Συνυπηρέτηση Επαγγελματιών Οπλιτών (ΕΠΟΠ)
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 6
Συνυπηρέτηση Επαγγελματιών Οπλιτών (ΕΠΟΠ)
Τί γίνεται με την συνυπηρέτηση επ. Οπ με επ. Οπ; Ξέρω ότι τραβάει ο αρχαιότερος πάντα, αλλά στην περίπτωση που δεν υπάρχει αντίστοιχη ειδικότητα στην μονάδα που βρίσκεται ο/η σύζυγος τότε τί γίνεται; Τότε προφανώς τον αρχαιότερο θα τον τραβήξει ο/η σύζυγος εφόσον θα έχει ειδικότητα που υπάρχει παντού... Γνωρίζει κανείς επί του θέματος;
Dum spiro spero
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 2
Συνυπηρέτηση Επαγγελματιών Οπλιτών
εαν δεν υπάρχει στον τόπο εκείνο τοτε τραβάει τον αρχαιότερο
-
- Στρατηγός
Είσαι απολύτως σίγουρη; Εγώ επέλεξα μία ειδικότητα που είναι σε πολύ λίγες μονάδες, ενώ του συντρόφου μου που είναι οδηγός είναι παντού... Αν και αρχαιότερος εκείνος, σίγουρα θα μπορώ να τον τραβήξω και εγώ ή αναγκαστικά θα με τραβήξει εκείνος στον τόπο του κ θα με βάλουν σε πόστο άσχετο με την ειδικότητα μου;funepop έγραψε: εαν δεν υπάρχει στον τόπο εκείνο τοτε τραβάει τον αρχαιότερο

-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Αυτα γινονται στο κεντρο εαν περασεις με την ειδικοτητα που επελεξες οπου σε στειλουν εσενα εκεί θα έρθει και αυτος θελει δεν θελει. Αυτο συνεβη σε ενα γνωστο μου ζευγαρι
-
- Στρατηγός
Να ρωτησω εγω το εξης... Λετε οτι ο αρχαιοτερος τραβαει... Αν πχ ο /η συζυγος εχει ειδικοτητα που δεν ειναι στον τοπο του/της συζυγου πχ. Η αεροπροια εχει λιγες βασεις, αν η ειδικοτητα της/του ειναι σε λιγες βασεις τοτε τι γινεται; Λογικα δεν θα τραβηξει τον αρχαιοτερο; Πως θα παει στον τοπο του αρχαιοτερου αν πχ δεν εχει αεροπορικη βαση?
Dum spiro spero
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 1
ο αρχαιοτερος "τραβαει" τον νεοτερο. Υπαρχουν ομως και οι υπηρεσιακες αναγκες.illy έγραψε:Να ρωτησω εγω το εξης... Λετε οτι ο αρχαιοτερος τραβαει... Αν πχ ο /η συζυγος εχει ειδικοτητα που δεν ειναι στον τοπο του/της συζυγου πχ. Η αεροπροια εχει λιγες βασεις, αν η ειδικοτητα της/του ειναι σε λιγες βασεις τοτε τι γινεται; Λογικα δεν θα τραβηξει τον αρχαιοτερο; Πως θα παει στον τοπο του αρχαιοτερου αν πχ δεν εχει αεροπορικη βαση;
-
- Στρατηγός
Ναι το ξερω αλλα τι συμβαινει οταν δεν υπαρχει αεροπορικη βαση παντου; Που θα παει ο/η συζυγος?
Dum spiro spero
-
- Στρατηγός
illy έγραψε:Ναι το ξερω αλλα τι συμβαινει οταν δεν υπαρχει αεροπορικη βαση παντου; Που θα παει ο/η συζυγος;
στην ποιο κοντινή
-
- Στρατηγός
Λογικά όχι
-
- Στρατηγός
Στη δουλεια που ημουν ηταν μια κοπελα που ειχε αντρα στρατιωτικο κ ζητησε μεταθεση στον τοπο που ειναι ο αντρας της κ μου εδειξε τον νομο που υποχρεουνται να κανουν την συνυπηρετηση οπωσδηποτε... Αλλα τελικα απ'οτι βλεπω μονο τους νομους δεν τηρουν
... ...
... ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος illy την Σάβ Σεπ 04, 2010 2:36 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Dum spiro spero
illy έγραψε:Στη δουλεια που ημουν ηταν μια κοπελα που ειχε αντρα στρατιωτικο κ ζητησε μεταθεση στον τοπο που ειναι ο αντρας της κ μου εδειξε τον νομο που υποχρεουνται να κανουν την συνυπηρετηση οπωσδηποτε... Αλλα τελικα απ'οτι βλεπω μονο τους νομους δεν τηρουν
...
δεν το κυνηγησε οσο επρεπε. Η αν ηταν συμβασιουχος η Ν. Π. Δ. Δ. Δεν ξερω εαν διεπονται απο αλλους κανονισμους.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 1
Ο στρατός πάντως ''τραβάει'' την αστυνομια και η συνεχεια είναι λιμενικο και πυροσβεστική με τη σειρά που τα ανέφερα.
policeman έγραψε:Ο στρατός πάντως ''τραβάει'' την αστυνομια και η συνεχεια είναι λιμενικο και πυροσβεστική με τη σειρά που τα ανέφερα.
σωστος. Κ οι λογοι που γινεται αυτο ειναι γνωστοι.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες