Πόσο εμπιστεύεστε την Ελληνική Αστυνομία (2010);

Συζητήσεις για την Αστυνομία και τις ειδικές μονάδες αυτής (ΕΚΑΜ, ΟΠΚΕ, ΔΡΑΣΗ, ΔΙΑΣ, ΜΑΤ κλπ), την εκπαίδευση και τη ζωή στις σχολές

ΠΟΣΟ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Το δημοψήφισμα λήγει την Τρί Σεπ 20, 2016 10:12 pm

ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ
31
14%
ΕΙΜΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ
14
6%
ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ
59
26%
ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ
120
54%

Σύνολο ψήφων: 224

Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
asimike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από asimike »

SREK έγραψε:εχω την υποψια οτι η ψηφοφορια δεν ειναι αδιαβλητη. Καποιος-καποιοι εχουν ψηφισει πανω απο μια φορα, μαλιστα αρνητικα. Παντως δεν πτωουμαστε ποτε!
Δν μπορεις να ψηφισεις παραπανω απο μια φορα...
ΕΛΛΑΣ
alexissak
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από alexissak »

Μπορεις αν μπαινεις ως ανωνυμο μελος. δοκιμασε το κ ριξε καμια ψηφο.
Άβαταρ μέλους
asimike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από asimike »

SREK έγραψε:Μπορεις αν μπαινεις ως ανωνυμο μελος. Δοκιμασε το κ ριξε καμια ψηφο.
μπα! Και παλι δν γινεται! Μπορεις να μου πεις τι ψηφισες εσυ;
ΕΛΛΑΣ
Su-35
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 3
Ενδιαφέροντα: Τα πάντα όλα!
Επάγγελμα: Κατάσκοπος των εξωγήινων!
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Su-35 »

asimike έγραψε:Δν μπορεις να ψηφισεις παραπανω απο μια φορα...

Δυστυχως τα αποτελεσματα των ψηφοφοριων ειναι ευκολως αλλοιωσιμα. Καποιοι μπορουν να βαλουν οσες ψηφους θελουν.
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Rafale »

πως να εχω εμπιστοσυνη στην ελ. ασ. οταν το μεγαλυτερο μερος της ειναι διεφθαρμενο; οταν κινειται μεταξυ προστασιας μαγαζιων και διακινηση ναρκαωτικων και μπραβων της νυχτας; δεν μου φτανει να δω τη στολη για να ησυχασω οταν ξερω τα παραπανω. και βεβαια δεν ειναι ολοι διεφθαρμενοι και ολοι δεν κανουν σκοτεινες και υπογειες δουλειες. αλλα θα μου πειτε ο πολιτης τα ξεχναει ολα αυτα οταν βρεθει ο ιδιος σε μια αναγκη.

supermario
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από supermario »

Rafale έγραψε:πως να εχω εμπιστοσυνη στην ελ. ασ. οταν το μεγαλυτερο μερος της ειναι διεφθαρμενο; οταν κινειται μεταξυ προστασιας μαγαζιων και διακινηση ναρκαωτικων και μπραβων της νυχτας; δεν μου φτανει να δω τη στολη για να ησυχασω οταν ξερω τα παραπανω. και βεβαια δεν ειναι ολοι διεφθαρμενοι και ολοι δεν κανουν σκοτεινες και υπογειες δουλειες. αλλα θα μου πειτε ο πολιτης τα ξεχναει ολα αυτα οταν βρεθει ο ιδιος σε μια αναγκη.

Αμα ομως μπει κανενας σπιτι σου το πρωτο που θα κανεις θα ειναι να καλεσεισ το 100Εικόνα... οποτε μη λεσ οτι το μεγαλυτερο μερος της ειναι διεφθαρμενο..
Το μεγαλύτερο πρόβλημα τησ Ελλάδας είναι ότι είναι γεμάτη από εμάσ τουσ Έλληνεσ...
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Rafale »

ε ναι αυτο ειπα. σε μια δυσκολη στιγμη ο πολιτης αυτα τα ξεχναει. αλλα οταν ερθει το 100 λεω παναγιτσα μου να ρθει κανενας σωστος.
Su-35
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 3
Ενδιαφέροντα: Τα πάντα όλα!
Επάγγελμα: Κατάσκοπος των εξωγήινων!
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Su-35 »

Rafale έγραψε:ε ναι αυτο ειπα. Σε μια δυσκολη στιγμη ο πολιτης αυτα τα ξεχναει. Αλλα οταν ερθει το 100 λεω παναγιτσα μου να ρθει κανενας σωστος.

Οκ, τοτε μην παρεις το 100! Παρε το 11880.Εικόνα
supermario
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από supermario »

Rafale έγραψε:ε ναι αυτο ειπα. σε μια δυσκολη στιγμη ο πολιτης αυτα τα ξεχναει. αλλα οταν ερθει το 100 λεω παναγιτσα μου να ρθει κανενας σωστος.

Αυτα που λες ομωσ περι προστασια και μπραβων δεν νομιζω να ισχυουν... ελαχιστοι μπαινουν σε τετοια κυκλωματα.. και οσουσ απο αυτουσ τσακωνουν τουσ διωχνουν απο το σωμα.. ποιοσ βαθμοφοροσ αστυνομος(γιατι μονο βαθμοφοροι χρειαζονται για αυτεσ τισ δουλειεσ και οχι απλοι αστυφυλακες) θα διακινδυνευσει τη θεση του με τετοιο τροπο; οσο για τα ναρκωτικα παντου κυκλοφορουν.. κοιτα ξε δεν στο λεω ψεμματα αλλα οσεσ φορσ εχω παει σε τμημα με εξυπηρετησαν μια χαρα.. και μια φορα που κατι τυποι μας την ειχανε κολλησει στο δρομο, μεσα σε 3 λεπτα ηρθε περιπολικο τησ ασφαλειασ, μπηκα μεσα και τουσ ψαχναμε στην περιοχη...
Το μεγαλύτερο πρόβλημα τησ Ελλάδας είναι ότι είναι γεμάτη από εμάσ τουσ Έλληνεσ...
Pagan Altar
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Pagan Altar »

Su-35 έγραψε:
Rafale έγραψε:ε ναι αυτο ειπα. Σε μια δυσκολη στιγμη ο πολιτης αυτα τα ξεχναει. Αλλα οταν ερθει το 100 λεω παναγιτσα μου να ρθει κανενας σωστος.

Οκ, τοτε μην παρεις το 100! Παρε το 11880.Εικόνα

ΕικόναΕικόναΕικόνα

Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από yandr »

SREK έγραψε:Μπορεις αν μπαινεις ως ανωνυμο μελος. δοκιμασε το κ ριξε καμια ψηφο.

Κάποιος(οι) έχουν βρει τρόπο να κάνουν βλακείες με την ψηφοφορία, οπότε περισσότερη σημασία έχουν τα μηνύματα και όχι οι ψήφοι.
alexissak
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από alexissak »

asimike έγραψε:
SREK έγραψε:Μπορεις αν μπαινεις ως ανωνυμο μελος. Δοκιμασε το κ ριξε καμια ψηφο.
Εγω ειμαι ευχαρηστημενος απο το εργο μας ! Στις περισσοτερες περιπτωσεις ευθηνετε το δικαστικο συστημα κ γενικοτερα η δικαιωσυνη. Το χαμηλοβαθμο προσωπικο πραγματικα υπερβαλει εαυτο κ απλα περιμενουμε ολοι να ''καθαρισουμε'' απο τους αξ/κους που μπηκαν προ του 1990 , ακομα καλυτερα μετα το 1995 που μπηκαν με παλελληνιες. Αν σκεφτεις ομως οτι οι ανωτατοι αξ/κοι (αντιστρατηγοι) που διοικουν τωρα μπηκαν προ του 1979 καταλαβαινεισ.. Τελος οι επιστημονικες μεθοθοι που χρεισιμοποιει η αστυνομια ηταν επιστημονικης φαντασιας για τους προ 20 ετιας αστ/κους. Βασικα θα επρεπε να βαλω κ αλλη επιλογη ''ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ''
Άβαταρ μέλους
asimike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από asimike »

SREK έγραψε:
asimike έγραψε:
Εγω ειμαι ευχαρηστημενος απο το εργο μας ! Στις περισσοτερες περιπτωσεις ευθηνετε το δικαστικο συστημα κ γενικοτερα η δικαιωσυνη. Το χαμηλοβαθμο προσωπικο πραγματικα υπερβαλει εαυτο κ απλα περιμενουμε ολοι να ''καθαρισουμε'' απο τους αξ/κους που μπηκαν προ του 1990 , ακομα καλυτερα μετα το 1995 που μπηκαν με παλελληνιες. Αν σκεφτεις ομως οτι οι ανωτατοι αξ/κοι (αντιστρατηγοι) που διοικουν τωρα μπηκαν προ του 1979 καταλαβαινεισ.. Τελος οι επιστημονικες μεθοθοι που χρεισιμοποιει η αστυνομια ηταν επιστημονικης φαντασιας για τους προ 20 ετιας αστ/κους. Βασικα θα επρεπε να βαλω κ αλλη επιλογη ''ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ''
ετσι ειναι φιλε αστα να πανε... οταν εσυ τους πιανεις και μετα τους βλεπεις παλι εξω; τι λες; αστους σιγα μν τους ξαναπιασω!! τσαμπα δικογραφιες και χαρτουρα...
ΕΛΛΑΣ
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Rafale »

Παντως Η κων/να κουνεβα πρεπει να την εμπιστευοταν πολυ αφου απο το 2008 ειχε κατ οικον φρουρηση. Που Βεβαια εδω και μια βδομαδα σταματησε. Ε καιρος δεν ηταν; Λιγο ασχετο με το θεμα αλλα δεν πειραζει.
Άβαταρ μέλους
asimike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από asimike »

Τι θες να πεις με αυτο; Για την κουνεβα εννοω
ΕΛΛΑΣ
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση