Ανυποταξία σε περίοδο γενικής επιστράτευσης

Πληροφορίες για μειωμένη θητεία, σωματική ικανότητα, ανυπότακτους και αντιρρησίες συνείδησης, δελτίο απογραφής στρατευσίμων, κατοίκους εξωτερικού κλπ
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Παντελής

Δημοσίευση από Παντελής »

Παιδια καλησπερα.
Ηταν να καταταγώ το 1995 ομως τότε ημουνα στην Αμερική. Ο πατέρας μου πηγε στο στρατοδικειο το 1996 και δηλωσε οτι ήμουνα στο εξωτερικό και δηλώθηκα ως ανυπότακτος εξωτερικού. Το 2004 στις εκλογές κατέβηκα μόνιμα στην Ελλάδα χωρίς να με ελένξουν στο τελωνείο. Απο τοτε μεχρι σήμερα μένω στην Ελλάδα και δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα. Σήμερα ήρθε στο πατρικό μου θηροκολημένη ειδοποίηση απο τον στρατιωτικό ανακριτη να απολογηθώ στις 8/10 για την κατηγορια της "ανυποταξίας σε περίοδο παρατεταμένης γενικης επιστρατευσης".
Τι ειναι αυτο τώρα; Μπορει κάποιος να με συμβουλεύσει;
Να σημειωθεί οτι στις 1/11/2011 κλεινω τα 35 χρονια και μετα μπορω να το εξαγοράσω.
Ευχαριστώ
patriot
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από patriot »

Η γενική επιστράτευση για την Κύπρο το 1974 έληξε το 2003 νομίζω (ναι και όμως το ξέχασαν), οπότε φαντάζομαι ότι γι'αυτο το αναφέρει γιατί τυπικά ήσουν ανυπότακτος σε καιρό επιστράτευσης.
Παντελής

Δημοσίευση από Παντελής »

Και τί κάνω τώρα; Αν δεν παρουσιαστώ να απολογηθώ; Πώς και με θυμήθηκαν μετά απο τόσο καιρό;
patriot έγραψε:Η γενική επιστράτευση για την Κύπρο το 1974 έληξε το 2003 νομίζω (ναι και όμως το ξέχασαν), οπότε φαντάζομαι ότι γι'αυτο το αναφέρει γιατί τυπικά ήσουν ανυπότακτος σε καιρό επιστράτευσης.
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από yandr »

Καλά, εδώ γνωστός μου παρέλαβε κλήση για πληρωμή παράβασης ΚΟΚ που έκανε το 1992. Αν είναι να σε βρουν θα το κάνουν. Για το πως πρέπει να κινηθείς μάλλον πρέπει να συμβουλευτείς δικηγόρο.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες