Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2010)
Παιδες πανω κατω γυρο στα 40 με 50 ατομα παιρνουν απο επιλαχοντες...
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 256
Πιστευω το 1/3 απο τα 100 ατομα. Για α δεν ξερω.
Στην α ειστε οι περισσοτεροι ποσα μορια εχετε να δουμε λιγο τι παιζει?
Αλλα τμηματα δεχονται σαββατο αλλα οχι αρκει να ειναι εκει ο αξιωματικος που ειναι υπευθυνος για τα χαρτια
η προκυρη3η λεει μεσα οτι τελευταια προ8εσμια Ειναι 17/9 παρασκευη... Γι αυτο δε παει σαββατο!marios mp έγραψε:Αλλα τμηματα δεχονται σαββατο αλλα οχι αρκει να ειναι εκει ο αξιωματικος που ειναι υπευθυνος για τα χαρτια
Σήμερα κατεθεσα τα χαρτια μου, η υπευθυνη αξιωματικος ηταν εξυπηρετικότατη... Λοιπον, μου ειπε οτι τα αποτελεσματα (οι πινακες των μοριων δηλαδη) αναμενονται μεσα στο πρωτο δεκαπενθημερο Οκτωβριου. Αφου βγουν τα αποτελεσματα, θα ενημερωθουν οι επιτυχοντες, και θα παραλαβουν παραπεμπτικο για νοσοκομειο, για να κανουν τις απαραιτητες εξετασεις (αιματος, ουρων, ακτινογραφιες κτλ).
όσο για τις βασεις δεν ξερω ρε παιδια. Δυσκολα τα πραγματα φετος. Απ οτι υπολογιζω στην Α κατηγορια θα ειναι 2250 με 2350 και στην Β 2550 με 2650. Αυτο γιατι δωσαν παραπανω μορια σε Ειδ. Δυναμεις και διπλωματα μηχανης. Οσο για τις αιτησεις δεν ξερω και ειλικρινα δεν με απασχολει. Ειχα μπροστα μου σημερα στο Α. Τ. Ενα παλικαρι που εκανε τα χαρτια του μονο με απολυτηριο Λυκειου και διπλωμα αυτοκινητου. Χωρις Ε. Δ. χωρις ξενη γλωσσα, χωρις διπλωμα μηχανης... Ειχε συγκεκριμενα 1640 μορια. Αλλα τα κατεθεσε. Ποτε δεν ξερετε τι γινεται. Οσοι ειστε κοντα στα μορια ανεφερα παραπανω, θα ειστε χαζοι αν πειτε "αστο δεν τα κανω, θα εχει πολλες αιτησεις φετος".
Όσο για μενα, εχω 2730 στην Α κατηγορια, αλλα ειμαι full αγχωμενος. Αντε να δουμε με το καλο σε ενα μηνα τα αποτελεσματα. Καλη επιτυχια σε ολους.
Φιλικα,
Γιωργος.
όσο για τις βασεις δεν ξερω ρε παιδια. Δυσκολα τα πραγματα φετος. Απ οτι υπολογιζω στην Α κατηγορια θα ειναι 2250 με 2350 και στην Β 2550 με 2650. Αυτο γιατι δωσαν παραπανω μορια σε Ειδ. Δυναμεις και διπλωματα μηχανης. Οσο για τις αιτησεις δεν ξερω και ειλικρινα δεν με απασχολει. Ειχα μπροστα μου σημερα στο Α. Τ. Ενα παλικαρι που εκανε τα χαρτια του μονο με απολυτηριο Λυκειου και διπλωμα αυτοκινητου. Χωρις Ε. Δ. χωρις ξενη γλωσσα, χωρις διπλωμα μηχανης... Ειχε συγκεκριμενα 1640 μορια. Αλλα τα κατεθεσε. Ποτε δεν ξερετε τι γινεται. Οσοι ειστε κοντα στα μορια ανεφερα παραπανω, θα ειστε χαζοι αν πειτε "αστο δεν τα κανω, θα εχει πολλες αιτησεις φετος".
Όσο για μενα, εχω 2730 στην Α κατηγορια, αλλα ειμαι full αγχωμενος. Αντε να δουμε με το καλο σε ενα μηνα τα αποτελεσματα. Καλη επιτυχια σε ολους.
Φιλικα,
Γιωργος.
Παιδια με 2300 μορια Α κατηγορια τι λετε ειμαι μεσα πανω κατω ;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 273
Asxetos έγραψε:Παιδια με 2300 μορια Α κατηγορια τι λετε ειμαι μεσα πανω κατω ;
Έχεις πολλές ελπίδες!
Εγω εχω 23180 μορια εσυς; Αν προλαβω και παρω το διπλομα τις μιχανις μεχρη της 17 καλος 8α εχω 26180 αλλα δυσκολα πρεπει να βαλω κανενα μεσο γαμοτο δεν εχω ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Δευ Αύγ 30, 2010 7:44 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Καλησπερα παιδια. Εχω απολυτηριο λυκειου 11,7
απολυτηριο ειδικες δυναμεις
αγγλικα lower
διπλωμα μοτοσυκλετας μεγαλης και διπλωμα αυτοκινητου ερασιτερχνικο
ποσα μορια συγκεντρωνω;
αγγλικα lower
ποσα μορια συγκεντρωνω;
-
- Στρατηγός
Δημητρης Μ. έγραψε:Καλησπερα παιδια. Εχω απολυτηριο λυκειου 11,7
αγγλικα lower
ποσα μορια συγκεντρωνω;
2170
Με 2170 την παλευω καπως στην α'κατηγορια;
-
- Στρατηγός
Δημητρης Μ. έγραψε:Με 2170 την παλευω καπως στην α'κατηγορια;
σίγουρος δεν είσαι αλλά έχεις περιθώρια να μαζέψεις κι'άλλα μόρια στην επόμενη προκήρυξη
Παιδια ι βαση 8α ειναι 100/100 πανω απο 2300 στην α Εγω εχω 23200 γαμοτο δυσκολα πραγματα
Εχω φιλε μου 2430 στην α κατα πασα πιθανοτητα μπαινω συμφωνα με την λογικη
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες