Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2010)
Παιδια με 2130 στην Α εχω ελπιδες;
Παιδια ηρεμηστε και μην αγχωνεστε. Κανεις δεν ξερει που θα κυμανθουν οι βασεις. Θα το ξερουμε σε εναν μηνα απο τωρα. Υπομονη.
Δυσκολο αρκετα αλλα κανε τα χαρτια σουγγ έγραψε:Παιδια με 2080 στην α κατηγορια εχω καμια ελπιδα. Ή δυκλολα;
Δυσκολο αλλα μη χανεις τις ελπιδες προσπαθησε κ ποτε δεν ξερεις, θελω να πω κανε τα χαρτια σουgiorgos έγραψε: Με 2080 εχω καποια πιθανοτητα στην α κατηγορια. Ή δυκλολα τα πραγματα για φετος;
Λογικα ναι εκει θα κυμανθει ισως λιγο κατωTZIOU έγραψε:Καλησπερα παιδια. Με 2220 ειμαι μεσα;
Ναι εχειςaggelos έγραψε:Παιδια με 2130 στην Α εχω ελπιδες;
Παιδια τη σας λενε απο τα τμηματα οσοι εχετε καταθεσι τα χαρτια υπαρχει μεγαλος αρηθμος υποψηφιον?
Παιδες γυρο στις δεκα χιλιαδες αιτησεις θα ειναι φετος συμφωνα με το βημα
Οι αποψεις σας για τις βασεις φετος; Θα ειναι δυσκολα φετος
Γυρω στις 10 χιλιαδες ε; Περυσι νομιζω πανω κατω τοσες ειχανε γινει 5χιλαιδες στην α και 5 χιλιαδες στην β
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 2
Καλησπερα... Μαζευω 3630 μορια... Στην β... Υπαρχουν πιθανοτητες πιστευετε;
Δεν χρειαζεται να το πουν ειναι γνωστο οτι ειναι μεγαλος ο αριθμος υποψηφιωνΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:Παιδια τη σας λενε απο τα τμηματα οσοι εχετε καταθεσι τα χαρτια υπαρχει μεγαλος αρηθμος υποψηφιον;
Εχουνε πει επανειλλημενως στις προηγουμενες σελιδες προβλεψειςmarios mp έγραψε:Οι αποψεις σας για τις βασεις φετος; Θα ειναι δυσκολα φετος
Ποσες λεει το βημα;10.000 αιτησεις μονο; Χαχαχαχα ειναι βαθια νυχτωμενοι οι κυριοι στο βημα! Ακομη δεν ξεκινησαν καλα καλα οι αιτησεις και αυτοι εβγαλαν και πορισμα! Ρε κατι γελοιοι δημοσιογραφοι... Οι αιτησεις στην καλυτερη με την απλη λογικη θα ξεπερασει τις 16.000 για πλακα!
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 256
Καλησπερα παιδια! Εκανα τα χαρτια μου σημερα το πρωι. Ολα καλα! Υπομονη κ καλη δυναμη. "στον νομο μου παντος ημουν ο πρωτος που εκανε για β κατηγορια κ ακομη ενα παλικαρι στην Α κατηγορια" ο αστυνομος παντως μου εκανε τρομερη εντυπωση, συζητησαμε αρκετα. Φετος η αστυνομια μου ειπε οτι δεν περιμενει πολλες αιτησεις παρα την τοση ανεργια κτλ!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες