Απαγορεύτηκε το Μακεδονία ξακουστή;

Επισόδεια κατασκοπείας, οι αλλαγές στην οργάνωση του στρατού και την θητεία, ατυχήματα, κλοπές υλικού και θέματα επικαιρότητας
Στρατός και θητεία
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από illy »

Βάσω!! έγραψε:Υπολοχαγέ Legion σε βρίσκω σωστό μας λένε φανατικούς χριστιανούς και ότι έχουμε παροπίδες και έτσι.¨εχεις απόλυτο δίκιο κάποιος πρέπει να μιλήσει ρε γαμώτο. Και εσύ Μάρκο μην ξεχνάς ότι και άλλο τον Χριστόδουλο τον βρίζανε και δεν μιλούσε κανείς, δεν μπορεί να μου απαγορεύσει να μιλάω για έναν αρχιεπίσκοπο ο οποίος δεν κάνει τίποτα, σε ποιό σωστό δρόμο βαδίζει μωρέ; Πές μου τί κάνει για να σου πώ και εγώ τί δεν κάνει, έρχομαι στο σημείο να σου πώ ονόματα από την σύνοδο που ξέρουν πράγματα γιαυτόν τον τοποτηρητή ιερώνυμο αλλά δεν θέλω να τους θείξω. Άν ξέρεις το έργο του πές το μας και εμάς να το μάθουμε και να μας βγάλεις τις παροπίδες. Όσο για το Βατοπαίδιο ει΄ναι ανήθικο μοναχοί να μπλέκονται με επιχειρήσεις αλλά μην ξεχνάς ότι 4-5 είναι οι επιχειρηματίες του Αγίου Όρους το κακό είναι ότι η βρώμα παίρνει και τους άλλους μοναχούς και το Βατοπαίδι ανήκει στον Μέγα διδάκτορα των επειχηρήσεων Βαρθολομαίο, ο οποίος δεν μίλησε για την μονή γιατί στέλνουν κ σ'αυτόν "χαρτζιλίκι"επίσης άκουσα σε δελτίο ειδήσεων ότι εκρεμούν σκάνδαλα στην Θήβα εναντίον του Ιερώνυμου κάτι βέβαια που δεν έδειξαν απλά προανήγγειλαν ότι θα δείξουν. Δεν σε παραξευνεύει γιατί δεν το έδειξαν; Και τον συγκεκριμένο δημοσίευμα το είδα σε γνωστή εφημερίδα ευρείας κυκλοφορίας. Και όσο για τον Αλβανίας δεν μπορούμε να αγιοποιούμε ανθρώπους και δεν είμαστε σε θέση, αυτή είναι η γνώμη σου και δεν την θίγω απλά σου λέω ότι στέλνει πολύ ωραία πακέτα χρημάτων στον Βαρθολομαίο. Ένα περίεργο πράγμα ρε παιδιά κανείς δεν έχει σχολιάσει τις κατηγορίες εναντίον του Χριστόδουλου που διαψεύσθηκαν(Κρίση Πατρειαρχίου-Βαβύλης κλπ)
Κάνεις μεγάλο λάθος!!! Εσύ αγιοποίησες κ θεοποίησες τον Χριστόδουλο ο οποίος έτρωγε με χρυσά κουτάλια!!! Δεν με απασχολεί αν στέλνει λεφτά, με ενδιαφέρει που προσφέρει κ έχει κάνει καλό!!! Άγιος με την έννοια ότι είναι πρότυπο χριστιανικής ζωής και ηθικής... Κ μην τα ισοπεδώνεις όλα!!! Επειδή δηλαδή είπες αυτό με τα χρήματα δεν θα μου αλλάξεις γνώμη για τον συγκεκριμένο Αρχιεπίσκοπο!!! Κ εφόσον αφού λες ότι ξέρεις τόσα πολλά, πήγαινε να τους καταγγείλεις λοιπόν... Δώσε ονόματα κ θίξε ονόματα κ καταστάσεις!!!
xristinakate
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από xristinakate »

Ντροπη σε ολους σας... Τα εχετε κανει σκ... τα στον εγγεφαλο σας κ λετε οτι να'ναι...
Markos_Hdi
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από Markos_Hdi »

Άντε καλά εμείς τα έχουμε κάνει σκ... τα όπως λες. Εσύ Χριστίνα τι κάνεις δηλαδή, το βουρτσάκι;
DM90
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από DM90 »

Markos_Hdi έγραψε:Άντε καλά εμείς τα έχουμε κάνει σκ... τα όπως λες. Εσύ Χριστίνα τι κάνεις δηλαδή, το βουρτσάκι;

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
xristinakate
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

σε ζωριζω ετσι; Τοσο πολυ αγχωθηκες.. Εγω μιλησα για ολους αλλα μονο εσυ πεταχτυκες... Για να σε δω οταν πας να υπηρετησεις αν πεταχτεις με το ιδιο θρασος να πεις τις αποψεις σου μπροστα στα στελεχη... Γιατι μονο εδω σε κοβω να πετας τις μαλ... ουλες σου.. Μια ευχη μονο... να ερθεις στο ταγμα μου και να καταλαβω οτι εισαι εσυ. ΕΕΕΕΕ ρε γλεντιααααα
Markos_Hdi
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Χριστινάκι άκου να σου πω. Δεν ήθελα να στην πω εσένα συγκεκριμένα και το έχεις καταλάβει ότι συμφωνώ και με τις απόψεις σου κάποιες φορές.
Από εκεί και πέρα, δεν μπορείς να μου πεις ότι ο τρόπος έκφρασής σου ήτανε και ο καλύτερος. Το ίδιο θα απαντούσα είτε έλεγες κάτι που συμφωνούσα, είτε κάτι που διαφωνούσα, να είσαι σίγουρη. Περισσότερο το είπα για πλάκα και όχι για να στην πω. Αν θες το πιστεύεις, αν θες όχι.
Τώρα για το να με δεις και τα υπόλοιπα που είπες. Όσο με ξέρεις για να μου λες πόσο θα αντέξω και πόσο θα τα φτύσω, άλλο τόσο σε ξέρω και γω για να πιστέψω ή όχι ότι είσαι τόσο μαχήμι όσο λες ή αν θα ξερνάς 5 χιλιόμετρα πριν τερματίσω εγώ.
Αλλά ούτε πιστεύω και γω πάντως ότι μιλάς για σκ... τα και γενικά εκφράζεσαι στους ανωτέρους σου, όπως μίλησες στην συγκεκριμένη φάση. Με το ίδιο θράσος όπως είπες και συ.
Αν έρθω πάντως στο ίδιο τάγμα που είσαι εσύ τι γλέντια εννοείς; Ψήνεται και χορεύεται παραδοσιακά; Γιατί αν είναι έτσι τότε να βάλω ότι μέσο βρω για να έρθω!!! Από τώρα πάντως σου λέω ότι έχεις κέρασμα μια ρετσίνα από μένα!!! :) Εικόνα

ΥΓ. Ας το συνεχίσουμε στην πλάκα καλύτερα. Δεν είπα κάτι με δόλο όπως σου είπα. Εικόνα
xristinakate
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

ναι και καθε Κυριακη εχει κοντοσουβλι... μαλιστα καλουμε τη Θωδη να τραγουδαει!
xristinakate
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Οσο για τη μαχημοτητα μου... δε χρειαζεται να μπεις για να κοντραριστουμε.. Ελα ορεστιαδα... Ενα μισθο στοιχημα! Ειτε σε πορεια, ειτε σε στιβο μαχης, ειτε οπου γουσταρεις!!! Θα καλεσω κ φορειοφορο για παρτη σου! χαχα Εικόνα
Markos_Hdi
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Λοιπόν να κάνουμε κάτι άλλο. Εσύ θα πας στον στίβο μάχης και γω θα πάρω το φορειοφόρο και θα ζεσταίνω τα κοντοσούβλια!!!
Πάει;
Πάντως αν με στείλουνε Ορεστιάδα σοβαρά τώρα, αν τα θυμάμαι αυτά μέχρι τότε θα σε ψάξω στο forum για να τα πούμε είτε στον στίβο μάχης είτε σε στον στίβο με ρετσίνες!!! :)
πειραιωτης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από πειραιωτης »

παιδες τελικα ξερετε τι εγινε με τον ευελπη; ειχα ακουσει οτι και καλα τον εδιωξαν απο τη σχολη! προσωπικη μου γνωμη ειναι οτι χρειαζομαστε τετοιους στο στρατο! δηλαδη ειναι αμαρτια επειδη τραγουδησε το εμβατηριο μακεδονια ξακουστη που το τραγουδανε πολλα χρονια στο στρατο(ακομα και στα σχολεια) να τιμωρειτε ή ακομα χειροτερα να φευγει απο τη σχολη ευελπιδων! δηλαδη πανε να διαλυσουν και τον στρατο τωρα; ντροπη!
DM90
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από DM90 »

πειραιωτης έγραψε:παιδες τελικα ξερετε τι εγινε με τον ευελπη; ειχα ακουσει οτι και καλα τον εδιωξαν απο τη σχολη! προσωπικη μου γνωμη ειναι οτι χρειαζομαστε τετοιους στο στρατο! δηλαδη ειναι αμαρτια επειδη τραγουδησε το εμβατηριο μακεδονια ξακουστη που το τραγουδανε πολλα χρονια στο στρατο(ακομα και στα σχολεια) να τιμωρειτε ή ακομα χειροτερα να φευγει απο τη σχολη ευελπιδων! δηλαδη πανε να διαλυσουν και τον στρατο τωρα; ντροπη!

τη; ! ! ! αμα τον δίωξαν εντάξει... αίσχος. τη να πεί κάνεις.. σε λίγο θα μας πάρουν και τα σώβρακα οι σκοπιανοί.. θα τους τα δώσουμε εμείς μάλλον
πειραιωτης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

dm90 δε ξερω αν τον εχουν διωξει! παντως και που τον τιμωρησαν ντροπη ειναι! δηλαδη ρε παιδια δεν ειμαστε με τα καλα μας! ας σοβαρευτουμε λιγο! αν ειναι δυνατον στο στρατο να μη φωναζουν συνθηματα! και οχι μονο για την μακεδονια αλλα και για τους μουσουλμανους με την δικαιολογια οτι υπαρχουν στρατιωτες και μονιμοι που ειναι μουσουλμανοι! γιατι ο ελληνας να εχει παντα μια ταση αυτοκαταστροφης; παντως αν γνωριζει καποιος τι εγινε με τον ευελπη ας μου απαντησει!
Markos_Hdi
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Kαλά για το τα συνθήματα κατά των μουσουλμάνων -αν αυτό εννοείς- είμαι και γω αντίθετος. Αλλά τώρα το να απογορεύουνε να τραγουδάμε το "Μακεδονία ξακουστή" είναι παράλογο πέρα ως πέρα.
πειραιωτης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

marko δεν ειναι ετσι! μη ξεχνας οτι ολοι οι "λατρεμενοι" μας γειτονες ειναι μουσουλμανοι και απο την στιγμη που τα συνθηματα αναφερουν τους τουρκους, αλβανους και σκοπιανους δε γινεται να μην αναφερθει καποιο στοιχειο απο την θρησκεια τους(μωαμεθ και αλλαχ π. χ)! και το εμβατηριο μακεδονια ξακουστη αναφερει τους βουλγαρους ή αλλιως βαρβαρους! δεν ειπε κανεις ομως οτι αποτελει υβρις!
Markos_Hdi
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Το εμβατήριο για την Μακεδονία δεν λέει για Βούλγαρους. Λέει "έδιωξες τους βάρβαρους". Τώρα αν κάποιος ταυτίζεται με τον όρο βάρβαρος είναι δικό του πρόβλημα.
Αλλά το να φωτογραφίζεται μια θρησκεία -άσχετο αν διαφωνώ ή όχι με τα πιστεύω της- δεν μου αρέσει.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης