Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2010)
Παιδια πιστευω οτι η βαση φετος στην Α κατηγωρια θα ειναι περιπου στο 2250-2300 περησι ηταν 2060 στα 400 ατομα στην Α κατηγωρια θα ανεβει λιγο λογο ανεργιας αλλα οχι πολλη λογο απολητιριον του 1982 και μετα. Το λεω αυτο γιατι περυσι διναν απο το 1981 και τα απολητυρια λυκειου ηταν μεγαλητερα απειδι εβγαινε ο βαθμος χωρις το αθροισμα τον πανελληνιον, φετος ομως τα απολητιρια λυκειου βγανουν μαζι με το αθροισμα τον πανελληνιον και ηπαρχουν πολλα απολητυρια 11 και 12 αρα μαθηματικα αποδεδιγμενα θα πεσει η βαση λογο αυτου του λογου. ΚΑΛΗ ΑΠΙΤΥΧΙΑ!
Παιδια αυτο το ειπε σιγουρα ο κ. Ντουμας η΄ καποιος μας κανει πλακα παλι; Το ειδε κανενας αλλος στο φεισμπουκ να το εχει γραψει η΄ μονο ενας;
Και εγω αυτο πιστευω κ λιγο πιο κατω δεν θα εχουν πολλοι ειδικες δυναμεις! Οσοι ηταν να μπουν μπηκαν με ειδικες!
Θα ανεβει η βαση γιατι ειναι κ οτι αυξηθηκαν τα μορια σε ειδικες δυναμεις και μοτοσυκλετα
Ποσοι θα εχουν ειδικες δυναμεις οι περισσοτεροι εχουν μπει
Μπορει φετος λογο ανεργιας να κανει τα χαρτια της και η κουτση μαρια αλλα λιγοι θα πληρουν τις προυποθεσεις με τα μορια... Τωρα αν μου πανε ολοι με 1700 και 1800 μορια καταλαβετε
Ε δεν ειναι απολυτο μπορει να μην εχουν αλλα πραγματα.marios mp έγραψε: Ποσοι θα εχουν ειδικες δυναμεις οι περισσοτεροι εχουν μπει
Εχω 12.6 +μηχανη +φορτηγο +αγγλικα Λοερ +γερμανικα = σε μορια;
Παιδια οι βασεις θα ανεβουν παρα πολυ φετος Στην α πανω απο 2300 και στην β ειναι σιγουρο οτι η βαση θα ειναι πανω απο 2800 μορια. Φετος θα τα κανουνχιλιαδες τα χαρτια τους Και θα ειναι κ πολυ περισσοτεροι δοκιμοι ειδικων δυναμεων, δοκιμοι, και ειδικοδυναμιτες δυστυχως.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 18
Καλησπερα. ημουν ΔΕΑ αεροπορια, εχω γ επαγγελματικο φορτηγο, απεριοριστο μηχανη,lower αγγλικα, αλλα εχω 10,4 απολυτηριο απο ενιαιο... μπορει καοιος να μου πει ποσα μορια εχω... ισχυει η αλλαγη στη μοριοδοτηση τελικα, εχω ελπιδες; ευχαριστω
500+200+300+100+1040=2140 ειναι λιγα για φετος πιστευω αλλα δεν χανεις κατι να κανεις τα χαρτια σου
Εχεις 2140 φιλε μου, εχεις πολλες πιθανοτητες να περασεις
Το 2800 στην β το βρισκω λιγο υπερβολικο. Πανω απο 2550 ομως σιγουρα! Υποθετικα ομως παντα!
1960 προσπαθησε στην επομενη προκηρυξη η δοκιμασε κ οτι γινει...Μαρινος έγραψε:Εχω 12.6 +μηχανη +φορτηγο +αγγλικα Λοερ +γερμανικα = σε μορια;
Εχω 2048 στην α κατηγορια! Υπαρχει καποια ελπιδα;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης