ΕΠΟΠ στο Σώμα Υλικού Πολέμου
γεια σας παιδια... Θελω να ρωτησω κατι, μιας κ δηλωσα ειδικοτητα υλικου πολέμου... Η ειδικοτητα ειναι Ι1-Ι2... Ισχυει κατι τετοιο; Οτι αν δηλαδη σε βγάλουν Ι2 σε δέχονται; Κ ΣΕ ποιες περιπτωσεις ωγαινει κανεις Ι2; Ευχαριστω πολυ
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 5
Και εγώ υλικού πολέμου δήλωσα. Και Ι2 να σε βγάλουν απ' όσο ξέρω δεν σε κόβουν, δεν είμαι σίγουρη αλλά Ι2 νομίζω σε βγάζει ο οφθαλμίατρος. Καλή επιτυχία!! 

τι ειδικοτητα στο υλικου πολεμου;
-
- Στρατιώτης
Γαζωτής - ενδυμάτων -υποδημάτων στρατιωτικού εργοστασίου. Απ' ότι μου έχουν πει είναι καλά. Εσύ;
το ιδιο ακριβως... γιατι μοθ ειπαν οτι ειναι καλα.. καλη επιτυχια κ σε σενα... εμαθες τιποτα; ξερεις μηπως για τον αριθμο πρωτοκολλου;
-
- Στρατιώτης
Ευχαριστώ!!! Την άλλη Πέμπτη βγαίνει το πρόγραμμα για την συνέντευξη. τί εννοείς με τον αριθμό πρωτοκόλλου; έχεις μάθει τί ρωτάνε στην συνέντευξη;
μπα... οχι... δεν ξερω... πρωτη φορα δινω... λες να δηλωσαν πολλοι την ειδικοτητα μασ; ... μια ποθ εχει κ πολλες θεσεις!!! 

-
- Στρατιώτης
Βασικά είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Άν έχεις μέσον είναι καλά, αν πας έτσι πρέπει να έχεις φοβερή τύχη.ina1 έγραψε:μπα... οχι... δεν ξερω... πρωτη φορα δινω... λες να δηλωσαν πολλοι την ειδικοτητα μασ; ... μια ποθ εχει κ πολλες θεσεις!!!
παντα ηταν ετσι... αλλα εχουν γινει πολυ δυσκολα τα πραγματα... ειδικα τα αθληματα
-
- Στρατιώτης
Στην προηγούμενη προκήρυξη, μόνο τα 1000μ δώσανε τίποτα άλλο και ας έγραφε η προκήρυξη και τις άλλες δοκιμασίες. Εύχομαι να γίνει το ίδιο και φέτος.
Σας υπενθυμίζω ότι υπάρχουνμεγάλες συζητήσεις για τα αθλήματα και τη συνέντευξη που μπορείτε να παρακολουθήσετε.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 1
ΝΑΝΑ έγραψε:
Στην προηγούμενη προκήρυξη, μόνο τα 1000μ δώσανε τίποτα άλλο και ας έγραφε η προκήρυξη και τις άλλες δοκιμασίες. Εύχομαι να γίνει το ίδιο και φέτος.
απο οσο ξερω δωσααν ολα τα αθληματα εκτος απο τα κανιστρα και τις καμψεις που μπηκαν φετος
τουλαχιστον στη θεσσαλονικη δοθηκαν ολα τα αθληματα κανονικα...
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 1
Ακριβώς όπως τα λέει το παλικάρι είναι... Ο σύντροφος μου τα έδωσε όλα πέρυσι... Φέτος πρόσθεσαν τα άλλα δύο αθλήματα καθαρά για να κόψουν γυναίκες!!! Έτσι όπως το πάνε του χρόνου θα έχουν ίδια αθλήματα ε. δ και όπλα-σώματαzzzzzz έγραψε:ΝΑΝΑ έγραψε:
απο οσο ξερω δωσααν ολα τα αθληματα εκτος απο τα κανιστρα και τις καμψεις που μπηκαν φετος
τουλαχιστον στη θεσσαλονικη δοθηκαν ολα τα αθληματα κανονικα...
Υπάρχουν άλλες συζητήσεις για τα αθλήματα με πολλές πληροφορίες.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες