Απόλυση νωρίτερα για 2010Α ΕΣΣΟ; (310)
Από νέα πληροφορία, κατά 90% η απόλυση της 310 θα γίνει την 1/11/2010 και σήματα στις εκάστοτε μονάδες θα σταλούν ως 10/10. Ελπίζω να αληθεύει, να ησυχάζει κ η σειρά με το τί θα γίνει.
Απο πιό νέες πληροφορίες, η 310 μάλλον θα απολυθεί 10/10
ΡΕ ΚΟΦΤΕ ΤΗΝ ΑΡΒΥΛΑΑΑ
ΡΕ ΚΟΦΤΕ ΤΗΝ ΑΡΒΥΛΑΑΑ
Επειδή έχει γεμίσει με troll που γράφουν αυτά που θέλουν να ισχύουν, δείτε πώς έχουν τα πράγματα
1. Σήμα στο ΚΕΠΙΧ του ΓΕΣ δεν έχει έρθει.
2. Στα στρατολογικά γραφεία και στα Πρώτα Γραφεία ήρθε σήμα ώστε οι εκάστοτε υπεύθυνοι να ζητήσουν
Από τους στρατιώτες να δηλώσουν τον νομό στον οποίο ψηφίζουν.
Σε περίπτωση που είναι εκτός αττικής, θα δοθεί άδεια κάποιων ημερών ανάλογα την απόσταση.
Τώρα, αυτό κατ' επέκταση σημαίνει ότι για όσους και μόνο όσους θα πάρουν 2/3 μέρες άδεια, θα τους δοθεί
Δικαιολογητικό ώστε να παραλάβουν το χαρτί απόλυσης από τον τόπο που ψηφίζουν.
Τα υπόλοιπα περί 1/11 και κουραφέξαλα δεν ισχύουν 100%.
Δεν έχει έρθει σήμα. Επαναλαμβάνω.
Έγκυρες πληροφορίες από το Πεντάγωνο.
1. Σήμα στο ΚΕΠΙΧ του ΓΕΣ δεν έχει έρθει.
2. Στα στρατολογικά γραφεία και στα Πρώτα Γραφεία ήρθε σήμα ώστε οι εκάστοτε υπεύθυνοι να ζητήσουν
Από τους στρατιώτες να δηλώσουν τον νομό στον οποίο ψηφίζουν.
Σε περίπτωση που είναι εκτός αττικής, θα δοθεί άδεια κάποιων ημερών ανάλογα την απόσταση.
Τώρα, αυτό κατ' επέκταση σημαίνει ότι για όσους και μόνο όσους θα πάρουν 2/3 μέρες άδεια, θα τους δοθεί
Δικαιολογητικό ώστε να παραλάβουν το χαρτί απόλυσης από τον τόπο που ψηφίζουν.
Τα υπόλοιπα περί 1/11 και κουραφέξαλα δεν ισχύουν 100%.
Δεν έχει έρθει σήμα. Επαναλαμβάνω.
Έγκυρες πληροφορίες από το Πεντάγωνο.
Καλησπερα.
Ανθρωπος που τον εμπιστευομαι πολυ και που μεχρι τωρα οτι μου εχει πει δεν εχει πεσει εξω μου ειπε πως η αποφαση για την 310 να απολυθει 10 μερες νωριτερα ειναι τελειωμενη απλα δεν ειναι ακομα ανακοινωσημη.
Και τελος φιλος μου που ειναι στο ναυτικο και τελειωνε 9 νοεμβριου, τους ενημερωσαν οτι θα απολυθουν 10 μερες νωριτερα λογω εκλογων.
γραφτηκα μονο και μονο για να σας ενημερωσω και να σταματησει επιτελους η ραδιοαρβυλα.
οποιος δεν πιστευει υπομονη λιγες μερες μεχρι να ανακοινωθει και επισημα
Ανθρωπος που τον εμπιστευομαι πολυ και που μεχρι τωρα οτι μου εχει πει δεν εχει πεσει εξω μου ειπε πως η αποφαση για την 310 να απολυθει 10 μερες νωριτερα ειναι τελειωμενη απλα δεν ειναι ακομα ανακοινωσημη.
Και τελος φιλος μου που ειναι στο ναυτικο και τελειωνε 9 νοεμβριου, τους ενημερωσαν οτι θα απολυθουν 10 μερες νωριτερα λογω εκλογων.
γραφτηκα μονο και μονο για να σας ενημερωσω και να σταματησει επιτελους η ραδιοαρβυλα.
οποιος δεν πιστευει υπομονη λιγες μερες μεχρι να ανακοινωθει και επισημα
Το θέμα είναι ότι ΑΝ γίνει απόλυση νωρίτερα, θα ήταν προβληματικό το να γίνει την ίδια μέρα για όλους... Πάντως στη δική μου μονάδα ζήτησαν από όσους πήραν άδειες απολύσεως να γυρίσουν ως τις 2/11 το αργότερο... Αν είναι να ανακοινωθεί κάτι, πιστεύω θα γίνει αυτή τη βδομάδα.
Ανακοινωθηκε μου ειπαν σημερα στον αυλωνα αττικης.
Τι ακριβως ανακοινωθηκε για 1 του μηνος ή 4-5;
Επειδή με ρωτάει ο γιος μου από το στρατόπεδο, να ψάξω μήπως υπάρχει κάτι έγκυρο στο ιντερνετ για την απόλυσή του (Α ΕΣΣΟ 2010) διάβασα τα "διάφορα" που ο καθένας σας γράφει εδώ μέσα... Και θέλω να συγχαρώ κάποιους για τη "φαντασία" τους, γιατί δεν μπορεί άλλος να λέει "είδα το σήμα" κι άλλος "δεν ήρθε κανένα σήμα" - ο μόνος που μου φάνηκε αξιόπιστος είσαι εσύ... Ελπίζω να ξέρεις τι λες και να ξέρεις ότι είναι αλήθεια... Ευχαριστώ!
Ακουγεται και λογικο γιατι δεν γινεται ο αλλος να απολυεται 8 η 9 του νοεμβριου και να δωσουν αδεια για εκλογες και να επιστρεψουν τα παιδια για μια μερα μονο για να παρουν το λελεδοχαρτο. Οποτε ετσι θα γινει και λογικα να το δει κανεις...
-
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
Σήμερα ήρθε το σήμα στην μονάδα μου...04/11 η απόλυση για όλουσ... ΤΕΛΟΣ... Καλοί Πολίτες...
Πως γινεται σε μερικες μοναδες να εχει ερθει και σε μερικες οχι; Καποιοι να εχουν δει σημα και καποιοι να μην εχουν ιδεα και μαλιστα σε βυσματικες θεσεις "ΓΕΣ" κλπ; Εδω στην κω που ειμαι ακομα τιποτα επισημο κανενα απολυτως σημα...
Φιλε nikolakis22 ποια ειναι η μονάδα σου; Εισαι σιγουρος φιλε ή εισαι 8μηνο και κανεις χαβαλε;
Εγω πιστευω παντως πως, οπως και η 4ημερη τιμητικη αδεια που πηραμε το καλοκαιρι απο το ΓΕΣ, αρχικα ξεκινησε σαν ραδιο αρβυλα αλλα τελικα ολοι την πηραμε κανονικα την αδειουλα... Ετσι πιστευω και τωρα με τις εκλογες. Για 4 νοεμβρη το κοβω εγω παντως και απο οσα εχω ακουσει. ΑΠΟΛΕΛΕΟΥΣ ΡΕΕΕΕΕ!

Ειναι οριστικο! Αναρτηθηκε και στην εφημεριδα της κυβερνησεως
οριστηκη απολυση 4/10/10
Μπορειτε να το διαβασετε και εσεις...
πατε Εδω
http://www.et.gr/index.php?option=com_wrapper&view=wrapper&Itemid=109&
Επιλέγετε Ημερομηνία:5/10/2010
Εν συνεχεία επιλέξτε στην 3η σειρά στο ΦΕΚ B 1595 - 01.10.2010 Σελίδες 8 (25181 - 25188) το link για να το δείτε σε pdf... Το κατεβάζετε, το βλέπετε και πάτε στην σελίδα 25185 - 25186 και το διαβάζετε!
οριστηκη απολυση 4/10/10
πατε Εδω
Εν συνεχεία επιλέξτε στην 3η σειρά στο ΦΕΚ B 1595 - 01.10.2010 Σελίδες 8 (25181 - 25188) το link για να το δείτε σε pdf... Το κατεβάζετε, το βλέπετε και πάτε στην σελίδα 25185 - 25186 και το διαβάζετε!
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 2
takis77 έγραψε:Ειναι οριστικο! Αναρτηθηκε και στην εφημεριδα της κυβερνησεως
οριστηκη απολυση 4/10/10
πατε Εδω
http://img87.imageshack.us/i/apolusi.jpg/ άντε καλοί πολίτες
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες