Κατάταξη στις στρατιωτικές σχολές (2010)
Γεια σας. Περασε ο ξαδερφος μου στη ΣΤΥΑ και προσπαθω να βρω εγκυκλιο που να αναφερει ποτε πρεπει να παει στη σχολη για εγγραφες και γενικα οτι αλλο χρειαζεται. Μηπως μπορειτε να με βοηθησετε με κανενα λινκ; ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τρί Αύγ 31, 2010 2:43 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
αντε παλι. Εχουμε πει, πηγαινε στο σαιτ της ΠΑ που γραφω πιο πανω. Τι θα γινει πιαμε αυτη τη συμπεριφορα, ο καθενας βαριεται να ψαξει και περιμενει εξυπηρετηση. Βεβαια λογικα αυτο που ρωτας εχει απαντηθει και στο φορουμ ΠΕΣΕ ΠΙΤΑ ΝΑ ΣΕ ΦΑΩksaderfi έγραψε:Γεια σας. Περασε ο ξαδερφος μου στη ΣΤΥΑ και προσπαθω να βρω εγκυκλιο που να αναφερει ποτε πρεπει να παει στη σχολη για εγγραφες και γενικα οτι αλλο χρειαζεται. Μηπως μπορειτε να με βοηθησετε με κανενα λινκ; ...
Μπες στο σαιτ της σχολης και ενημερωσου για την ημερομηνια. Κρατα ολα τα ειδη υγιεινης που χρειαζεσαι καθημερινα. Αλλα και να ξεχασεις κατι μπορεις να το αγορασεις απο το σημειο ψυχαγωγιας της σχολης.
Πότε μπαίνουν οι πρωτοετοίς στη στυα; Μήπως γνωρίζεται. Γιατί κοίταξα στην ιστοσελίδα www.haf.gr και δεν έχει τίποτα για αύτο Το θέμα.
Και εγώ αυτό θέλω να μάθω. Το μόνο που θα πάρω είναι κάποια εσώρουχα σε περίπτωση που μου τελειώσουν. Εγώ μηχανικός μπήκα εσύ;
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 1
- Επάγγελμα: ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΛΥΚΕΙΟΥ
Παιδιά σήμερα έμαθα ότι στη ΣΣΑΣ παρουσιαζόμαστε 08/09/2010.
Ρε παιδια ποτε θα βγει η ανακοινωση για την ημερομηνια καταταξης; Μπαινω καθε μερα στο haf.gr και δεν εχουν βγαλει τπτ ακομη...
Παιδιά μήπως ξέρετε την ακριβή ημερομηνία ένταξης στην Σ. Ι στο site της δεν έχει βγει κάποια σχετική ανακοίνωση για αυτό ρωτάω. Σρυ αλλά δεν κρατιέμαι πραγματοποίησα το όνειρο μου έδωσα 3 φορές για να τα καταφέρω και εχασα και 20 κιλά οπότε καταλαβαίνετε για τι πόρωση μιλάμε!
Για ΣΤΥΑ και ΣΙΡ στις 15/9. Για Ικάρων δεν ξέρω. Από άλλες χρονιές ξέρω ότι μπαίνουν 2 μέρες νωρίτερα δηλ 13/9. Λογικά αύριο θα βγει ανακοίνωση στο ίντερνετ.
Ρε παιδια τελικα βγαινει ανακοινωση για ημερομηνια καταξης Απο το haf.gr ή δεν βγαινει ; Ουτε σημερα βγηκε τιποτα
Πηρα τηλεφωνο και ρωτησα.15/9 8:00 ΤΑΤΟΙ. Τα λεμε στο ΤΑΤΟΙ φιλε!
Φιλε που πηρες τηλεφωνο;
Για ποια σχολη; Εγω για σ. Ι που ρωτησα 13 μου πανε αλλα ειναι δυνατον να μην εχει βγει ανακοινωση ακομα; Ντροπη...
Pilotos έγραψε:Φιλε που πηρες τηλεφωνο;
http://www.haf.gr/el/contact.asp Στο γραφειο ενημερωσης κοινου.
Ψαχτειτε λιγο... Μην τα περιμενετε ολα ετοιμα...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης