Βάσεις - μόρια για Σχολή Αστυφυλάκων (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
onoffon
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 82

Δημοσίευση από onoffon »

Λαθος μου οκ δικαιο ειχες!
Γιάννης έγραψε:Φιλε μου το διαβασα κι εγω αυτο το αρθρο και πηρα πολλες ελπιδες γιατι εχω 15113 και εχω αγχωθει... Αν εχεις αλλες καλες πληροφοριες να τις γραψεις... ! Η χθεσινη εφημεριδα ελεγε πως 2783 εχουν δηλωσει αστυφυλακων και 1129 απο αυτους την εχουν 1η επιλογη.

supermario
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 47

Δημοσίευση από supermario »

Μην το ψαχνετε παιδια... Μεγαλη συγχυση. Αυτο παντως με τον ενα στους δεκα δεν το καταλαβαΕικόνα... Τι εννοουσε;
Το μεγαλύτερο πρόβλημα τησ Ελλάδας είναι ότι είναι γεμάτη από εμάσ τουσ Έλληνεσ...
onoffon
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από onoffon »

supermario έγραψε:Μην το ψαχνετε παιδια... Μεγαλη συγχυση. Αυτο παντως με τον ενα στους δεκα δεν το καταλαβαΕικόνα... Τι εννοουσε;
Πως ενας στους δεκα θα πιασουν την πρωτη τους επιλογη οπως λεει το παλικαρι πιο πανω... Εμενα μου φενετε παρα μα παρα πολυ υπερβολικο...1στους10 δηλαδη αμα υπολογισουμε πως 80.000 περιπου δινουν πανελλαδικες μονο οι 8.000 θα πιασουν πρωτη επιλογη ;hmmmm...
supermario
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

onoffon έγραψε:
supermario έγραψε:Μην το ψαχνετε παιδια... Μεγαλη συγχυση. Αυτο παντως με τον ενα στους δεκα δεν το καταλαβαΕικόνα... Τι εννοουσε;
Πως ενας στους δεκα θα πιασουν την πρωτη τους επιλογη οπως λεει το παλικαρι πιο πανω... Εμενα μου φενετε παρα μα παρα πολυ υπερβολικο...1στους10 δηλαδη αμα υπολογισουμε πως 80.000 περιπου δινουν πανελλαδικες μονο οι 8.000 θα πιασουν πρωτη επιλογη ;hmmmm...

μην ψαρωνεις ρε μεγαλε... Και περυσι και καθε χρονο αλλα λενε οι εφημεριδες για να πουλανε και αλλα γινονται... Και περυσι που εδωσα πανελλαδικες για πρωτη φορα εγινε το ΕΝΤΕΛΩΣ αντιθετο απο ο, τι λεγανε οι εφημεριδεσ...
Το μεγαλύτερο πρόβλημα τησ Ελλάδας είναι ότι είναι γεμάτη από εμάσ τουσ Έλληνεσ...
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από Hyper »

Ακριβως supermario πολυ καλα τα λες. Εδω για την προκηρυξη ειδικων φρουρων τοσο καιρο το εθνος λεει βγαινει αυριο μεθαυριο απο βδομαδα εντος της εβδομαδας ανακοινωνεται αυριο και ενα σωρο σχετικα και ακομη δεν εχει βγει. Να πουλησουν φυλλα θελουν κ παιζουν με τα νευρα του κοσμου.
supermario
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Να και καποιος που συμφωνει και επαυξανει... ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ! Περυσι εδινα για σαεα και λεγανε οτι θα πεσει και ανεβηκε... Εικόνα
supermario
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Αλλα φετος ελπιζω να τηνπιασω την ρημαδα... Που θα μου παει.
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από Hyper »

Ποτε τις περιμενετε τις βασεις?
supermario
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Νομιζω θα βγουν την πεμπτη ή την παρασκευη.
onoffon
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από onoffon »

supermario έγραψε:Νομιζω θα βγουν την πεμπτη ή την παρασκευη.
Τεταρτη πεμπτη ακουγετε τωρα Εικόνα Απο δευτερα λογικα θα πουν σιγουρα ποτε θα βγουν... Και μην ανισηχεις εισαι σιγουρα μεσα δηλαδη δεν παιζει να ανεβει τοσο πολυ με τπτ
ΒΑΣΙΛΗΣ

Δημοσίευση από ΒΑΣΙΛΗΣ »

Καλησπέρα
Στο 5 πεδίο έβγαλα 13.700 μόρια. Ανήκω σε σε ειδική κατηγορία [τριτέκνον] Εχω βαλει ως πρώτη επιλογη την αστυφηλακων με τα περσινα δεδομένα την επιανα ανετα την σχολη [11.800 μόρια] φέτος πως το βλέπετε θα έχω ελπίδες διότι ολοι λένε οτι θα ανέβουν οι βάσεις σε αυτήν την σχολή...
θα ήθελα την άποψή σας!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
VASILIS

Δημοσίευση από VASILIS »

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ
Στο 5 πεδίο έβγαλα 13.700 μόρια ! Ανήκω σε ειδική κατηγορία [τριτέκνων] και έχω ως πρώτη μου επιλογή την σχολή αστυφυλάκων! Πέρση αν έχω πληροφορηθεί σωστά η βάση ήταν 11.800 Έχω πιθανότητες φέτος να μπω στην σχόλη διότι φημολογείτο αύξηση της βάσης σε αυτήν την Σχολή!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
onoffon
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από onoffon »

http://www.agelioforos.gr/default.asp?pid=7&ct=10&artid=55036 Στα ένστολα επαγγέλματα έχουν στραφεί και φέτος χιλιάδες νέοι και δεν αποκλείεται οι Σχολές Αστυφυλάκων, που πέρυσι είχαν γνωρίσει μεγάλη πτώση, να ανέβουν και να κινηθούν στο φάσμα των 15.000 - 16.000 μορίων.

Εικόνα
supermario
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Ουτε με σφαιρες 16.000... ουτε καν 15.000.
onoffon
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από onoffon »

supermario έγραψε:Ουτε με σφαιρες 16.000... Ουτε καν 15.000.
Μακαρι ρε φιλε! Ασε εχω ανχος γιατι αμα δεν περασω ειναι η τελευταια μου ευκαιρια...
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες