Τι γνώμη έχετε για τους ΕΠΟΠ;

Πληροφορίες για τις προκηρύξεις, τις υπηρεσίες και αρμοδιότητες, τον μισθό, την μονιμοποίηση και την διαδικασία παραίτησης
Κλειδωμένο

Ποιοί πιστεύετε οτι είναι πιο χρήσιμοι στις Ε.Δ της χώρας μας;

Το δημοψήφισμα λήγει την Πέμ Σεπ 20, 2012 7:17 pm

Οι κληρωτοί.
78
15%
Οι ΕΠΟΠ.
416
79%
Και οι δύο.
32
6%

Σύνολο ψήφων: 526

Στρατός και θητεία
Su-35
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 42
Ενδιαφέροντα: Τα πάντα όλα!
Επάγγελμα: Κατάσκοπος των εξωγήινων!
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Su-35 »

Δηλαδη οπoιος ειναι κατα του θεσμου σας ειναι κομπλεξικος ή πιο "αποτυχημενος" απο εσας;

Εμενα παντως μου κανει εντυπωση η λογικη ορισμενων ΕΠΟΠ αλλα δεν εκπλαγουμε διοτι προκειται για λογικη ενος ΕΠΟΠ. Επειδη ειμαι ενας απο αυτους που κατακρινουν τον θεσμο των ΕΠΟΠ θα σου απαντησω εκ μερους ΚΑΙ αυτων! Οταν καποιος κατακρινει τους "αποτυχημενους" ΕΠΟΠ (εσυ εδωσες αυτο τον χαρακτηρισμο στους ΕΠΟΠ ως ανθρωπους, οχι εγω) δεν σημαινει οτι ειναι και ο ιδιος αποτυχημενος. Προσωπικα ειμαι ενας επιτυχημενος ελευθερος επαγγελματιας και φυσικα δεν ειναι αναγκη να δωσω αναφορα σε κανεναν ποιος ειμαι, ουτε να κοιταχτω πρωτα στον καθρεφτη για να κατακρινω τον θεσμο των ΕΠΟΠ. Το ιδιο ισχυει και για τους αξιωματικους που η πλειοψηφια τους ειναι κατα του θεσμου.
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από illy »

Ας κανουν οι αξιωματικοι τοτε αυτα που κανουν οι εποπ, τις σκοπιες κ τα περιπολα κ θαλαμοφυλακες κ λαντζα... Αλλα δεν γινεται ενας λοχαγος τωρα να πεσει τοσο χαμηλα ετσι; Οποτε εχουμε τα εποπακια να κανουν αυτη τη δουλεια, τα δουλικα, γιατι σαν δουλους τους αντιμετωπιζουν... Σου, λες οτι εισαι κατα του θεσμου, μπορεις να μας πεις το γιατι; Θα ηθελα να μαθω τους λογους...

Dum spiro spero
alexissak
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από alexissak »

Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται ο οποιοσδηποτε πολιτης να κατακρινει εναν στρατιωτικο θεσμο η' εστω κ να κρινει... απο αυτα που εχει ακουσει βγαζει συμπερασματα; για να σοβαρευτουμε λιγο γιατι ειναι γελιος ο διαλογοσ...
laios
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από laios »

Su-35 έγραψε:Δηλαδη οπoιος ειναι κατα του θεσμου σας ειναι κομπλεξικος ή πιο "αποτυχημενος" απο εσας;

Εμενα παντως μου κανει εντυπωση η λογικη ορισμενων ΕΠΟΠ αλλα δεν εκπλαγουμε διοτι προκειται για λογικη ενος ΕΠΟΠ. Επειδη ειμαι ενας απο αυτους που κατακρινουν τον θεσμο των ΕΠΟΠ θα σου απαντησω εκ μερους ΚΑΙ αυτων! Οταν καποιος κατακρινει τους "αποτυχημενους" ΕΠΟΠ (εσυ εδωσες αυτο τον χαρακτηρισμο στους ΕΠΟΠ ως ανθρωπους, οχι εγω) δεν σημαινει οτι ειναι και ο ιδιος αποτυχημενος. Προσωπικα ειμαι ενας επιτυχημενος ελευθερος επαγγελματιας και φυσικα δεν ειναι αναγκη να δωσω αναφορα σε κανεναν ποιος ειμαι, ουτε να κοιταχτω πρωτα στον καθρεφτη για να κατακρινω τον θεσμο των ΕΠΟΠ. Το ιδιο ισχυει και για τους αξιωματικους που η πλειοψηφια τους ειναι κατα του θεσμου.
μαλλον δεν καταλαβες πως η λεξη ειναι σε εισαγωγικα δηλαδη το λεω ειρωνικα. Μπραβο σου που εισαι αξιος, πιο αξιος απο μενα. Δεν εχω τιποτα αλλο σε πω. ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος laios την Σάβ Σεπ 04, 2010 3:43 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 12
Επάγγελμα: Possessed Killing Machine

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

illy έγραψε:Ειλικρινα δεν εχω ακουσει απο το στομα σας ενα μπραβο για τους εποπ που ξερετε οτι αυτοι βγαζουν ολοι τη δουλεια
Ημουν Εφεδρος Λοχιας και αυτη τη στιγμη Ειμαι και Στρατιωτικος. Εχω πει και το ξαναλεω ενα μεγαλο μπραβο στους 2 1τη σειρα ΤΤΣ στη Ι'ΜΑΚ, πρωτα για το χαρακτηρα τους και μετα για τη δουλεια που πατανε. Απο κει και περα ειχα προβλημα γιατι απο τη στιγμη που πηρα τις σαρδελες μου ολοι οι κομπεξικοι εποπ δεκανεις (ι εποπ) με κοιταζαν με μισο ματι, και τελικα καταφεραν να με βγαλουν αναφερομενο για τον πιο γελιο λογο που εχω ακουσει: Γιατι βουλωσαν οι ντουζιερες! Λες και τις ειχα χρεωθει εγω! Βγηκα στην αναφορα ειπα το ποιματακι και μετα ειπα οτι ειμαι παραπονουμενος και ζητησα να μου δειξουν στον ΣΚ 20-1 σε ποιο σημειο γραφει σε ποιες περιπτωσεις και τους λογους για τους οποιους ανατρεπεται η αρχαιοτητα μεταξυ ετεροβαθμων και αν δεν μου το εδειχνε ο Λοχαγος θα πηγαινα στον Δοικα. Αποτελεσμα: Μια κατσαδα προς ολους τους εφεδρους, ανεξαρτητου βαθμου για ελλειπη καθαριοτητα και μεριμνα του κτηριου, Εγω εξοδουχος πς με πρωινη απαλαγη κατι που δεν το αντεχε ο λοχος και 5φ στον 1 εποπ για να μαθει τον ΣΚ 20-1. Μετα ολα τα αρχιδ@κια δεν μου ξαναμιλησαν, με αλλαξαν και magna και με εβαλαν σε ενα με ΚΤΣ Επιλοχια που δεν εβγαινε ποτε και τελειωσε το παραμυθακι. Δεν το επαιξα ανωτερος ουτε εξυπνος ποτε σε ΕΠΟΠ. Ηξερα ποια ειναι η θεση μου και ποιες ειναι οι γνωσεις μου, ποτε επρεπε να μιλησω και ποτε να το βουλωσω. Εκαναν τις δουλειες τους εκανα τις αγγαριες μου. Αλλα ολα και ολα να ξερουμε πια ειναι η ιεραρχικη θεση του καθενος στο στρατευμα, και γιατι μπηκατε.

Legion
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 1
Επάγγελμα: XARAKIRI
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Legion »

Μαλλον θα ειναι ΕΠΥ... !
Όποιος ξεχνάει την ιστορία του είναι υποχρεωμένος να την ξαναζήσει. (Σανταγίανα Ισπανός Φιλόσοφος)₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪
Su-35
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Su-35 »

Ελεος με τους κομπλεξικους εποπ.
Su-35
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Su-35 »

Διοτι οι εποπ ειναι κομπλεξικοι...
Δεν ειμαι επυ, ειμαι ελευθερος επαγγελματιας.
Antonis21
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Antonis21 »

Su-35 έγραψε:Διοτι οι εποπ ειναι κομπλεξικοι...

Δηλαδη εσυ τους γνωρισες ολους, και αποφασισες οτι ειναι κομπλεξικοι...
Ωραια, και οι ελευθεροι επαγγελματιες κλεβουν την εφορια. Αυτη ειναι λογικη, οχι μ αλακιες...
...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Antonis21 την Κυρ Σεπ 05, 2010 5:21 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
sakisal
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από sakisal »

Οι εποπ ειναι κομπλεξικοι η' αλλοι με τους εποπ?
sakisal
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από sakisal »

su-35 αφου εισαι ελευθερος επαγγελματιας πως εχεις γνωμη για τους εποπ; Εμεις που δεν ξερουμε την δουλεια σου γιατι δεν ασχολουμαστε με το επαγγελμα σου; Το ποιος ειναι κομπλεξικος το βλεπουμε και το κρινουμε ολοι...
297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 12
Επάγγελμα: Possessed Killing Machine

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

Su-35 έγραψε:Ελεος με τους κομπλεξικους εποπ.

sakisal έγραψε:Οι εποπ ειναι κομπλεξικοι η' αλλοι με τους εποπ;

Μπορει αρκετες φορες να ερχετε σε αντιθεση με την στρατιωτικη ιδιοτητα αλλα παντα στη ζωη μου εφαρμοζω μια αρχη.

Σεβομαι σαν ανθρωπο οποιον με σεβεται σαν ανθρωπο και σεβεται και τον εαυτο του.

Το ιδιο εκανα και στη θητεια μου και στην τωρινη Στρατιωτικη μου καριερα. Παρολα αυτα αν οι σαρδελες μου ηταν λιγο πιο κιτρινες και ειχα 1 οχι 2 καπακια, πολλοι ΕΠΟΠ θα ειχαν Πει καλημερα στον Δοικα για παραβαση του ΣΚ20-1 Κεφ Δ' παρ 6. Αληθεια ξερει κανεις γιατι μιλαω;

laios
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από laios »

297ΙΜΑΚ έγραψε:

sakisal έγραψε:Οι εποπ ειναι κομπλεξικοι η' αλλοι με τους εποπ;

Μπορει αρκετες φορες να ερχετε σε αντιθεση με την στρατιωτικη ιδιοτητα αλλα παντα στη ζωη μου εφαρμοζω μια αρχη.

Σεβομαι σαν ανθρωπο οποιον με σεβεται σαν ανθρωπο και σεβεται και τον εαυτο του.

Το ιδιο εκανα και στη θητεια μου και στην τωρινη Στρατιωτικη μου καριερα. Παρολα αυτα αν οι σαρδελες μου ηταν λιγο πιο κιτρινες και ειχα 1 οχι 2 καπακια, πολλοι ΕΠΟΠ θα ειχαν Πει καλημερα στον Δοικα για παραβαση του ΣΚ20-1 Κεφ Δ' παρ 6. Αληθεια ξερει κανεις γιατι μιλαω;

δηλαδη εισαι ΕΜΘ;
laios
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από laios »

Εξ' ιδίων κρίνεις τα αλλότρια
laios
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από laios »

εξ ιδίων κρίνεις τα αλλότρια ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος laios την Κυρ Σεπ 05, 2010 11:59 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης