Βάσεις - μόρια για Σχολή Αστυφυλάκων (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 1
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

galletti7 έγραψε:Φίλε Γιάννη εγώ εχω 15236. Το 2006 πρωτοέδωσα το 2007 ξανά, το 2008 και 2009 10% και φέτος κανονικά Πανελλήνιες. Έχω και πατέρα συνταξιούχο αστυνομικό. Σκέψου τι αποθυμένα έχω και πόσο πολύ το θέλω. Περισσότερο είναι εγωισμός. Το ξαναλέω. Από 14.300 και πάνω είναι καλά.

Απαπα,3 φορές Πανελλήνιες, πώς άντεξες ρε θηρίο;Εικόνα
onoffon
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 82

Δημοσίευση από onoffon »

Γιάννης έγραψε:
galletti7 έγραψε:Αλάνια, τα πράγματα είναι απλά. Φέτος όσοι μπουν στη σχολή δεν θα έχουν 2ετής. Θα έχει μόνο 1ο έτος.
Αδερφέ Γιάννη. Αυτό που είπες για τα μηχανογραφικά και το πόσοι δήλωσαν 1η επιλογή, σε ποια εφημερίδα το διάβασες. Αν είναι όντως έτσι η βάση θα είναι κάτω απο 14.000. Αβλεπή. Εγώ ξέρω τουλάχιστον 10 άτομα που έγραψαν κάτω από 11.000 και την βάλαν 1η επιλογή και ότι γίνει. Είμαι σίγουρος ότι τζάμα αγχωνόμαστε.
Αυτο φιλε μου το διαβασα στο "ΕΘΝΟΣ". Ειλικρινα το μονο που με νοιαζει και ευχομαι ειναι να μην ξεπερασει η βαση τα 15113 που εχω. Εχω δωσει 4 φορες πανελληνιες γιατι αγαπαω πολυ την Αστυνομια. Οσο για το αλλο που λετε ας περασουμε πρωτα και ας προβληματιστουμε ολοι μαζι μετα για αυτο!
Φιλε υπαρχει περιπτωση να ανεβασεις ολο το αθρο αμα το εχεις; Πχ να το βγαλεις μια καθαρη φωτογραφια και να το ανεβασεις αμα ειναι δυνατον! Ευχαριστω!
Γιάννης

Δημοσίευση από Γιάννης »

onoffon έγραψε:
Γιάννης έγραψε:
galletti7 έγραψε:Αλάνια, τα πράγματα είναι απλά. Φέτος όσοι μπουν στη σχολή δεν θα έχουν 2ετής. Θα έχει μόνο 1ο έτος.
Αδερφέ Γιάννη. Αυτό που είπες για τα μηχανογραφικά και το πόσοι δήλωσαν 1η επιλογή, σε ποια εφημερίδα το διάβασες. Αν είναι όντως έτσι η βάση θα είναι κάτω απο 14.000. Αβλεπή. Εγώ ξέρω τουλάχιστον 10 άτομα που έγραψαν κάτω από 11.000 και την βάλαν 1η επιλογή και ότι γίνει. Είμαι σίγουρος ότι τζάμα αγχωνόμαστε.
Αυτο φιλε μου το διαβασα στο "ΕΘΝΟΣ". Ειλικρινα το μονο που με νοιαζει και ευχομαι ειναι να μην ξεπερασει η βαση τα 15113 που εχω. Εχω δωσει 4 φορες πανελληνιες γιατι αγαπαω πολυ την Αστυνομια. Οσο για το αλλο που λετε ας περασουμε πρωτα και ας προβληματιστουμε ολοι μαζι μετα για αυτο!
Φιλε υπαρχει περιπτωση να ανεβασεις ολο το αθρο αμα το εχεις; Πχ να το βγαλεις μια καθαρη φωτογραφια και να το ανεβασεις αμα ειναι δυνατον! Ευχαριστω!
Το αρθρο δεν λεει κατι παραπανω απο αυτα που σας ειπα.2783 υποψηφιοι για αστυφυλακων εκ των οποιων 1129 1η επιλογη. Ευχομαι απο αυτους να ειναι πολυ απο ΕΠΑΛ απο 10% απο ειδικες κατηγοριες και με χαμηλες βαθμολογιες. Ξερει κανεις ποτε βγαινουν οι βασεις;
νιονιος

Δημοσίευση από νιονιος »

Μηπως ξερη κανεις ποσοι ηταν οι υποψηφιοι περσι;
onoffon
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από onoffon »

Γιάννης έγραψε:
onoffon έγραψε:
Γιάννης έγραψε:
Το αρθρο δεν λεει κατι παραπανω απο αυτα που σας ειπα.2783 υποψηφιοι για αστυφυλακων εκ των οποιων 1129 1η επιλογη. Ευχομαι απο αυτους να ειναι πολυ απο ΕΠΑΛ απο 10% απο ειδικες κατηγοριες και με χαμηλες βαθμολογιες. Ξερει κανεις ποτε βγαινουν οι βασεις;

http://www.madata.gr/epikairotita/social/72244.html

...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Παρ Αύγ 06, 2010 5:58 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
galletti7
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από galletti7 »

Nassos έγραψε:
galletti7 έγραψε:Φίλε Γιάννη εγώ εχω 15236. Το 2006 πρωτοέδωσα το 2007 ξανά, το 2008 και 2009 10% και φέτος κανονικά Πανελλήνιες. Έχω και πατέρα συνταξιούχο αστυνομικό. Σκέψου τι αποθυμένα έχω και πόσο πολύ το θέλω. Περισσότερο είναι εγωισμός. Το ξαναλέω. Από 14.300 και πάνω είναι καλά.

Απαπα,3 φορές Πανελλήνιες, πώς άντεξες ρε θηρίο;Εικόνα

Σου είπα φίλε. Ένας τεράστιος εγω'ι'σμός με βοήθησε. Θέλω να κάνω αυτό που αγαπάω και ας με βρουν μια μέρα κρύο.

...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος galletti7 την Παρ Αύγ 06, 2010 6:57 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
onoffon
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από onoffon »

Παιδια αμα εχετε οποιαδηποτε πληροφορια γραψτε εδω.
onoffon
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από onoffon »

6/8 ειδα μια εκτιμηση για 16.000 μορια... Πω ***** την τυχη μου! Βλεπω μερικους που δεν ηταν καθολου καλοι μαθητες να περασαν περυσι και μπριζονομε.
devil

Δημοσίευση από devil »

3Ηετη μηπως ξερεις αν οντως ισχυει οτι οι 500 πρωτοι αστυφυλακες παιρνουν επιδοτηση για λαπτοπ?
Γιάννης

Δημοσίευση από Γιάννης »

onoffon έγραψε:6/8 ειδα μια εκτιμηση για 16.000 μορια... Πω #@^&@! Την τυχη μου! Βλεπω μερικους που δεν ηταν καθολου καλοι μαθητες να περασαν περυσι και μπριζονομε.
Μηπως ειδες αυτην την εκτιμηση απο ενα ανωνυμο αρθρο που βγηκε αρχες Ιουνιου και υπαρχει σε πολλα σαιτ; Εννοειται οτι δεν υπαρχει περιπτωση να ισχυει.
galletti7

onoffon έγραψε:6/8 ειδα μια εκτιμηση για 16.000 μορια... Πω #@^&@! Την τυχη μου! Βλεπω μερικους που δεν ηταν καθολου καλοι μαθητες να περασαν περυσι και μπριζονομε.

onoffon που το διάβασες αυτο ρε φίλε; Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο.14.200 το μέγιστο. Άκου τον παλιό και έμπειρο.
Γιάννης

Δημοσίευση από Γιάννης »

galletti7 έγραψε:

onoffon που το διάβασες αυτο ρε φίλε; Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο.14.200 το μέγιστο. Άκου τον παλιό και έμπειρο.
Γκαλετι το ειδα το αρθρο. Ειναι ακριβως αυτο που ειχε δημοσιευτει τον Ιουνιο. Σας εχω καλο νεο. Βρηκα το τηλεφωνο του καθηγητη-ερευνητη που την εδινε μεχρι 14000. Θα τηλεφωνησω αργοτερα να τον ρωτησω και θα σας μεταβιβασω οτι μου πει.
onoffon
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από onoffon »

Γιάννης έγραψε:
galletti7 έγραψε:

Γκαλετι το ειδα το αρθρο. Ειναι ακριβως αυτο που ειχε δημοσιευτει τον Ιουνιο. Σας εχω καλο νεο. Βρηκα το τηλεφωνο του καθηγητη-ερευνητη που την εδινε μεχρι 14000. Θα τηλεφωνησω αργοτερα να τον ρωτησω και θα σας μεταβιβασω οτι μου πει.
Φιλε περιμενουμε!
Οχι δεν ειναι το αθρο αρχες ιουνιου 6 αυγουστου το διαβασα αλλα πραγματικα δεν ξερω τι να πιστευψω δηλαδη εχω δει εκτιμησεις και για αλλες σχολες και καθε εφημεριδα λεει τα δικα της πραγματικα!
Sasuke
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Sasuke »

http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artid=4588402
χθεσινό. Γενικά οι προβλέψεις του Κάτσικα είναι αρκετά καλές.
ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ Η ΕΛΛΑΣ!!
galletti7
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 20

Γιάννης έγραψε:
galletti7 έγραψε:

Δεν μας λες που το είδες όμως.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες