Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
ΒΑΣΙΛΗΣ

Δημοσίευση από ΒΑΣΙΛΗΣ »

Παιδια απο οτι ακουω προς το παρον δεν υπαρχει μεγαλη ζητησει απο υποψηφιους αν και ειναι νωρις ακομα και με ατομα με οχι πολλα μορια... αυριο παω να τα κανω εγω στην κορηνθο θα ρωτισω και εγω τι παιζει εκει απο αιτησεις και με μορια και θα σας τα αναφερω εδω
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 256

Δημοσίευση από δημητρης25 »

Εμενα μου το εδωσαν σχετικα ευκολα! Εχουμε 15 ημερες ακομη, στο τελος μαγκες θα δουμε ποσες αιτησεις θα γινουν κ τις βασεις για τα μορια! Τοτε θα ηρεμησουμε ολοι μας
nic007
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 228

Δημοσίευση από nic007 »

τασος έγραψε:Και εμας σημερα δεν μας τον δινανε και πιγαμε στον δικα και εκανε παρατηριση τον υπευθηνο και μετα εδινε

και εγω σημερα που εκανα τα χαρτια μου εκαναν τα χαρτια τους παιδια με 1500-1800-1900-2000 μορια το πολη στην α κατηγωρια μονο εγω ειχα 2425 στην Α κατηγωρια και μου ειπαι ο αζιωματικος οτι ειμαι 100% μεσα μην ανισηχω, στην β κατηγωρια ηταν με 2000-2200-2300 και ενας 2700, δεν ειχαν γινει ομως πανω απο 20 αιτησεις αμα παει ετσι το πραγμα και 100000 αιτησεις να γινουν ΚΛΑΙΝ ΜΑΙΝ οοοοοοοοο και μου ειπε οτι δεν περιμενουν πολλες αιτησεις οτι η βαση Θα ειναι το πολη 100 μορια πιο πανω απο περσι δηλαδη στους 400 της Α κατηγωριας περσι ηταν 2060 φετος δηλαδη 2160 μου ειπε ο αζιωματικος.

like this... !
γιωργος

Δημοσίευση από γιωργος »

Γεια σας.
καποιος πιο πανω γραφει οτι του ειπε μια αστυνομικος που εκανε τα χαρτια του εκει οτι τα αποτελεσματα θα ανακοιμωθουν μεσα στο πρωτο 15 μενθημερο του μηνα οκτωμβριου.
πολυ αργα δεν ειναι παιδια;
εγω θεωρουσα τελη σεπτεμβρη.
G-PAP
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από G-PAP »

γιωργος έγραψε:Γεια σας.
καποιος πιο πανω γραφει οτι του ειπε μια αστυνομικος που εκανε τα χαρτια του εκει οτι τα αποτελεσματα θα ανακοιμωθουν μεσα στο πρωτο 15 μενθημερο του μηνα οκτωμβριου.
πολυ αργα δεν ειναι παιδια;
εγω θεωρουσα τελη σεπτεμβρη.

τελη σεπτεμβριου εμενα μου ειπαν για αποτελεσματα πανω απο 2 βδομαδες δεν καναν ουτε περσι που πηραν 1500 ατομα θα κανουν φετος με 500;
στο πρωτο 15ημερο θα ειναι τα αθληματα ωστε μεχρι τελη οκτωβριου να πανε-παμε οσοι περασουν στις σχολες!
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 273

Δημοσίευση από Greek_Army »

Πάνος έγραψε:Γειά σας παιδιά, θα ήθελα να ρωτήσω κάτι και εγώ. Πόσα μόρια είχε πετύχει ο πρώτος και πόσα ο τελευταίος στη τελευταία προκύρυξη (του 2009).

μπες εδώ http://www.ekato.gr/index.php?option=ozo_content&lang=%27.%27&perform=view&id=2079&Itemid=343&lang= για τον πρώτο θα δεις σίγουρα για τον τελευταίο δεν γνωρίζει κανένας γιατί δεν γνωρίζουμε πόσοι επιτυχόντες κοπήκανε και μπήκανε επιλαχόντες
ΒΑΣΙΛΗΣ

Δημοσίευση από ΒΑΣΙΛΗΣ »

Παιδια πηγα σημερα στο ατ κορινθου και μου παν μεχρι τωρα εχουν γινει 2 αιτησεις στην α κατηγορια και 1 στην β
kyriazhs

Δημοσίευση από kyriazhs »

Με 2220 στην Α εχω ελπιδες;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 273

Δημοσίευση από Greek_Army »

kyriazhs έγραψε:Με 2220 στην Α εχω ελπιδες;

Έχεις
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Ναι.
kyriazhs

Δημοσίευση από kyriazhs »

Ευχαριστω δημητρη και στρατοπεδαρχη. καλη επιτυχια
marios mp
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 56

Δημοσίευση από marios mp »

Μακαρι να μην ανεβει πολυ η βαση αλλα κανεις δεν μπορει να πει με σιγουρια
νικοσ

Δημοσίευση από νικοσ »

Παιδια παντος μεχρι τωρα απο οτι ακουω απο φιλους σε τμηματα οι αιτησεις δεν ειναι παρα πολλες που λεγαμε θα γινει χαμος ειναι αρκετα λιγες για αττικη που ξερω και χωρις μορια αρκετες
Στέφανος

Δημοσίευση από Στέφανος »

Γνωρίζει κανείς πάνω κάτω πότε θα βγούν τα αποτελέσματα; Στο Α. Τ. Που έκανα τα χαρτιά μου μου είπανε πως δεν γνωρίζουν ακόμα.
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Αυτο μου κανει κ εμενα τρομερη εντυπωση αλλα για να ειμαι ειλικρινεις μου αρεσει νικο!
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες