Αποζημίωση για επιπλέον θητεία

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Ελδυκάριος84

Δημοσίευση από Ελδυκάριος84 »

Γεια σας παιδιά,

Εγώ σήμερα έπρεπε να πάρω το απολυτήριό μου, αλλά όταν πήγα στο 1ο γραφείο μου είπαν ότι κάπου έχει χαθεί ο φάκελος με τα ατομικά μου έγγραφα και έτσι δεν μπορούν να μου δώσουν το απολυτήριο.

Αντί αυτού, μου έδωσαν άδεια και μου είπαν, ότι όταν βρουν το απολυτήριο (που δεν ξέρουν που βρίσκεται, γιατί δεν έχει έρθει ακόμα από την Κύπρο), θα μου τηλεφωνήσουν για να πάω να το πάρω!

Θα ήθελα να ρωτήσω, όποιον ξέρει, τι διαδικασίες μπορώ να κάνω για να πάρω το απολυτήριο;(γιατί δεν ξέρω για πόσο καιρό θα τους περιμένω)

... Και ακόμα δικαιούμαι κάποια αποζημίωση, που με κρατάνε ως στρατιώτη, πέραν της θητείας μου;

Αν γνωρίζετε κάτι ενημερώστε...

Ευχαριστώ πολύ!

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Greek_Army »

Ελδυκάριος84 έγραψε:Γεια σας παιδιά, Εγώ σήμερα έπρεπε να πάρω το απολυτήριό μου, αλλά όταν πήγα στο 1ο γραφείο μου είπαν ότι κάπου έχει χαθεί ο φάκελος με τα ατομικά μου έγγραφα και έτσι δεν μπορούν να μου δώσουν το απολυτήριο.

Αντί αυτού, μου έδωσαν άδεια και μου είπαν, ότι όταν βρουν το απολυτήριο (που δεν ξέρουν που βρίσκεται, γιατί δεν έχει έρθει ακόμα από την Κύπρο), θα μου τηλεφωνήσουν για να πάω να το πάρω!

Θα ήθελα να ρωτήσω, όποιον ξέρει, τι διαδικασίες μπορώ να κάνω για να πάρω το απολυτήριο;(γιατί δεν ξέρω για πόσο καιρό θα τους περιμένω)

... Και ακόμα δικαιούμαι κάποια αποζημίωση, που με κρατάνε ως στρατιώτη, πέραν της θητείας μου;

Αν γνωρίζετε κάτι ενημερώστε...

Ευχαριστώ πολύ!

Καλύτερα να πας μια βόλτα από την στρατολογία τώρα για αποζημίωση δεν γνωρίζω
Antonis21
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Antonis21 »

Πιθανον να δικαιουσαι και αποζημιωση, αλλα μην περιμενεις να στο πουν στην Στρατολογια... Καλο θα ειναι να μιλησεις με κανεναν δικηγορο να σκαλισει λιγακι τους νομους για να σου πει τι προβλεπεται...
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες