Συγχαρητηρια, και ποσο λες να παει η βαση για αξιωματικων?supermario έγραψε:Hyper έγραψε:α οκ,supermario ποσα συγκεντρωνεις;supermario έγραψε:Hyper έγραψε:Αυτο θα πει χαραλουκας-3- έγραψε:Χααχαχαχαχ! Εγω εχω 17900Αν με τοσα μορια στοχευσες μονο αστυφυλακων μαλλον δεν πρεπει να χαιρεσαι ιδιαιτερα
το παλικαρι ρωταει για αξιωματικοσ. Αντε λιγες ωρες και ερχονται τα αποκαλυπτηρια.
18.960. Γραφω ομως εδω γιατι μπαινουν πολλοι ενω στο θεμα των αξιωματικων μονο εγω γραφω.
Βάσεις - μόρια για Σχολή Αστυφυλάκων (2010)
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 47
Hyper έγραψε:Συγχαρητηρια, και ποσο λες να παει η βαση για αξιωματικων;supermario έγραψε:Hyper έγραψε:α οκ,supermario ποσα συγκεντρωνεις;supermario έγραψε:Hyper έγραψε:Αυτο θα πει χαραλουκας-3- έγραψε:Χααχαχαχαχ! Εγω εχω 17900Αν με τοσα μορια στοχευσες μονο αστυφυλακων μαλλον δεν πρεπει να χαιρεσαι ιδιαιτερα
το παλικαρι ρωταει για αξιωματικοσ. Αντε λιγες ωρες και ερχονται τα αποκαλυπτηρια.
18.960. Γραφω ομως εδω γιατι μπαινουν πολλοι ενω στο θεμα των αξιωματικων μονο εγω γραφω.
πηρα τηλεφωνο την μυριαμ και τον τζοσουα και μου ειπανε οτι ειμαι μεσα.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα τησ Ελλάδας είναι ότι είναι γεμάτη από εμάσ τουσ Έλληνεσ...
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 82
supermariΟ αμα δεις καμια σειρα 2-3 μην παραξενευτεις αχαχ. Η βαση δεν προκειτε να φτασει περισσοτερο απο οσα εχεις εισαι κιριλε
Ε ναι αποκλειεται να παει παραπανω εισαι εν αναμονη επιβεβαιωσης εσυ

-
- Υπολοχαγός
Ναι ρε παιδια αλλα οι δικοι μου μου τα εχουν πρηξει και μου λενε συνεχεια οτι δεν ξερω αν θα ειμ αι μεσα. Ειδιακ οταν τους λεω πως με τον πρωτο μισθο θα παρω λαπτοπ ή θα μαζεψω για διπλωμα ή αυτοκινητο (λεμε τωρα) μου λενε "κατσε πρωτα να περασεισ"... 

Το μεγαλύτερο πρόβλημα τησ Ελλάδας είναι ότι είναι γεμάτη από εμάσ τουσ Έλληνεσ...
χααχαsupermario έγραψε:Ναι ρε παιδια αλλα οι δικοι μου μου τα εχουν πρηξει και μου λενε συνεχεια οτι δεν ξερω αν θα ειμ αι μεσα. Ειδιακ οταν τους λεω πως με τον πρωτο μισθο θα παρω λαπτοπ ή θα μαζεψω για διπλωμα ή αυτοκινητο (λεμε τωρα) μου λενε "κατσε πρωτα να περασεισ"...

-
- Επιλοχίας
Παντου παιρνεις σε ολες τις στρατιωτικες και αστυνομικες... Λιγο παραπανω απο αστυφυλακων παιρνουνHyper έγραψε:χααχαsupermario έγραψε:Ναι ρε παιδια αλλα οι δικοι μου μου τα εχουν πρηξει και μου λενε συνεχεια οτι δεν ξερω αν θα ειμ αι μεσα. Ειδιακ οταν τους λεω πως με τον πρωτο μισθο θα παρω λαπτοπ ή θα μαζεψω για διπλωμα ή αυτοκινητο (λεμε τωρα) μου λενε "κατσε πρωτα να περασεισ"...Μην ανησυχεις το σιριαλ λαμβανει τελος αποψε, ωρα να το γλεντησεις! Ερχεται κ το λαπτοπ και το διπλωμα! Απτην αρχη πληρωνεστε στην αξιωματικων; Απτον πρωτο μηνα κ αν ναι τι ποσο; Γιατι νομιζω αστυφυλακων παιρνεις λιγα στην αρχη.
-
- Υπολοχαγός
Hyper έγραψε:χααχαsupermario έγραψε:Ναι ρε παιδια αλλα οι δικοι μου μου τα εχουν πρηξει και μου λενε συνεχεια οτι δεν ξερω αν θα ειμ αι μεσα. Ειδιακ οταν τους λεω πως με τον πρωτο μισθο θα παρω λαπτοπ ή θα μαζεψω για διπλωμα ή αυτοκινητο (λεμε τωρα) μου λενε "κατσε πρωτα να περασεισ"...Μην ανησυχεις το σιριαλ λαμβανει τελος αποψε, ωρα να το γλεντησεις! Ερχεται κ το λαπτοπ και το διπλωμα! Απτην αρχη πληρωνεστε στην αξιωματικων; Απτον πρωτο μηνα κ αν ναι τι ποσο; Γιατι νομιζω αστυφυλακων παιρνεις λιγα στην αρχη.
κοιταξε αστυφυλακων επειδη ηταν η αδελφη μου ο μισθος κυμναινεται αναμεσα στα 200-300 ευρω. Λογικα ομως τον πρωτο μηνα ισως να μην τον παρεις ολοκληρο γιατι θα σου αφαιρεσουν λογικα λεφτα για τις στολεσ. Οσο για την αξιωματικων ειναι καπου στα420-500 ευρω... Στα προαναφερθεντα χρηματικα ποσα εχουν αφαιρεθει 80 ευρω περιπου που παρακρατουνται για τη σιτιση των δοκιμων εντος της ακαδημιας (ουτε φιλολογος να ημουν χαχα

Καλησπέρα και από μένα... Όλα τα καλά παιδιά εδώ είμαστε μαζεμένα και απόψε εε; Μάγκες; Το σκ@τουλ@κι μου έχει φτάσει στην κάλτσα... Τί ώρα τα περιμένουμε αύριο?
-
- Επιλοχίας
Ελα μαρινο. Εγω απο εφημεριδες θα δω τις βασεις και μετα θα παω μια βολτα απο το σχολειο. Μπορεις και απο το σιτε τους υπουργειου αλλα θα γινετε χαμος δεν θα φορτωνει μια γιατι θα μπενουν ολοι.galletti7 έγραψε:Καλησπέρα και από μένα... Όλα τα καλά παιδιά εδώ είμαστε μαζεμένα και απόψε εε; Μάγκες; Το σκ@τουλ@κι μου έχει φτάσει στην κάλτσα... Τί ώρα τα περιμένουμε αύριο;
-
- Υπολοχαγός
onoffon έγραψε:Παντου παιρνεις σε ολες τις στρατιωτικες και αστυνομικες... Λιγο παραπανω απο αστυφυλακων παιρνουνHyper έγραψε:χααχαsupermario έγραψε:Ναι ρε παιδια αλλα οι δικοι μου μου τα εχουν πρηξει και μου λενε συνεχεια οτι δεν ξερω αν θα ειμ αι μεσα. Ειδιακ οταν τους λεω πως με τον πρωτο μισθο θα παρω λαπτοπ ή θα μαζεψω για διπλωμα ή αυτοκινητο (λεμε τωρα) μου λενε "κατσε πρωτα να περασεισ"...Μην ανησυχεις το σιριαλ λαμβανει τελος αποψε, ωρα να το γλεντησεις! Ερχεται κ το λαπτοπ και το διπλωμα! Απτην αρχη πληρωνεστε στην αξιωματικων; Απτον πρωτο μηνα κ αν ναι τι ποσο; Γιατι νομιζω αστυφυλακων παιρνεις λιγα στην αρχη.
στις στρατιωτικες παιρνεις λιγοτερα απο οτι στην αστυφυλακων οταν εισαι εντος της σχολησ... Συγκεκριμενα οι ευελπιδες λαμβανουν μηνιαιο επιδομα 145 ευρω (και λογικα και οι αλλες αντιστοιχα)
Ρε φίλε; Η Εφημερίδες βγαίνουν πολύ πρωί. Αυτά βγαίνουν συνήθως γύρω στις 11-12. Θα τα γράφει?
-
- Υπολοχαγός
onoffon έγραψε:Ελα μαρινο. Εγω απο εφημεριδες θα δω τις βασεις και μετα θα παω μια βολτα απο το σχολειο. Μπορεις και απο το σιτε τους υπουργειου αλλα θα γινετε χαμος δεν θα φορτωνει μια γιατι θα μπενουν ολοι.galletti7 έγραψε:Καλησπέρα και από μένα... Όλα τα καλά παιδιά εδώ είμαστε μαζεμένα και απόψε εε; Μάγκες; Το σκ@τουλ@κι μου έχει φτάσει στην κάλτσα... Τί ώρα τα περιμένουμε αύριο;
οντωσ. Περυσι δεν μπορουσα να μπω με τιποτα.

-
- Επιλοχίας
οι εφημεριδες σιγουρα θα εχουν τις βασεις. Εξαρτατε που μενεις εδω ερχοντε 9-10 οι εφημεριδες.galletti7 έγραψε:Ρε φίλε; Η Εφημερίδες βγαίνουν πολύ πρωί. Αυτά βγαίνουν συνήθως γύρω στις 11-12. Θα τα γράφει;
Σε βλέπω να παίρνεις την εφημερίδα και να χοροπηδάς σαν το κατσίκι στο δρόμο.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες