσι δν ειναι;

περνάει ναι
vagioula20yahoo.gr
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 2
Ενδιαφέροντα: ΚΑΡΑΤΕ,ΣΤΑΔΙΟ.
Επάγγελμα: τιποτα ακομη.

Δημοσίευση από vagioula20yahoo.gr »

Greek_Army έγραψε:
vagioula20yahoo.gr έγραψε:Εκανε κ ο αδελφος μ τα χαρτια του, ειναι 25 χρονων. Εχει 2450 μορια στ α κατηγορια. Ειναι μεσα η οχι; Λογικα περναει, ετσι δν ειναι;

περνάει ναι
αιντε ρε αυτα ειναι! Να περασει με το καλο. Ν του τ πω ν χαρει. Ευχαριστω αφανταστα γκρικ αρμυ για τν απαντ, να σαι καλα!Εικόνα
GEORGE*****
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από GEORGE***** »

Γκρικ αρμυ με 2600 στη β τι λες; Εχω πιθανοτητες;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Έχεις ναι
GEORGE*****
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από GEORGE***** »

Ευχαριστω. Καλη επιτυχια σε ολους!
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Και σε εσένα φίλε
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες