Παιδια, τα πραγματα ειναι ως εξησ[γραφω πρωτη φορα για τον λογο οτι οι πληροφοριες που εχω ειναι 100% εγγυημενες για πριν περιπου μια εβδομαδα ομωσ... ]υπηρχαν δυο σεναρια για τις βασεις πριν γινει ο ακριβης υπολογισμος της βασης με βαση ολες τις παραμετρουσ... το υπουργειο παιδειας σε συνεργασια με την ελλας ειχαν δυο σεναρια για τις βασεις αστυφυλακων...1]να κυμαινεται μεταξυ 14,300-14,800 και 2]να κυμαινεται μεταξυ 15,100-15-500.[με συν πλην 30 μορια καθε φορα]αυτη ηταν η προβλεψη του ιδιου του υπουργειου για την σχολη που βγηκε σε ''κλειστα΄΄ χαρτια απο αρμοδιους υπαλληλους την περασμενη τεταρτη-τριτη. το ιδιο προσωπο του υπουργειου παιδειασ[που τυγχανει και συγγενικο... ]που μου πληροφορης τα λοιπα εκτιμα[μιλησα προχθεσ]οτι η βαση θα ειναι στα 14,500-14,900...
Τα παραπανω τα εμαθα απο καθηγητη μου στο φροντιστηριο που υποστηριζει οτι εχει συγγενικο προσωπο στο υπ. παιδειασ... συμπερασματα δικα σας, εγω δεν μπορω να πιστεψω τιποτα μεχρι να δω την πραγματικη βαση...
Ο μικρος αριθμος εισακτεων τινει να ανεβασει στο θεο τη βαση... Αλλα τα γραπτα των μαθητων και οτι βαλαν τον δεικτη μαζας (δεικτης μαζας = ΠΑΡΑ πολλα ατομα κωπηκαν) τινει να κατεβασει λιγο την βαση... Για να δουμε που θα παει...
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ Με όλο τον σεβασμό θα ήθελα μια άποψη Διότι έχω πολύ Άγχος ! Στο 5 πεδίο έβγαλα 13.700 μόρια ! Ανήκω σε ειδική κατηγορία [τριτέκνων] και έχω ως πρώτη μου επιλογή την σχολή αστυφυλάκων! Πέρση αν έχω πληροφορηθεί σωστά η βάση ήταν 11.800 Έχω πιθανότητες φέτος να μπω στην σχόλη διότι φημολογείτο αύξηση της βάσης σε αυτήν την Σχολή! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ