Τι γνώμη έχετε για τους ΕΠΟΠ;

Πληροφορίες για τις προκηρύξεις, τις υπηρεσίες και αρμοδιότητες, τον μισθό, την μονιμοποίηση και την διαδικασία παραίτησης
Κλειδωμένο

Ποιοί πιστεύετε οτι είναι πιο χρήσιμοι στις Ε.Δ της χώρας μας;

Το δημοψήφισμα λήγει την Πέμ Σεπ 20, 2012 7:17 pm

Οι κληρωτοί.
78
15%
Οι ΕΠΟΠ.
416
79%
Και οι δύο.
32
6%

Σύνολο ψήφων: 526

Στρατός και θητεία
alexissak
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από alexissak »

rafale έγραψε:
srek έγραψε:πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται ο οποιοσδηποτε πολιτης να κατακρινει εναν στρατιωτικο θεσμο η' εστω κ να κρινει... απο αυτα που εχει ακουσει βγαζει συμπερασματα; για να σοβαρευτουμε λιγο γιατι ειναι γελιος ο διαλογοσ...
και βεβαια εχει δικαιωμα να κρινει και να κατακρινει. οχι μονο ο πολιτης αλλα και ο καθενας το θεσμο απο τη στιγμη που πληρωνει τα μαλλια της κεφαλης του γι αυτον. ακριβως γι αυτο γινεται και αυστηρη κριτικη. επειδη πληρωνει. οταν οι προκηρυξεις βγαινουν αβερτα κουβερτα και σαν εισητηριο ειναι η ηλικια και το υψος λογικο ειναι να μπανουν οτι ναναι και καθε καρυδιας καρυδι στο θεσμο. ποιος λοιπον χαλαει το θεσμο; εμεις που το συζητουμε; δεν νομιζω. η εποπ εχουν καταντησει κατωτεροι των οπλιτων απ ολες τις αποψεις και αυτο φαινεται. απο την αλλη κατανοω οτι αυτο δεν αρεσει στους εποπ και θελουν να θεωρουνται υπξκοι.

ωραια αφου ειστε ολοι οι απεξω καλοι κ αυστηροι κριτικοι κ πληρωνετε εσεις τους στρατιωτικους δεν μας δινετε καμια αυξηση γιατι ο μισθος μειωθηκε δραματικα ! συγγνωμη ξεχασαμε να σας ρωτησουμε τι απαιτησεις εχει ο στρατος, απο εδω κ περα πριν βγει οποιαδηποτε προκηρυξη θα σας ρωταμε γιατι η γνωμη σας μετραει ! οσο για τους εποπ κ τα κριτιρια πρσληψης μην ξεχνας οτι προσλαμβανοντε για τις αγγαροδουλιες, για να μειωθει η θητεια κ για να υπαρχει καλυτερη εξειδικευση. ακομα κ οι ''εκ σχολησ'' που βριζουν τους εποπ δεν καταλαβενουν οτι χωρις αυτους θα ηταν αυτοι οι τελευταιοι της φλογερας, απλα θελει υπομονη μεχρι να παρουν κανεναν βαθμο να τους εχουν για τα καλα απο κατω κ μετα θα ειναι οι καλυτεροι τους φιλοι κ ας απολκαλουντε υπαξιωματικοι. ολοι ειναι χρησιμοι. απο εκει κ περα ο διαλογος δεν εχει κανενα νοημα
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 51

Δημοσίευση από Rafale »

SREK έγραψε:
rafale έγραψε:
srek έγραψε:πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται ο οποιοσδηποτε πολιτης να κατακρινει εναν στρατιωτικο θεσμο η' εστω κ να κρινει... Απο αυτα που εχει ακουσει βγαζει συμπερασματα; Για να σοβαρευτουμε λιγο γιατι ειναι γελιος ο διαλογοσ...
και βεβαια εχει δικαιωμα να κρινει και να κατακρινει. Οχι μονο ο πολιτης αλλα και ο καθενας το θεσμο απο τη στιγμη που πληρωνει τα μαλλια της κεφαλης του γι αυτον. Ακριβως γι αυτο γινεται και αυστηρη κριτικη. Επειδη πληρωνει. Οταν οι προκηρυξεις βγαινουν αβερτα κουβερτα και σαν εισητηριο ειναι η ηλικια και το υψος λογικο ειναι να μπανουν οτι ναναι και καθε καρυδιας καρυδι στο θεσμο. Ποιος λοιπον χαλαει το θεσμο; Εμεις που το συζητουμε; Δεν νομιζω. Η εποπ εχουν καταντησει κατωτεροι των οπλιτων απ ολες τις αποψεις και αυτο φαινεται. Απο την αλλη κατανοω οτι αυτο δεν αρεσει στους εποπ και θελουν να θεωρουνται υπξκοι.

ωραια αφου ειστε ολοι οι απεξω καλοι κ αυστηροι κριτικοι κ πληρωνετε εσεις τους στρατιωτικους δεν μας δινετε καμια αυξηση γιατι ο μισθος μειωθηκε δραματικα ! Συγγνωμη ξεχασαμε να σας ρωτησουμε τι απαιτησεις εχει ο στρατος, απο εδω κ περα πριν βγει οποιαδηποτε προκηρυξη θα σας ρωταμε γιατι η γνωμη σας μετραει ! Οσο για τους εποπ κ τα κριτιρια πρσληψης μην ξεχνας οτι προσλαμβανοντε για τις αγγαροδουλιες, για να μειωθει η θητεια κ για να υπαρχει καλυτερη εξειδικευση. Ακομα κ οι ''εκ σχολησ'' που βριζουν τους εποπ δεν καταλαβενουν οτι χωρις αυτους θα ηταν αυτοι οι τελευταιοι της φλογερας, απλα θελει υπομονη μεχρι να παρουν κανεναν βαθμο να τους εχουν για τα καλα απο κατω κ μετα θα ειναι οι καλυτεροι τους φιλοι κ ας απολκαλουντε υπαξιωματικοι. Ολοι ειναι χρησιμοι. Απο εκει κ περα ο διαλογος δεν εχει κανενα νοημα
η κριτικη ξερεις δεν ειναι κακο να ασκητε ειτε απο πολιτες ειτε απο οπουδηποτε αλλου. Προτερημα ειναι να ξερεις να ακους. Οχι εσυ αλλα ο καθενας. Να ακους την καθε κριτικη. Ειτε αρεσει ειτε οχι. Απο κει και περα οντως ο διαλογος δεν εχει κανενα νοημα οταν σαν επιχειρημα εχει "ωραια αφου ειστε ολοι οι απεξω καλοι κ αυστηροι κριτικοι κ πληρωνετε εσεις τους στρατιωτικους δεν μας δινετε καμια αυξηση γιατι ο μισθος μειωθηκε δραματικα ! " επι αυτης της βασης δεν μπορει να γινει διαλογος επι της ουσιας.

Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Rafale »

evi85 έγραψε:
Su-35 έγραψε:
takis2 έγραψε:Ο στρατος κυριως απο τετοια ατομα στελεχωνεται... Καμενους και το ξερουν ειδικα οσοι πηγαν φανταροι... Αλλα δε πειραζει αυτο. Το θεμα ειναι να δινουν και κατι εδω μεσα οχι μονο φυρα...

Καμενοι ειστε εσεις που πατε για εποπ.

Μια ερωτηση να σου κανω; Ειμαι αποφοιτη ΑΕΙ και σε λίγο τελειωνω το μεταπτυχιακο, εχω αγγλικά και υπολογιστές. Έλα όμως που εγω θέλω να μπώ εποπ γηπιαγωγός (νηπιαγωγός σπούδασα) ειμαι δλδ καμμενη; Δεν νομιζω απλα ο καθενας ειναι υπεθυνος για τις επιλογες τους και ο χαρακτηρισμός ως καμμενους προσβάλλει όλους τους εποπ και όσοι επιωκουν να γινουν...
και ακομα δεν ειδες τιποτα.

Άβαταρ μέλους
evi85
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από evi85 »

Rafale έγραψε:
evi85 έγραψε:
Su-35 έγραψε:
takis2 έγραψε:Ο στρατος κυριως απο τετοια ατομα στελεχωνεται... Καμενους και το ξερουν ειδικα οσοι πηγαν φανταροι... Αλλα δε πειραζει αυτο. Το θεμα ειναι να δινουν και κατι εδω μεσα οχι μονο φυρα...

Μια ερωτηση να σου κανω; Ειμαι αποφοιτη ΑΕΙ και σε λίγο τελειωνω το μεταπτυχιακο, εχω αγγλικά και υπολογιστές. Έλα όμως που εγω θέλω να μπώ εποπ γηπιαγωγός (νηπιαγωγός σπούδασα) ειμαι δλδ καμμενη; Δεν νομιζω απλα ο καθενας ειναι υπεθυνος για τις επιλογες τους και ο χαρακτηρισμός ως καμμενους προσβάλλει όλους τους εποπ και όσοι επιωκουν να γινουν...

τι εννοεισ;
ΟιΤυψειςΣου

Δημοσίευση από ΟιΤυψειςΣου »

Μάθετε να γράφετε πρώτα και μετά αλληλοσπαραχτείτε δημοσίως

όσο για την άλλη που φιλοδοξία της είναι να γίνει εποπ νηπιαγωγός, ουδέν σχόλιο...
alexissak
Λοχαγός
Λοχαγός

SREK έγραψε:
rafale έγραψε:
srek έγραψε:πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται ο οποιοσδηποτε πολιτης να κατακρινει εναν στρατιωτικο θεσμο η' εστω κ να κρινει... Απο αυτα που εχει ακουσει βγαζει συμπερασματα; Για να σοβαρευτουμε λιγο γιατι ειναι γελιος ο διαλογοσ...
και βεβαια εχει δικαιωμα να κρινει και να κατακρινει. Οχι μονο ο πολιτης αλλα και ο καθενας το θεσμο απο τη στιγμη που πληρωνει τα μαλλια της κεφαλης του γι αυτον. Ακριβως γι αυτο γινεται και αυστηρη κριτικη. Επειδη πληρωνει. Οταν οι προκηρυξεις βγαινουν αβερτα κουβερτα και σαν εισητηριο ειναι η ηλικια και το υψος λογικο ειναι να μπανουν οτι ναναι και καθε καρυδιας καρυδι στο θεσμο. Ποιος λοιπον χαλαει το θεσμο; Εμεις που το συζητουμε; Δεν νομιζω. Η εποπ εχουν καταντησει κατωτεροι των οπλιτων απ ολες τις αποψεις και αυτο φαινεται. Απο την αλλη κατανοω οτι αυτο δεν αρεσει στους εποπ και θελουν να θεωρουνται υπξκοι.

ωραια αφου ειστε ολοι οι απεξω καλοι κ αυστηροι κριτικοι κ πληρωνετε εσεις τους στρατιωτικους δεν μας δινετε καμια αυξηση γιατι ο μισθος μειωθηκε δραματικα ! Συγγνωμη ξεχασαμε να σας ρωτησουμε τι απαιτησεις εχει ο στρατος, απο εδω κ περα πριν βγει οποιαδηποτε προκηρυξη θα σας ρωταμε γιατι η γνωμη σας μετραει ! Οσο για τους εποπ κ τα κριτιρια πρσληψης μην ξεχνας οτι προσλαμβανοντε για τις αγγαροδουλιες, για να μειωθει η θητεια κ για να υπαρχει καλυτερη εξειδικευση. Ακομα κ οι ''εκ σχολησ'' που βριζουν τους εποπ δεν καταλαβενουν οτι χωρις αυτους θα ηταν αυτοι οι τελευταιοι της φλογερας, απλα θελει υπομονη μεχρι να παρουν κανεναν βαθμο να τους εχουν για τα καλα απο κατω κ μετα θα ειναι οι καλυτεροι τους φιλοι κ ας απολκαλουντε υπαξιωματικοι. Ολοι ειναι χρησιμοι. Απο εκει κ περα ο διαλογος δεν εχει κανενα νοημα
η κριτικη ξερεις δεν ειναι κακο να ασκητε ειτε απο πολιτες ειτε απο οπουδηποτε αλλου. Προτερημα ειναι να ξερεις να ακους. Οχι εσυ αλλα ο καθενας. Να ακους την καθε κριτικη. Ειτε αρεσει ειτε οχι. Απο κει και περα οντως ο διαλογος δεν εχει κανενα νοημα οταν σαν επιχειρημα εχει "ωραια αφου ειστε ολοι οι απεξω καλοι κ αυστηροι κριτικοι κ πληρωνετε εσεις τους στρατιωτικους δεν μας δινετε καμια αυξηση γιατι ο μισθος μειωθηκε δραματικα ! " επι αυτης της βασης δεν μπορει να γινει διαλογος επι της ουσιας.

ΔΕΧΟΜΑΙ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕ ''ΕΛΛΗΝΑΣ'' ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ. Κ ΤΟ ΤΟΝΖΩ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ Κ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΚΟΜΑ Κ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ. ΕΝΟΗΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΔΙΑΛΟΓΟ ΑΠΛΑ ΤΟΝΙΖΩ ΤΗΝ ΑΣΤΟΧΙΑ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ. ΑΚΟΜΑ ΕΠΙΜΕΝΩ ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ Η' ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ Η' ΑΚΟΜΑ Κ Η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΑΥΞΗΣΗ -ΕΣΥ- ΠΟΥ ΚΡΙΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΩ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΧΑΡΗΣΤΗΣΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΜΟΥ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Κ ΕΣΥ ΑΣΧΟΛΗΣΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΤΟΝ ΕΠΟΠ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ... ΩΡΑΙΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΜΑΣ
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Rafale »

και τα μικρα γραμματα τα βλεπω. δεν χρειαζεται να γραφεις κεφαλαια. αχαχαχ αστειευομαι φυσικα. ΔΕΧΟΜΑΙ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕ ''ΕΛΛΗΝΑΣ'' ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ. Κ ΤΟ ΤΟΝΖΩ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ Κ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΚΟΜΑ Κ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ. τωρα εδω τι να σχολιασω; το οτι μου αφαιρεις το δικαιωμα να εχω αποψη και να σχολιαζω; χμμ η να σχολιασω για το ποσο ελληνας ειναι ο καθενας. αφου μπαινεις σ αυτο το τρυπακι δηλ ποσο ελληνας εισαι απο μενα το παιχνιδι ειναι χαμενο απο χερι. επειτα οι αποψεις σου μου θυμιζουν αλλες εποχες. και θα μεινω εδω.

Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Rafale »

evi85 έγραψε:
Rafale έγραψε:
evi85 έγραψε:
Su-35 έγραψε:

τι εννοεισ;

θα το καταλαβεις οταν με το καλο φορεσεις τη στολη και πας επ. οπ. οχι απλα καμμενη τσουρουφλισμενη θα εισαι. και εσυ θα εισαι 2 φορες γιατι θα λες "μα ειμαι αει" και εκει θα δεις οτι τα πτυχια και τα μεταπτυχιακα που συγχαρητηρια που εχεις εκει δεν θα εχουν αξια εκτος μιας καλης ισως θεσης σε καποιο επιτελειο και αυτο αν το κυνηγησεις βεβαια. και θα περνανε απαρατηρητα. θα δεις οτι θα ερχονται σε δευτερη μοιρα και τη θεση που θα εχεις ως πολιτης δεν θα την εχεις ενστολη επ. οπ.

...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Rafale την Πέμ Σεπ 09, 2010 10:37 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από Greek_Army »

Στον στρατό δεν μετράνε τα πτυχία αλλά οι βαθμοί
alexissak
Λοχαγός
Λοχαγός

ΕΓΩ ΥΠΗΡΕΤΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ Κ ΤΟ ΚΑΝΩ ΜΕ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗ. ΑΠΛΑ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΟΗΜΑ. ΤΟ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΤΟ. ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ ΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΥΤΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ-ΜΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΥΝ. ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ Κ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Κ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΓΑΝΑ. ΕΤΣΙ Κ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ Κ ΝΑ ΤΑ ΚΡΙΝΕΙ ΟΛΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΝ ΟΛΟΙ ΕΤΣΙ Κ ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από Greek_Army »

παιδιά όχι κεφαλαία είναι σαν να "φωνάζετε"Εικόνα ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Πέμ Σεπ 09, 2010 10:48 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
alexissak
Λοχαγός
Λοχαγός

Εκ παραδρομης... γραψε λαθος... ...
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Rafale »

SREK έγραψε:ΕΓΩ ΥΠΗΡΕΤΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ Κ ΤΟ ΚΑΝΩ ΜΕ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗ. ΑΠΛΑ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΟΗΜΑ. ΤΟ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΤΟ. ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ ΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΥΤΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ-ΜΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΥΝ. ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ Κ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Κ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΓΑΝΑ. ΕΤΣΙ Κ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ Κ ΝΑ ΤΑ ΚΡΙΝΕΙ ΟΛΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΝ ΟΛΟΙ ΕΤΣΙ Κ ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

ΔΗΛ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ; ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ. ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΝΟΗΜΑ. ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ. ΟΙ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΤΩΝ ΕΠΟΠ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ; ΕΔΩ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΡΕΙΕΣ ΟΙ ΕΝΣΤΟΛΟΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ; Ε ΒΡΕ ΤΙ ΠΑΘΑΜΕ... ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΑς ΠΕΙ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ. ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΔΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΙ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ. ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΟΥΜΕ ΑΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΕΤΣΙ Εικόνα

Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Rafale »

μετα ειδα το ποστ greek army γραψε λαθος

...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Rafale την Παρ Σεπ 10, 2010 12:52 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
alexissak
Λοχαγός
Λοχαγός

και εγω θα απαντησω λετε οτι θελετε δεν σασ ακουει κανενασ. ειδικα στα θεματα του στρατου υπαρχει ενα αβατο που καλοσ η κακοσ δεν θελετε να το καταλαβετε. υπηρχε κ θα υπαρχει. αλλωστεστε στον στρατο δεν εφαρμοζουν την δημοκρατια αλλα την διασφαλιζουν , κ η διασφαλιση αυτη δεν ειναι καθολου ευκολη κ δεν επιδεχετε σχολιασμουσ αλλα επιδεχετε θυσιεσ. ειναι φανερο κ απο τισ δαπανεσ που γινοντε , τα ατυχηματα , τησ λανθασμενεσ αποφασησ (μειωση θητιασ) τισ οποιεσ περικοπεσ (στισ πτησεισ)! ειδεσ κανενα απο τα μεγαλα κεφαλια των μμε να τα σχολιαζουν ΕΝΤΟΝΑ κ οχι μικροαναφορεσ για τα ματια του κοσμου. κ αναφερω τα μμε γιατι αυτοι συν-κυβερνουν. οποτε υπαρχει το αβατο αυτο κ καλο θα ηταν να μην κρινουμε θεσμουσ γιατι ειναι σαν να κρινουμε τον στρατο-αυτουσ που θισιαζοντε για εμασ κ στερουντε καθημερινα. ΛΙΓΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης