Προετοιμασία για Ειδικές Δυνάμεις
Εγω παρουσιαζομαι αυλωνα τεθωρακισμενα αλλα θελω να παω λοκ! Οπωσδηποτε! Υπαρχει περιπτωση να με στειλουν κυπρο χωρις να θελω; Δεν θελω κυπρο. Ναουσα, ρεντινα η δραμα θελω. Απο μυωπια δεν εχω προβλημα! Μονο το γονατο μου εχω με χιαστο αλλα δεν θα το πω για να μη με κοψουν... Ι1 ΛΟΓΙΚΑ ΕΤΣΙ; ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΚΑΙ ΓΟΝΑΤΑ;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 14
geo1388 έγραψε:Εγω παρουσιαζομαι αυλωνα τεθωρακισμενα αλλα θελω να παω λοκ! Οπωσδηποτε! Υπαρχει περιπτωση να με στειλουν κυπρο χωρις να θελω; Δεν θελω κυπρο. Ναουσα, ρεντινα η δραμα θελω. Απο μυωπια δεν εχω προβλημα! Μονο το γονατο μου εχω με χιαστο αλλα δεν θα το πω για να μη με κοψουν... Ι1 ΛΟΓΙΚΑ ΕΤΣΙ; ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΚΑΙ ΓΟΝΑΤΑ;
δεν σου ελέγχουνε αλλά αν πάθεις ζημιά τι θα πεις μετά;
- Nick
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 6
- Επάγγελμα: Προσωπικό Ιδιωτικής Ασφάλειας
Κύπρο πας εθελοντικά... Αλλά γιατί δεν θες ρε; Κάνουν καλή εκπαίδευση και ένα άλλο προνόμιο είναι ότι θα πληρώνεσαι 250 ευρώ περίπου τον μήνα! Εγώ πάντος θα σου πρότεινα άμα θες καλή εκπαίδευση να πας ή Κύπρο ή Βόρειες Μοίρες που απ'ότι είναι οι πιο μάχιμες μοίρες για Λ. Ο. Κ.geo1388 έγραψε: Εγω παρουσιαζομαι αυλωνα τεθωρακισμενα αλλα θελω να παω λοκ! Οπωσδηποτε! Υπαρχει περιπτωση να με στειλουν κυπρο χωρις να θελω; Δεν θελω κυπρο. Ναουσα, ρεντινα η δραμα θελω. Απο μυωπια δεν εχω προβλημα! Μονο το γονατο μου εχω με χιαστο αλλα δεν θα το πω για να μη με κοψουν... Ι1 ΛΟΓΙΚΑ ΕΤΣΙ; ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΚΑΙ ΓΟΝΑΤΑ;
Και αν στη μάχη σκοτωθούν Και στον Άδη κατέβουν Μέσα στα βαθιά σκοτάδια και άλλους Βάτραχους θα βρουν Και θα ανασυγκροτηθούνε Από την Κόλαση θα βγούνε Στην Τουρκία να ξαναμπούνε Ο. Υ. Κ.
- Nick
- Στρατιώτης
που απ'ότι λένε είναι οι πιο μάχιμες μοίρες για Λ. Ο. Κ.*Nick έγραψε:Κύπρο πας εθελοντικά... Αλλά γιατί δεν θες ρε; Κάνουν καλή εκπαίδευση και ένα άλλο προνόμιο είναι ότι θα πληρώνεσαι 250 ευρώ περίπου τον μήνα! Εγώ πάντος θα σου πρότεινα άμα θες καλή εκπαίδευση να πας ή Κύπρο ή Βόρειες Μοίρες που απ'ότι είναι οι πιο μάχιμες μοίρες για Λ. Ο. Κ.geo1388 έγραψε: Εγω παρουσιαζομαι αυλωνα τεθωρακισμενα αλλα θελω να παω λοκ! Οπωσδηποτε! Υπαρχει περιπτωση να με στειλουν κυπρο χωρις να θελω; Δεν θελω κυπρο. Ναουσα, ρεντινα η δραμα θελω. Απο μυωπια δεν εχω προβλημα! Μονο το γονατο μου εχω με χιαστο αλλα δεν θα το πω για να μη με κοψουν... Ι1 ΛΟΓΙΚΑ ΕΤΣΙ; ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΚΑΙ ΓΟΝΑΤΑ;
Και αν στη μάχη σκοτωθούν Και στον Άδη κατέβουν Μέσα στα βαθιά σκοτάδια και άλλους Βάτραχους θα βρουν Και θα ανασυγκροτηθούνε Από την Κόλαση θα βγούνε Στην Τουρκία να ξαναμπούνε Ο. Υ. Κ.
-
- Στρατηγός
Nick έγραψε:Κύπρο πας εθελοντικά... Αλλά γιατί δεν θες ρε; Κάνουν καλή εκπαίδευση και ένα άλλο προνόμιο είναι ότι θα πληρώνεσαι 250 ευρώ περίπου τον μήνα! Εγώ πάντος θα σου πρότεινα άμα θες καλή εκπαίδευση να πας ή Κύπρο ή Βόρειες Μοίρες που απ'ότι είναι οι πιο μάχιμες μοίρες για Λ. Ο. Κ.geo1388 έγραψε: Εγω παρουσιαζομαι αυλωνα τεθωρακισμενα αλλα θελω να παω λοκ! Οπωσδηποτε! Υπαρχει περιπτωση να με στειλουν κυπρο χωρις να θελω; Δεν θελω κυπρο. Ναουσα, ρεντινα η δραμα θελω. Απο μυωπια δεν εχω προβλημα! Μονο το γονατο μου εχω με χιαστο αλλα δεν θα το πω για να μη με κοψουν... Ι1 ΛΟΓΙΚΑ ΕΤΣΙ; ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΚΑΙ ΓΟΝΑΤΑ;
μα μόνο στον βορρά έχει μοίρες για λοκατζίδες.
- Nick
- Στρατιώτης
Αν έχει μόνο στον βορρά μοίρες για Λ. Ο. Κ. τότε μάλλον με τον όρο Βόρειες Μοίρες θα εννοούν τις πολύ βόρειες...Greek_Army έγραψε:μα μόνο στον βορρά έχει μοίρες για λοκατζίδες.Nick έγραψε:Κύπρο πας εθελοντικά... Αλλά γιατί δεν θες ρε; Κάνουν καλή εκπαίδευση και ένα άλλο προνόμιο είναι ότι θα πληρώνεσαι 250 ευρώ περίπου τον μήνα! Εγώ πάντος θα σου πρότεινα άμα θες καλή εκπαίδευση να πας ή Κύπρο ή Βόρειες Μοίρες που απ'ότι είναι οι πιο μάχιμες μοίρες για Λ. Ο. Κ.geo1388 έγραψε: Εγω παρουσιαζομαι αυλωνα τεθωρακισμενα αλλα θελω να παω λοκ! Οπωσδηποτε! Υπαρχει περιπτωση να με στειλουν κυπρο χωρις να θελω; Δεν θελω κυπρο. Ναουσα, ρεντινα η δραμα θελω. Απο μυωπια δεν εχω προβλημα! Μονο το γονατο μου εχω με χιαστο αλλα δεν θα το πω για να μη με κοψουν... Ι1 ΛΟΓΙΚΑ ΕΤΣΙ; ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΚΑΙ ΓΟΝΑΤΑ;

-
- Στρατηγός
Ρεντίνα-δράμα-νάουσα δεν έχει αλλού
- Nick
- Στρατιώτης
Λογικά θα πρέπει να λένε για την Δράμα γιατί είναι αρκετά ψηλά συνορεύει και με Βουλγαρία και λόγο των καιρικών συνθηκών εκειπέρα θα κάνει την εκπαίδευση αρκετά ζόρικη... [;) ]Greek_Army έγραψε: Ρεντίνα-δράμα-νάουσα δεν έχει αλλού
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 30
- Επάγγελμα: Possessed Killing Machine
Και οι 3 ειναι Βορριες Μοιρες αλλα δεν κανουν καλυτερη εκπαιδευση, απλα κουραζονται ασκοπα περισσοτεροNick έγραψε:Λογικά θα πρέπει να λένε για την Δράμα γιατί είναι αρκετά ψηλά συνορεύει και με Βουλγαρία και λόγο των καιρικών συνθηκών εκειπέρα θα κάνει την εκπαίδευση αρκετά ζόρικη... [;) ]Greek_Army έγραψε: Ρεντίνα-δράμα-νάουσα δεν έχει αλλού

Καποια στιγμη πρεπει να ανοιχτει ενα θεμα ορεινοι vs αμφιβιοι

-
- Στρατηγός
-
- Ταξίαρχος
Βουνο η Θαλασσα?@xristos@ έγραψε:Καποια στιγμη πρεπει να ανοιχτει ενα θεμα ορεινοι vs αμφιβιοι![]()
Εεεεε να το σκεφτω λιγο
Δεν το εννοω ετσι ρε 297
Γενικα αλλοι λενε πως οι βορειες ειναι πιο μαχημες αλλοι για μακ, αλλοι λενε για ρεντινα πως ειναι η πιο μαχημη μοιρα ορεινων, μετα αλλοι για κυπρο λενε αλλα, για τις μακ λενε αλλα παλι... Φαιξε μου και γλυστρισα τελικα
. Βασικα πιστευω πως για τον καθενα οπου υπηρετησει θα του φαινεται πιο δυσκολα απο τους αλλους και θα πει η ταδε μοιρα ειναι πιο μαχημη γιατι καναμε αυτα και αυτα, αλλος θα πει οχι η δικια μου ειναι γιατι τα καναμε ετσι και ετσι κ αλλιως οποτε ημαστε ολοι ευχαριστημενοι κα σιγουρα εχουμε να πουμε κατι στον αλλο
Βαλε και την τρελη παπατζα που πεφτει
Με λιγα λογια ειναι υποκειμενικο αυτο το θεμα αναλογα με τις εμπυριες του καθενος, αντικειμενικο σε ενα βαθμο μπορει να ειναι μονο απο θεμα στελεχωσης πιστευω.
...

Γενικα αλλοι λενε πως οι βορειες ειναι πιο μαχημες αλλοι για μακ, αλλοι λενε για ρεντινα πως ειναι η πιο μαχημη μοιρα ορεινων, μετα αλλοι για κυπρο λενε αλλα, για τις μακ λενε αλλα παλι... Φαιξε μου και γλυστρισα τελικα

...
-
- Ταξίαρχος
Η ερωτηση ειναι απλη Βουνο η Θαλασσα; Που νιωθεις καλυτερα στα κατσαβραχα η στις παραλιες; Απλα γιατι αν σου αρεσουν τα κατσαβραχα θα σε φαει το κρυο και το χιονι, αν σου αρεσει η παραλια θα σε φαει η υγρασια και το θαλασσονερο... Διαλεγεις και παιρνεις...
Νομιζα οτι εννοεις πως να συγκριθουν αφου η μεν ειναι στο βουνο και οι δε στη θαλασσα...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης