Προετοιμασία για Ειδικές Δυνάμεις

Πληροφορίες για τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές, ΟΥΚ, ΕΤΑ, ελεύθεροι σκοπευτές, εκπαίδευση και προϋποθέσεις κατάταξης
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
konstantina
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από konstantina »

Ουδεν σχολιον Εικόνα Εικόνα πλακα κανω.
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από Hyper »

Βρε μπας και εισαι το κοριτσι Rambo?
konstantina
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Οχι ειμαι μιση μεριδα και το εχω πεισμα να παω. Ο κοσμος να χαλασει. Θνησκε υπερ πατριδος.[;) ]
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Hyper »

konstantina έγραψε:Οχι ειμαι μιση μεριδα και το εχω πεισμα να παω. Ο κοσμος να χαλασει. Θνησκε υπερ πατριδος.[;) ]
Αν εισαι μιση μεριδα οπως λες θα δυσκολευτεις καπως γιατι θα χεις φορτιο μεγαλο αρκετες φορες
konstantina
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Δεν πειραζει αντεχω μεχρι 30 κιλα. Ειμαι μικροσωμη και ευελικτη,
297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 30
Επάγγελμα: Possessed Killing Machine

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

Hyper έγραψε:
konstantina έγραψε:Οχι ειμαι μιση μεριδα και το εχω πεισμα να παω. Ο κοσμος να χαλασει. Θνησκε υπερ πατριδος.[;) ]
Αν εισαι μιση μεριδα οπως λες θα δυσκολευτεις καπως γιατι θα χεις φορτιο μεγαλο αρκετες φορες
Θα παει ΣΣΕ... Τα αστερια δεν τα πιανει η σωματικη καταπονηση, εχουν το φαν (ταροι) κλαμπ για κουβαλημαΕικόνα
konstantina
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Οχι εγω θα το κουβαλησω. Κανεις αλλος... Τι ειμαι; >ανικανο?
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Hyper »

konstantina έγραψε:Οχι εγω θα το κουβαλησω. Κανεις αλλος... Τι ειμαι;> Ανικανο;
Αδυναμο (αν εισαι μιση μεριδα οπως ειπες)
konstantina
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Δεν μασαω αγαπητε φιλε Hyper.
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Hyper »

konstantina έγραψε:Δεν μασαω αγαπητε φιλε Hyper.
Στο τελος θα σπασεις με την εκπαιδευση που σου κανουμε με τον ΙΜΑΚΕικόνα
konstantina
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Οτι θες. Κανε με οτι θες. Μονο ενα θα σε πω. Δν σπαω. Θα τα παιξω αλλα θα ζορισω τον κωλο μ και θα σας λεω και ευχαριστω κ απο πανω.[;) ]
Logan
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Logan »

Ρε παιδιά δεν τα λέτε καλύτερα με πμ;

Δεν υπάρχει λόγος να σπαμάρετε το φόρουμ.

Ακόμα όταν κάνετε έλξεις, στο κατέβασμα, μην αφήνετε τα χέρια σας να κρέμονται. Κάνετε κακό στους αγκώνες σας με το να τους "κλειδώνετε".
Άβαταρ μέλους
Nick
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 6
Επάγγελμα: Προσωπικό Ιδιωτικής Ασφάλειας

Δημοσίευση από Nick »

konstantina έγραψε: Οτι θες. Κανε με οτι θες. Μονο ενα θα σε πω. Δν σπαω. Θα τα παιξω αλλα θα ζορισω τον κωλο μ και θα σας λεω και ευχαριστω κ απο πανω.[;) ]
Ποπό! Εγώ μια τέτοια γυναίκα ονειρεύομαι να βρω! Μάχιμη, τις βαρέθηκα τις mi mua!Konstantina όταν με το καλό πάρω τον πράσινο μπερέ στην θητεία μου θα με παντρευτείς μετά;Εικόνα
Και αν στη μάχη σκοτωθούν Και στον Άδη κατέβουν Μέσα στα βαθιά σκοτάδια και άλλους Βάτραχους θα βρουν Και θα ανασυγκροτηθούνε Από την Κόλαση θα βγούνε Στην Τουρκία να ξαναμπούνε Ο. Υ. Κ.
PAD

Δημοσίευση από PAD »

Παιδια εχω διαβασει ολες τις σελιδες για την προετιμασια και την εκπαιδευση και ολοι λενε κατι διαφορετικο. Μπορει καποιος Να γραψει ποια ειναι τα πραγματικα; Ευχαριστω
Άβαταρ μέλους
Nick
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 6
Επάγγελμα: Προσωπικό Ιδιωτικής Ασφάλειας

Δημοσίευση από Nick »

PAD έγραψε: Παιδια εχω διαβασει ολες τις σελιδες για την προετιμασια και την εκπαιδευση και ολοι λενε κατι διαφορετικο. Μπορει καποιος Να γραψει ποια ειναι τα πραγματικα; Ευχαριστω
Γνωρίζω αρκετά πράγματα για την θητεία στις Ειδικές Δυνάμεις γιατί και έμενα με καίει το θέμα και τελευταία ιδιαίτερα πολύ διότι πρόκειται να μπω με την επόμενη σειρά τον Νοέμβριο και ετιμάζομαι. Έχω αρκετούς γνωστούς και έχω συζητήσει με πολλά άτομα που έχουν τελειώσει ή έχουν κοπεί στις Ειδικές Δυνάμεις, επίσεις ένας κολλητός μου είναι στις Ειδικές Δυνάμεις και πλέον τον έχουν στείλει στην Κύπρο εδώ και κάμποσους μήνες στην στην 35 Μοίρα Καταδρομών (για όσους δεν γνωρίζουν είναι Ορεινός) μάχιμη μοίρα πλέον από ότι ακούω μετά την αλλαγή Διοικητή, και τέλος έχω διαβάσει πολλά στο Internet. Λοιπόν είναι πολύ πιθανόν ένας παλιός Καταδρομέας π. Χ. Από την εποχή τον πατεράδων μας να έχει διαφορετικές εμπειρίες και ιδεολογία από έναν σημερινό καταδρομέα φαντάρο γιατί έχουν αλλάξει κάποια πράγματα, εγώ θα σου γράψω για το πως έχουν τα πράγματα τώρα. Πρώτα πρώτα δεν χριάζετε να σε αγχώνει καθόλου το αν θα σε πάρουν και το τι αθλήματα θα περάσεις, άμα έχεις δηλώσει στο περιοδεύον Ειδικές Δυνάμεις κατά 90% θα σε στείλουν στο Κ. Ε. Ε. Δ.(Μεγάλο Πεύκο) αν πάλι χτύπα ξύλο δεν σε στείλουν εκεί οπουδήποτε αλλού πας θα έρθουν να ζητήσουν άτομα για Ειδικές Δυνάμεις και από εκεί και πέρα θα σε πάρουν σίγουρα! Σε όλη την διάρκεια της θητείας σου εκεί δεν θα περάσεις ούτε έναν διαγωνισμό αθλημάτων! Εκτός από τα Αλεξίπτωτα. Αν σε ενδιαφέρει να πας Αλεξιπτωτιστής τα αθλήματα που θα πρέπει να περάσεις δεν είναι και πολύ δύσκολα, είναι να κάνεις 1 μίλι ξηράς (εκεί είναι γύρο στα 1330 μέτρα) σε 7:30 λεπτά, γύρο στις 30 κάμψεις, γύρο στις 7 έλξεις (σε μονόζυγο με ανοιχτή λαβή) και γύρο στους 30 κοιλιακούς (μέχρι επάνω όχι ροκανίσματα). Αυτές οι επιδόσεις είναι οι βάσεις για τα Αλεξίπτωτα, πρέπει να έχεις υπόψη σου ότι παίρνουν τους καλύτερους και τους βυσματίες, για αυτό για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο ότι θα σε πάρουν πρέπει να κάνεις τουλάχιστον: Το μίλι σε 6:00 λεπτά,50 κάμψεις,15 έλξεις,50 κοιλιακούς ξαναλέω το ΛΙΓΟΤΕΡΟ για να είσαι σίγουρος! Στα Αλεξίπτωτα επίσεις μπορεί να σε κόψουν αργότερα για υψοφοβία. Κατά τα άλλα δεν πρόκειται να σε κόψουν εκτός αν φύγεις μόνος σου (να κοπείς δηλαδή) η αν βγεις πάνω από Ι2. Καλό είναι πάντος να έχεις μια αρκετά καλή φυσική κατάσταση για να αποφύγεις σχόλια όπως γιωτά και γενικότερα τον ψυχολογικό πόλεμο από στελέχους και φαντάρους, άσε που ότι δοκιμασία δεν περνάς από τις ασκήσεις γράφετε στο απολυτήριο χαρτί σου! Βασικά εκεί που κόβονται οι πιο πολλοί είναι στην πίεση και στον ψυχολογικό πόλεμο που τους ασκούν (γιατί πιστεψέμαι όσο καλός και να είσαι όλο και κάποιο χουσούρι θα σου βρουν και θα στο χτυπάνεγια για να σου σπάσουν τα νεύρα, και το χειρότερο δεν μπορείς να αντιδράσεις κιόλας) ! Τέλος θα σου πω πως είναι ανάλογα σε τι μονάδα Ειδικών Δυνάμεων θα πας, μονάδα από μονάδα διαφέρει στην αντιμετώπιση των φαντάρων της ως προς την σωματική και ψυχολογική σκληραγώγηση. Το πια είναι η καλύτερη δεν ξέρω να στο πω αλλά ξέρω μερικές μάχιμες μονάδες, έτσι κι αλλιώς όμως σε όποια μονάδα και αν πας και όποια ειδικότητα και να διαλέξεις (είτε Αλεξιπτωτιστής, είτε Αμφίβιος, είτε Ορεινός, είτε Πεζοναύτης) είναι κάποιες ασκήσεις που υποχρεούνται να τις κάνουν όλες οι μονάδες (μερικές ασκήσεις διαφέρουν ανάλογα την ειδικότητα). Έτσι όπου και να πας από τις Ειδικές Δυνάμεις θα φύγεις σίγουρα με εμπειρία την οποία δύσκολα αποκτάς και το κυριότερο με τον τιμημένο πράσινο μπερέ! Ελπίζω αυτά που σου έγραψα να σε βοήθησαν να βγάλεις μια άκρη για το τι σε περιμένει, εσένα και όποιον άλλον ενδιαφέρεται για Ειδικές Δυνάμεις. Αυτά είναι συμπεράσματα από το ότι έχω ακούσει και έχω διαβάσει, σίγουρα από Νοέμβρη και μετά που θα πάω να δω τι παίζει εκεί από κοντά με τα μάτια μου θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη και προσωπική άποψη...
Και αν στη μάχη σκοτωθούν Και στον Άδη κατέβουν Μέσα στα βαθιά σκοτάδια και άλλους Βάτραχους θα βρουν Και θα ανασυγκροτηθούνε Από την Κόλαση θα βγούνε Στην Τουρκία να ξαναμπούνε Ο. Υ. Κ.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες