Βάσεις - μόρια για Σχολή Αστυφυλάκων (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
LETO

Δημοσίευση από LETO »

Παιδια μην λεμε οτι θελουμε ο αριθμος για αστυφυλακες ειναι 760 ατομα και οποιος εχει αμφιβολια μπορει να ανατρεξει στην προκηρυξη να το δει μονος του... Οτι η βαση θα ανεβει εινα σιγουρο το θεμα ειναι ποσο...2ον επειδη παρακολουθω τα μηνυματα με εδιαφερον οσον αφορα τον galleti 7 o οποιος αναφερθηκε στην 6η σελιδα για τα μορια καποιων οτι και καλα ειναι ψευτικα και οτι τους βλεπει με 9000 μορια και κατι αλλα δικα του να τον πληροφορησω και να του πω τα εξης εντελως φιλικα... Αν φιλε μου εσυ 3 χρονια τωρα δεν εστρωνες κ... Ο να διαβασεις για να περασεις δεν σου φταιει κανενας να μπαινεις και να αμφισβητεις τα μορια καποιον απο εδω...
supermario
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 47

Δημοσίευση από supermario »

onoffon έγραψε:14.500 λεω εγω. Οποιος πεσει πιο κοντα κερδιζει λουκουμακι

ναι.Εικόνακαι οι αλλοι τον κερνανε πιτσες και σουβλακια.Εικόνα
Το μεγαλύτερο πρόβλημα τησ Ελλάδας είναι ότι είναι γεμάτη από εμάσ τουσ Έλληνεσ...
supermario
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 47

Δημοσίευση από supermario »

onoffon έγραψε:Ρε παιδια σε προηγουμενες σελιδες καποιο παιδι ειπε πως δυλωσαν αστυφυλακων συνολικα 2200-2300 περιπου ατομα σωστα; Δηλαδη αμα φετος επερνε παλι 2100 ατομα θα ειμαστε λογικα ολοι μεσα ε;
Και κατι αλλο φετος δεν περνουν 900 αστυφυλακες και 100 αξιωματικους; Και περισι επερναν 2100 αστυφυλακες + αξιωματικους ετσι; Ρωταω γιατι βλεπω σε κατι εκτημισεις να λενε συνεχεια "ο αριθμος των ισακτεων για αστυφυλακων μειωθηκε απο 2100 σε 900" ...

Μην το ψαχνεις ρε φιλε... Ο καθενας λεει το μακρυ και το κοντο του (οπως και εγω και εσυ και ολοι) ... Παντως κοβω το π. Λι μου 15.000 δεν τα φτανει με τιποτα μεσα σε ενα ετοσ.
Το μεγαλύτερο πρόβλημα τησ Ελλάδας είναι ότι είναι γεμάτη από εμάσ τουσ Έλληνεσ...
onoffon
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 82

Δημοσίευση από onoffon »

LETO έγραψε:Παιδια μην λεμε οτι θελουμε ο αριθμος για αστυφυλακες ειναι 760 ατομα και οποιος εχει αμφιβολια μπορει να ανατρεξει στην προκηρυξη να το δει μονος του... Οτι η βαση θα ανεβει εινα σιγουρο το θεμα ειναι ποσο...2ον επειδη παρακολουθω τα μηνυματα με εδιαφερον οσον αφορα τον galleti 7 o οποιος αναφερθηκε στην 6η σελιδα για τα μορια καποιων οτι και καλα ειναι ψευτικα και οτι τους βλεπει με 9000 μορια και κατι αλλα δικα του να τον πληροφορησω και να του πω τα εξης εντελως φιλικα... Αν φιλε μου εσυ 3 χρονια τωρα δεν εστρωνες κ... Ο να διαβασεις για να περασεις δεν σου φταιει κανενας να μπαινεις και να αμφισβητεις τα μορια καποιον απο εδω...
Δεν ξερεις τι εχει περασει ο καθενας μας για αυτο δεν μπορεις να λες σε κανεναν αμα εχει στρωσει κωλο κτλπ... Εμενα με πετιχαν παρα πολλες αναποδιες φετος και θα ειχα γραψει παρα μα παρα πολυ καλητερα γιατι θα ειχα προετοιμαστει και καλητερα...
onoffon
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από onoffon »

supermario έγραψε:
onoffon έγραψε:Ρε παιδια σε προηγουμενες σελιδες καποιο παιδι ειπε πως δυλωσαν αστυφυλακων συνολικα 2200-2300 περιπου ατομα σωστα; Δηλαδη αμα φετος επερνε παλι 2100 ατομα θα ειμαστε λογικα ολοι μεσα ε;
Και κατι αλλο φετος δεν περνουν 900 αστυφυλακες και 100 αξιωματικους; Και περισι επερναν 2100 αστυφυλακες + αξιωματικους ετσι; Ρωταω γιατι βλεπω σε κατι εκτημισεις να λενε συνεχεια "ο αριθμος των ισακτεων για αστυφυλακων μειωθηκε απο 2100 σε 900" ...

Μην το ψαχνεις ρε φιλε... Ο καθενας λεει το μακρυ και το κοντο του (οπως και εγω και εσυ και ολοι) ... Παντως κοβω το π. Λι μου 15.000 δεν τα φτανει με τιποτα μεσα σε ενα ετοσ.
Μακαρι να βγεις αληθινος Εικόνα
LETO

Δημοσίευση από LETO »

onoffon έγραψε:
LETO έγραψε:Παιδια μην λεμε οτι θελουμε ο αριθμος για αστυφυλακες ειναι 760 ατομα και οποιος εχει αμφιβολια μπορει να ανατρεξει στην προκηρυξη να το δει μονος του... Οτι η βαση θα ανεβει εινα σιγουρο το θεμα ειναι ποσο...2ον επειδη παρακολουθω τα μηνυματα με εδιαφερον οσον αφορα τον galleti 7 o οποιος αναφερθηκε στην 6η σελιδα για τα μορια καποιων οτι και καλα ειναι ψευτικα και οτι τους βλεπει με 9000 μορια και κατι αλλα δικα του να τον πληροφορησω και να του πω τα εξης εντελως φιλικα... Αν φιλε μου εσυ 3 χρονια τωρα δεν εστρωνες κ... Ο να διαβασεις για να περασεις δεν σου φταιει κανενας να μπαινεις και να αμφισβητεις τα μορια καποιον απο εδω...
Δεν ξερεις τι εχει περασει ο καθενας μας για αυτο δεν μπορεις να λες σε κανεναν αμα εχει στρωσει κωλο κτλπ... Εμενα με πετιχαν παρα πολλες αναποδιες φετος και θα ειχα γραψει παρα μα παρα πολυ καλητερα γιατι θα ειχα προετοιμαστει και καλητερα...
Φιλε μου ποιος αναφερθηκε σε εσενα σε ολους τυχαινουν αναποδιες αλλα 3 χρονια να τυχαινουν αναποδιες δεν γινεται μην λεμε οτι θελουμε

Choco
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Choco »

Εγω συμφωνω με τον onoffon παιδια. Συγνωμη αν φτασει η αστυφυλακων 15-16 μορια που παιρνει 900 ατομα, η ΣΤΥΑ, η ΣΥΔ κ η ΣΣΕ που περνουν πολυ λιγοτερα τομα κ τις προτιμουν περισσοτερο τα παιδια που θα φτασουν δλδ στο 18; . Τοσα χρονια ο τελευταιος εμπαινε με 14 κ κατι κ τορα θα μπει με 15 η κ 16 που εχω ακουσει. Χωρις να θελω να προσβαλλω την σχολη αστυφυλακων, αλλα για να πουμε την αληθεια δεν ειναι κ κανενα πανεπιστημιο να φτασει 15-16, ουτε ειναι κ απο τις περιζητητες σχολες οπως αυτες τις αεροποριας.
onoffon
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από onoffon »

Choco έγραψε:Εγω συμφωνω με τον onoffon παιδια. Συγνωμη αν φτασει η αστυφυλακων 15-16 μορια που παιρνει 900 ατομα, η ΣΤΥΑ, η ΣΥΔ κ η ΣΣΕ που περνουν πολυ λιγοτερα τομα κ τις προτιμουν περισσοτερο τα παιδια που θα φτασουν δλδ στο 18; Τοσα χρονια ο τελευταιος εμπαινε με 14 κ κατι κ τορα θα μπει με 15 η κ 16 που εχω ακουσει. Χωρις να θελω να προσβαλλω την σχολη αστυφυλακων, αλλα για να πουμε την αληθεια δεν ειναι κ κανενα πανεπιστημιο να φτασει 15-16, ουτε ειναι κ απο τις περιζητητες σχολες οπως αυτες τις αεροποριας.
ετσι... Και απορω πως εχει φτασει μια χρονια 15088 αμα θυμαμε καλα... Η αστυφυλακων εννοειτε πως δεν ειναι καλη σχολη και εχει πολλες δυσκολιες ιδικα οταν βγεις εξω... Και πιστευω για να παει καποιος πρεπει να του αρεσει παρα μα παρα πολυ η αστυνομια
Choco
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Choco »

Ναι ξερω καποια στιγμη ετυχε κ ανεβηκε αλλα ηταν πριν καιρο που τοτε δεν ειχαν γινει τα πραματα τοσο επικινδυνα κ περιεργα, ηταν καπως πιο ηρεμες εποχες. Για να παει καποιος αστυνομια πρεπει να του αρεσει οπως λες ή να μην εχει τα μορια να παει σε καποια αλλη σχολη με αμεση αποκατασταση
galletti7
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από galletti7 »

Αδελφέ LETO. Οι προθέσεις μου δεν ήταν αυτά που λες. Να ξέρεις ότι για να γράψεις καλά στις Πανελλήνιες δεν χρειάζεται μόνο διάβασμα. Χρειάζεται και τύχη την οποία δεν είχα. Είμαι απόφοιτος του 2006 και έχω δει πως ήταν οι εξετάσεις και έχω μια εμπειρία στο θέμα. Το 2006 δεν πέρασα για 300 μόρια και το 2007 που ξαναέδωσα για 400. Υπάρχουν σχετικά site να επισκευθείς αν θες να μάθεις πόσο ήταν τότε οι βάσεις. Πέρσυ μπήκε και ο κάθε πικραμένος.(τύχη) Εγώ αναφέρθηκα στα ψέματα που λένε ορισμένοι εδώ μέσα με σκοπό να φανούνε (δεν ξέρω σε ποιον) ότι είναι καλοί μαθητές με αποτέλεσμα Να ξενερώνουν τους υπόλοιπους. Άσε σε παρακαλώ το κύρηγμα και κοίτα να αναφέρεις στοιχεία και δημοσιεύματα τα οποία πραγματικά γνωρίζεις ή έχεις διαβάσει, γιατί το forum αυτό έιναι για την ενημέρωση των ενδιαφερωμένων σχετικά με την πορεία των βάσεων στις Σχολές της ΕΛ. ΑΣ ανταλλάσσοντας γνώσεις-εμπειρίες-απόψεις.
galletti7
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

LETO έγραψε:
onoffon έγραψε:
Φιλε μου ποιος αναφερθηκε σε εσενα σε ολους τυχαινουν αναποδιες αλλα 3 χρονια να τυχαινουν αναποδιες δεν γινεται μην λεμε οτι θελουμε

Και κάτι άλλο. Αν δεν θες να στρώσεις τον λοκώ σου να διαβάσεις, δεν δίνεις 2η φορά και πόσο μάλλον 3η. Να σαι καλά πάντως που επιβραβεύεις κάποιον με αυτόν τον τρόπο που προσπαθεί επί σειρά ετών να πετύχει το όνειρό του.
devil

Δημοσίευση από devil »

Παιδια μολις ειδα αυτο http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artid=4589481 στα νεα και αγχωθηκα παρα πολυ! Ενταξει μια μικρη ομαδα πανω απο 16000 μορια ειναι αλλα ποτε δν ξερεις!

...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Τρί Αύγ 17, 2010 11:35 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
LETO

Δημοσίευση από LETO »

Φιλε μου δεν επιβραβευω κανεναν και δεν σε ειρωνευομαι το μονο που με θυμωνει κατα καποιον τροπο ειναι οτι αμφισβητεις καποιες βαθμολογιες και λες οτι ειναι παιδια των 9000 και θα περασουν τει κολοπετινιτσας... Επειδη φιλε μου ειμαι και εγω απο αυτους που εβγαλε πολυ καλο βαθμο και δεν προκειται να περασει τει κολοπετινιτσας γι αυτο και στο ανεφερα δεν εχω καποιο προβλημα μαζι σου και για να το τελειωσουμε σου ευχομαι καλη επιτυχια
galletti7
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

LETO έγραψε:Φιλε μου δεν επιβραβευω κανεναν και δεν σε ειρωνευομαι το μονο που με θυμωνει κατα καποιον τροπο ειναι οτι αμφισβητεις καποιες βαθμολογιες και λες οτι ειναι παιδια των 9000 και θα περασουν τει κολοπετινιτσας... Επειδη φιλε μου ειμαι και εγω απο αυτους που εβγαλε πολυ καλο βαθμο και δεν προκειται να περασει τει κολοπετινιτσας γι αυτο και στο ανεφερα δεν εχω καποιο προβλημα μαζι σου και για να το τελειωσουμε σου ευχομαι καλη επιτυχια
\
Δίκιο έχεις. Και στην τελική δεν αναφέρθηκα σε σένα. Άμα δεις είναι μια κοπέλα που λέει ότι έχει βγάλει 18500 και στις 28 Ιουλίου μπήκε στο forum και ρωτόυσε ποια σχολή να δηλώσει ενώ η προθεσμία για τα μηχανογραφικά είχε λήξει εδώ και 8 μέρες. Σε τέτοια άτομα αναφέρομαι. Εσύ πόσα μόρια έχεις;(αν επιτρέπεις πάντα)
galletti7
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

devil έγραψε:Παιδια μολις ειδα αυτο http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artid=4589481 στα νεα και αγχωθηκα παρα πολυ! Ενταξει μια μικρη ομαδα πανω απο 16000 μορια ειναι αλλα ποτε δν ξερεις!

...

Σίγουρα καθόλου εμψυχωτικό. Αλλά σκέψου ότι η έρευνα έγινε σε 400 άτομα. Δεν είναι πανελλαδικό. Και η έρυνα έγινε λογικά στο δρόμο και ο καθένας μπορεί να έλεγε ό, τι ήθελε. Όλοι αυτοί που έχουν 16000+ Σιγά να μην έβαλαν πρώτη επιλογή την Αστυφυλάκων. Εγώ εδώ που έχω πιο κάτω έχω πρώτη επιλογή την Αξιωματικών. Και φαντάζομαι οι περισσοτεροι απο εμάς.

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες