Τι αξια εχει;

Επισόδεια κατασκοπείας, οι αλλαγές στην οργάνωση του στρατού και την θητεία, ατυχήματα, κλοπές υλικού και θέματα επικαιρότητας
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 1

Τι αξια εχει;

Δημοσίευση από Greek_Army »

Όσοι επιλέγουνε να μπούνε επαγγελματικά στον στρατό είναι υποχρεωμένοι να γνωρίζουνε τι συνθήκες θα συναντήσουνε πριν καν μπούνε ώστε να μην υπάρχουνε όλα αυτά τα προβλήματα.
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 6

Τι αξια εχει;

Δημοσίευση από yandr »

kampf έγραψε:Ο στρατος μονο καταναλωνει και δεν παραγει τιποτα. Απο κει και περα...
Κατά την ίδια λογική το ίδιο συμβαίνει με την αστυνομία, την πυροσβεστική, το λιμενικό, το ΕΚΑΒ κλπ.

Όλα τα σώματα ασφαλείας και μεγάλο μέρος των δημοσίων υπηρεσιών γενικότερα χρησιμοποιείται όταν υπάρχει ανάγκη.

Ο στρατός εξυπηρετεί έναν πολύ συγκεκριμένο σκοπό, που είναι η άμυνας της χώρας και η προάσπιση των εθνικών συμφερόντων. Το αν έχει επιτύχει ή όχι στο έργο του είναι άλλο θέμα, αλλά πάντως η αναγκαιότητα είναι προς το παρόν αδιαμφισβήτητη.

Άβαταρ μέλους
kampf
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 3

Τι αξια εχει;

Δημοσίευση από kampf »

Η αστυνομια υποτιθεται οτι δρα καθε μερα. Η πυροσβεστικη καθε καλοκαιρι σκιζεται.(στην Ηλεια ποσοι καηκαν;67; )
το ΕΚΑΒ μαζευει τραυματιες καθε μερα. Ο στρατος απτο 1940 με μια μικρη εμπλοκη (κυπρος) μεχρι σημερα δεν εχει δραστηριοτητα. Η προασπιση των εθνικων συμφεροντων φιλε δεν εξαρταται μονο απτο στρατο αλλα και απτο χερι που θα κουνησει τα νηματα. Και οταν αυτο το χερι αντι να κουναει νηματα παιρνει κατω απτο τραπεζι δις ευρω/δολλαρια εδω και δεκαετιες και σε καθε προκληση των απεναντι στηνουμε κωλο και στελνουμε διαβηματα τι να τον κανουμε τετοιο στρατο. Θα προτιμουσα μια πανισχυρη οικονομια παρα εναν στρατο κηφηνων καριεριστων.
"Αδελφοί, εν τη κρισίμω ταύτη περιστάσει μόνον ένδοξον θάνατον πρέπει να ευχόμεθα" Γ. Ολύμπιος
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης

Τι αξια εχει;

Δημοσίευση από yandr »

kampf έγραψε:Θα προτιμουσα μια πανισχυρη οικονομια παρα εναν στρατο κηφηνων καριεριστων.
Δεν είναι θέμα τι προτιμάς, αλλά τι μπορείς να έχεις.

Η πανίσχυρη οικονομία ΔΕΝ είναι μέσα στις επιλογές σου για τα επόμενα 200 χρόνια.

Μία νοικοκυρεμένη οικονομία και ένας οργανωμένο στρατός για να προασπίσει τα συμφέροντά σου είναι το καλύτερο μίγμα στο οποίο μπορείς να ελπίζεις (να ελπίζουμε δηλαδή).

Όταν καταστραφεί ο σκληρός δίσκος θα διαπιστώσεις την αξία του backup, αλλά τότε θα είναι αργά.

Antonis21
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 4

Τι αξια εχει;

Δημοσίευση από Antonis21 »

Αγαπητοι συνομιλητες, εγω καταταχθηκα στον Στρατο επαγγελματικα, οταν ειμουν 19 χρονων. Ας ερθει να μου πει ο οποιοσδηποτε απο εδω μεσα, οτι στα 19 μου επρεπε να γνωριζω την σαπιλα που εχει ο Στρατος, και πως καθε αλητης τον εχει για βυζι να βυζαινει και να κανει την δουλεια του. Σαν παιδι που ημουν, μπηκα με τις καλυτερες ιδεες και εντυπωσεις, απο αυτα που ηξερα απο τα βιβλια που διαβασα και απο το αισθημα που ειχα οταν εβλεπα τις παρελασεις. Μπηκα με ορεξη να υπηρετησω το χωμα που πατουσα και το καθε ζωο εκει μεσα προσπαθουσε πρακτικα να με χαντακωσει, με το να γινονται ολα συμφεροντολογικα για συγκεκριμενα ατομα. Με μονιμη προσπαθεια καταφεραν να με κανουν να καταλαβω οτι με καθε δικαιη προσπαθεια αντιδρασης στη σαπιλα του συστηματος, ειναι ευκολο για αυτους να με τυλιξουν σε μια κολλα χαρτι και να με στιγματισουν για ολη την θητεια μου.#@^&@! ΤΟΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ, ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΤΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΕΠΟΠΤΗΣ ΣΤΗ ΦΡΟΥΡΑ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΥΠΟΣΤΑΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΡΘΕΙ Η ΣΗΜΑΙΑ;
Το ξερετε οτι οι περισσοτεροι συναδελφοι την ωρα επαρσης το πρωι την βλεπουν σαν αγγαρεια και τρεχουν να κρυφτουν γιατι ντρεπονται να σταθουν προσοχη και να χαιρετησουν;

Το οτι ειναι σιγουρη δουλεια, ειναι αληθεια, και εχει μεγαλη αξια τωρα που τα πραγματα ειναι σφιχτα εξω. Το οτι πληρωνει καλα, αυτο ειναι σχετικο. Δεν νομιζω να θελουν πολλοι την ειδικοτητα μου για τα χρηματα που παιρνω. Στα πρατηρια σιγα τις εκπτωσεις που εχει, ΚΑΠΟΤΕ ειχαν καλες τιμες τα πρατηρια.
Θα μπορουσα να φυγω, ακομη και τωρα ειναι η αληθεια, αλλα εκτος του οτι δεν το παιρνω αποφαση γιατι οικονομικα ειναι ακομη καλα σε σχεση με εξω, ενας αρκετα σημαντικος λογος ειναι οτι με το να φυγω, μεσα μου θα ξερω οτι εχασα, οτι με νικησε το συστημα αυτων των αχρηστων καραβαναδων... Και ξερω οτι θα νοσταλγησω το εθνοσημο, και δεν θα εχει μετα πισογυρισμα...
...
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Τι αξια εχει;

Δημοσίευση από dimitris mak »

Αυτοι που φερονται αθλια στους συναδελφους τους ειναι αυτοι που στα 17-18 τους μπηκαν μεσο πανελληνιων σε καποια στρατιωτικη σχολη για να βολευτουν! Αυτο ειναι το κακο της υποθεσης! Μπαινει η καθε σαβουρα μεσα, της δεινουν θεσεις και κανει οτι θελει... ! Οσο για το επαγκελμα του στρατιωτικου επιλογη ειναι του καθενος να το κανει... Δεν χρειαζεται να κλαψουριζουμε οπως ειπε και ο γιαρντ... ...
Καραϊσκάκης
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Τι αξια εχει;

Δημοσίευση από Καραϊσκάκης »

Να καταθέσω και εγώ την άποψη μου. Έχω εκπληρώσει την θητεία μου στον Στρατό στις Ειδικές Δυνάμεις και έχω μετατεθεί χωρίς βύσμα σε 4 μονάδες Καταδρομών. Έχω σχηματίσει μία συνολική εικόνα περί το ποιόν των Αξιωματικών εν έτη 2011 πλέον. Για 'μένα πραγματικοί Έλληνες αξ/κοί ήταν αυτοί του 1967 όταν έβλεπαν πως το πολιτικό σύστημα οδηγούσε σε κατασπαραγμό του Έθνους μας, έπραξαν όπως υποχρεούταν για να προφυλάξουν την πατρίδα μας και έκαναν πραξικόπημα διαολοστέλνοντας τους Καραμανλήδες και Παπανδρέους στην εξορία... Το 85% των σημερινών αξ/κών είναι σκέτοι δημόσιοι υπάλληλοι, συνένοχοι στην εθνοπροδοσία των πολιτικάντηδων. Εάν φορούσαν παντελόνια και ένοιωθαν το εθνόσημο, θα έπραταν το ίδιο όπως ο Μεταξάς και ο Παπαδόπουλος. Αλλά έχουν βολευτεί με μία μόνιμη θέση, επιδόματα, απαλλαγές, μισθούς κλπ και δεν τους νοιάζει τίποτα. Κάθε ημέρα η χώρα μας πουλιέται και οπισθοδρομεί απ'τους πολιτικάντηδες και απ'την άλλη μεριά οι "προστάτες" του Έθνους μας πηγαίνουν με δωρεάν μεταφορές στα διάφορα στρατόπεδα απλά και μόνο για να σκάει το ημερομίσθιο
nikopaok4
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Τι αξια εχει;

Δημοσίευση από nikopaok4 »

Καραϊσκάκης έγραψε: Για 'μένα πραγματικοί Έλληνες αξ/κοί ήταν αυτοί του 1967 όταν έβλεπαν πως το πολιτικό σύστημα οδηγούσε σε κατασπαραγμό του Έθνους μας, έπραξαν όπως υποχρεούταν για να προφυλάξουν την πατρίδα μας και έκαναν πραξικόπημα διαολοστέλνοντας τους Καραμανλήδες και Παπανδρέους στην εξορία... Το 85% των σημερινών αξ/κών είναι σκέτοι δημόσιοι υπάλληλοι, συνένοχοι στην εθνοπροδοσία των πολιτικάντηδων. Εάν φορούσαν παντελόνια και ένοιωθαν το εθνόσημο, θα έπραταν το ίδιο όπως ο Μεταξάς και ο Παπαδόπουλος.
μαλιστα... Φιλε να σε ρωτησω, την παλευεις; Με την σβαστικα πανω απο το κεφαλι σου κοιμασε;

ωραια ολοι ειμαστε τρελαμενοι με την σημερινη κατασταση, αλλα μη μου λες για παπαδοπουλους πατριωτες που πουλησαν την κυπρο για μια δικτακτορια του κολου, τσιρακια του κισσινγκερ ηταν και αυτοι, δες κατι αποψεις 2011... Παρακαλανε για χουντα θα τρελαθουμε εντελως.

Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης

Τι αξια εχει;

Δημοσίευση από yandr »

Εικόνα

Και να προσθέσω ότι η παρακίνηση προς κατάλυση του δημοκρατικού πολιτεύματος τιμωρείται με διαγραφή από του φόρουμ.

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης